Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 15:59:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Výroční konference České asociace elektronických komunikací o. s.

  Autor: PR Press ČAEK , e-mail: cacc@cacc.cz Přidané: 18.04.2011



Česká asociace elektronických komunikací o. s. (ČAEK) uspořádá 28. dubna 2011 v Praze výroční konferenci, jejímž hlavním tématem bude „placený obsah elektronických komunikačních sítí a služeb a další rozvoj ICT“.


12. výroční konference je rozdělena do dvou částí: odborné konference a doprovodné výstavy s prezentacemi dodavatelů programu. Konferenční část tvoří několik tématických bloků, jež se budou zabývat Státní politikou v elektronických komunikacích - Digitální Česko, kterou v lednu t.r. schválila vláda, novými přístupy ve správě rádiového spektra podle usnesení vlády České republiky ze dne 26. ledna 2011 č. 78 k postupu Českého telekomunikačního úřadu při správě vybraných částí rádiového spektra se zaměřením na podporu poskytování služeb vysokorychlostního přístupu v období do roku 2012; transpozicí reformovaného evropského předpisového rámce pro sítě a služby elektronických komunikací do českého právního řádu; audiovizuálními mediální služby a ochranou obsahu; televizním vysíláním a novými platformami jeho přenosu v kontextu s maximálním užitkem širokopásmových služeb.

Významnou součást výročního sněmování ČAEK představuje souběžná výstava dodavatelů technologií a prezentace dodavatelů obsahu převzatého vysílání. Na výroční konferenci ČAEK se zaregistrovaly již na tři stovky účastníků. Generálním partnerem se stala společnost IKO Cable s.r.o., která účastníkům výroční konference představí 11 televizních kanálů, jež v České republice a na Slovensku provozuje. Partnery konference jsou společnosti SELF servis, která oslavuje dvacáté výročí činnosti, UPC Česká republika, Telefónica O2 Czech Republic, T-Mobile Czech Republic a dále četní sponzoři akce.

Na pestrý program výroční konference ČAEK 28. dubna 2011 naváže v dalších měsících roku série odborných seminářů, workshopů a setkání expertů k dílčím otázkám, které Česká asociace elektronických komunikací o s. pro své členy a partnery zajišťuje.


Zdeněk Vaníček, prezident ČAEK
František Malina, předseda PR komise ČAEK



O asociaci ČAEK o. s.

Česká asociace elektronických komunikací o. s. sdružuje největší provozovatele převzatého vysílání, poskytovatele širokopásmových služeb a operátory elektronických komunikačních sítí v ČR, poskytovatele programů, dodavatele technologií a poradenské firmy. Asociace si klade za cíl přispět k budování moderní infrastruktury a informační společnosti v České republice. Současnými řádnými a přidruženými členy asociace jsou společnosti UPC Česká republika, HBO, LICA, T-Mobile Czech Republic, RIO Media, SELF servis, SATT, Telefónica O2, AT&T Global Network Services Czech Republik, České Radiokomunikace, JD Production, NEMSAT, KT Klášterec nad Ohří, ELTRIS, Chello Central Europe, IKO Cable, Film Europe a Skylink. ČAEK dále sdružuje zahraniční dodavatele programů pro český trh kabelového vysílání.

ČAEK vznikla v roce 1998. Založily ji přední společnosti poskytující služby kabelových komunikací v ČR - Kabel Plus, Kabel Net Holding a Dattelkabel (dnes součástí UPC ČR), Intercable CZ a TES Media (později Karneval Media, nyní součástí UPC ČR). Dalšími zakládajícími členy byly HBO ČR, dodavatel programů, a společnost Hughes Network Systems, dodavatel telekomunikačních technologií. ČAEK vystupovala do konce roku 2001 pod názvem Česká asociace kabelových komunikací a do roku 2007 jako Česká asociace kompetitivních komunikací (ČAKK).

ČAEK od svého založení aktivně spolupracuje s asociací CABLE EUROPE (Evropská asociace kabelových komunikací - www.cable-europe.eu), která byla založena již v roce 1955 a navazuje na činnost sdružení evropských kabelových operátorů, jež vzniklo již v roce 1951. V letech 2001 až 2007 byla ČAEK členem (národní afilací) Evropské asociace kompetitivních telekomunikací.


12. výroční konference ČAEK se koná 28. dubna 2011 v hotelu Crowne Plaza Prague v Praze-Dejvicích. Kongres ČAEK s mezinárodní účastí proběhne ve dnech 24. a 25. dubna 2012 v Praze.


PR Press ČAEK, 18. 4. 2011, foto z konference ČAEK 2010 redakce satCentrum


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.04.2011 • Film+ již po šesté generálním partnerem festivalu Dny evropského filmu
14.04.2011 • ROZHLAS, TELEVIZE - Přehledy vysílačů pro rok 2011 [ 1 ]
01.04.2011 • Psali jsme na Apríla: V Praze se dnes uskuteční první satelitní přenos v Ultra HDTV rozlišení (7680 x 4320)! [ 1 ]
16.03.2011 • Prestavba TA3, od 21.marca nový formát, dizajn, grafika a relácie
08.03.2011 • Česká asociace elektronických komunikací o. s. uspořádá výroční konferenci
31.01.2011 • IKO Cable rozšířila svou nabídku o 8 kanálů společnosti MTV Networks International

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist