Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 00:48:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v říjnu na Travel Channel

  Autor: Redakce satCentrum/Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 21.09.2011


S mnohými dalšími zajímavými dokumenty se těšte a sledujte na Travel Channel nejen říjnový dokumentární seriál To je svět žen! Panové, to ale není seriál jen pro ženy! Věřili jste v dětském věku legendám a magii? Pak sledujte, co zjistil Andrew v seriálu Život je výlet. Divoké Karpaty zachycují křehkou majestátnost jedinečného ekosystému. Jižní Afrika Speciál celý týden přináší nejrůznější pohledy na vše, co tato fascinující země nabízí. Nenechte si ujít sledování nových premiérových dokumentů Jeďte dnes a Na palubě.


Dokumentární seriály:

To je svět žen!

Camilla Andersen hledá nějakou fantastickou dámskou společnost na svůj nejnovější výlet světem. Začíná v Jižní Africe, kde je brzy svědkem mnohem většího půvabu, než je zvyklá, když tráví čas s ex-Miss Jižní Afriky Jo-Ann Strauss. Je také nucena postavit se před objektiv s modelkou Lee Simon, brzy si ale Camilla přeje být mimo záře reflektorů. Přesouvá se do Johannesburgu, kde se setkává s Yvonne Chaka Chaka, princeznou Afriky a naslouchá, co se stalo, když byl Nelson Mandela zadržen. Filipínci uvidí Camillu oblečenou za služebnou, v baletním trikotu a obutou v botách na bowling. Poté se v Turecku Camilla přihlásí do školy na břišní tanec dříve než poznává jedinečný tanec rotujících dervišů, neboli Mevlevi. Svou cestu končí ve svém duchovním domově na Jamajce, kde Camilla využívá příležitosti naučit se nejrůznějším tanečním pohybům a elektrobuggy.

Každé pondělí od 10. října ve 20:00 hod.


Život je výlet

Andrew Anthony je člověk, jehož představivost jej vždy svede z cesty. Naslouchá legendám a nechává se inspirovat mystickými místy a magickými lidmi, aby do takových končin vyrazil a poznal další kus světa. Původně se každé ráno vždy vystrašil jen vlastním pohledem do zrcadla, tentokrát ale Andrew cestuje na Nový Zéland, aby se setkal s Maory a naučil se, jak se stát hrůzostrašným. Vyhýbaje se přílišným nákladům vydává se Andrew do Dubaje užít si luxus než se zarazí nad předloženým účtem. Zjišťuje, že Islanďané, aby zachránili skřítky, přemístili celou dálnici. Andrew jede na Island znovu oživit taj, kterému jako 9letý chlapec sám věřil. Jestli podstoupí nejkomplexnější zdravotní prohlídku v Los Angeles, donutí na Kubě odvrátit pohled nejrychlejšího basebolového nadhazovače světa nebo zkouší v Irsku najít vzdálenou příbuznost, kterou by sdílel s pintou Guinnessu, to vše je součástí této legrační výpravy za poznáním.

Každé úterý od 25. října ve 20:30 hod.


Divoké Karpaty

Charlie Ottley se vypraví hlouběji do dech beroucích, přesto méně známých hor a lesů Karpat. Jsou domovem medvědů, vlků a plachých rysů a dost možná poslední skutečnou divočinou v Evropě, jakou jsme dosud nespatřili. Charlie přináší unikátní pohled na malebnou krásu přírody a bohaté kultury tohoto kraje, objevuje její bohatou historii od mystických ruin starověké dácké civilizace až po středověké komunity, jejichž dědictví přežívá dodnes. Cestou do vzdálených vesnic překonává hory a objevuje místa výskytu medvědů. Charlie se setkává z řadou nejrůznějších lidí, mezi nimi s pastýři, umělci, ekology, řemeslníky, lovci, těžko vyjmenovat všechny. Divoké Karpaty zachycují křehkou majestátnost jedinečného ekosystému a ukazují, proč si zaslouží být chráněny a všechen jejich přínos uchovat pro budoucí generace.

Každou neděli od 30. října ve 20:00 hod.


Jižní Afrika Speciál

Travel Channel zdraví Jižní Afriku a přináší nejrůznější pohledy na vše, co tato fascinující země nabízí. Počínaje světovou premiérou seriálu To je svět žen, přes okouzlující svět divočiny ve speciálu o safari s Rudy Maxou, až po ochutnávku neznámějších světových vín ve Vůni Jižní Afriky a dotkneme se také luxusu se spolehlivým luxusem cestování. S mnohými dalšími zajímavostmi v nabídce se těšte a sledujte na Travel Channel říjnový speciál o Jižní Africe.

Každý den od pondělí 10. do neděle 16. října od 20:00 do 21:00 hod.


Premiéry:

Na palubě

Co je lepší než vidět Británii z paluby lodi, proto Julie Peasgood nastupuje na křižník Marco Polo, aby si vychutnala plavbu jako za starých časů. Jonathan Beaumont reportuje ze zbrusu nové zaoceánské lodi Celebrity Silhouette a celý tým svolává do španělského přístavu Cadiz, aby zjistil něco o Španěly nenáviděném admirálovi Francesu Drakeovi.

Premiéra v neděli 9. října ve 20:00 hod.


Jeďte dnes

Danny Robins procestuje jedno z nejrychleji rostoucích turistických destinací na světě, Abu Dhabi. Ben Whitmarsh zjišťuje, že pětihvězdičkové ubytování v oblasti západní Austrállie zaměřené na ekologii může být také zároveň šetrné k životnímu prostředí a Cheryl Baker se vydává na výlet podél řeky Mekong a navštěvuje překvapivé moderní Ho Chi Minhovo město.

Premiéra v pondělí 3. října v 19:30 hod.



Placený dokumentárně cestovatelský kanál Travel Channel:

Travel Channel vysílá ve všech klíčových platformách na českém a slovenském trhu (UPC, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Magio TV), na satelitu Sirius 4 na orbitální pozici 4,8 st. východně,
Travel Channel HD pak naladíme na Astře 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz.

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV download.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 21. 9. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.09.2011 • Šport na obrazovkách Slovenskej televízie tento víkend
22.09.2011 • Terapie na HBO! [ 1 ]
21.09.2011 • Dvojnásobný počet přenosů Tipsport Extraligy na NOVA Sport [ 1 ]
20.09.2011 • Nominace zahraničních i česko-slovenských hvězd na hudební ceny MTV EMAs 2011 jsou odtajněny! [ 1 ]
15.09.2011 • Nejlepší slovenský hokej začíná zítra na Sport1
12.09.2011 • Už dnes začíná KHL na Sport1

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist