Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 13:40:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Londýnský veletrh Mediacast 2003

  Autor: Redakce , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 18.05.2003


Na veletrhu Mediacast 2003, konaném v Londýně od úterý do čtvrtka 20.-22.5.2003, se sejdou přední světoví odborníci na širokopásmovou (broadband) a digitální televizi. Vedle vedoucích společností, demonstrujících poslední technologie pro kabelové, satelitní, bezdrátové (wireless), DSL a digitální vysílání, zde bude prostor pro řadu presentací, přednášek a diskusí s odborníky na brodband a broadcasting (vysílání).

Tato výstava, označovaná jako The Convergence Show je pokračovatelem známého a oblíbeného veletrhu Cable & Satellite a zaplní celé výstaviště ExCeL v Londýně. Na rozdíl od berlínského veletrhu IFA zde nejde o mediální show a výstavní stánky nepřipomínají pouťové atrakce, jak tomu bývá na konci léta u německých sousedů. Zde půjde hlavně o přednášky, diskuse a presentace nových výrobků a technologií, které zasahují tuto, pro nás jistě velmi zajímavou oblast.

Podle slov ředitele Neil Cooka by letošní Mediacast měl návštěvníkům napomoci v obtížném rozhodování, do které technologie investovat a který obchodní model použít. Jak dále říká: „My poskytneme našim návštěvníkům možnost setkat se tváří v tvář s vedoucími pracovníky společností, zabezpečující širokopásmové a DTV služby, ve volném, doplňkovém programu konferencí, a umožníme těmto společnostem presentovat se se svými výrobky na výstavní ploše“.

Doplňujeme tato slova tím, že na všechny tyto přednášky mají návštěvníci Mediacastu 2003 vstup zdarma. Už avizované obsazení některých přednášek dává tušit, o čem se bude v první řadě v Londýně jednat. A kdo z ohlášených odborníků vystoupí?

Bude to John Riordan, CEO & President nadnárodní kabelové společnosti UPC, Richard Alden, CEO organizace ONO, Duncan Ingram, Senior Vice President, Consumer Internet Services společnosti British Telecom divize Openworld, Tim Fritzley, VP Sales & Services Microsoft TV Group společnosti Microsoft, Paul King, Vice President & General Manager EMEA, Broadband Communications Sector společnosti Motorola, Andy Townend, Controller of Distribution britské veřejnoprávní BBC, Prof. Jim Norton, former Chairman společnosti Deutsche Telekom UK a Aizad Hussain, Managing Director společnosti ntl: Home.

Dále svoji účast přislíbili: Thomas Hintze, Managing Director společnosti UPC Telekabel, David Nabozny, VP & General Manager Europe společnosti NDS, Jean-Pierre Coustel, Chairman & CEO společnosti Viaccess, Trevor Pritchard, Head of European Media Group, Standard & Poor', Sebastian Moeritz, člen fóra průmyslové platformy MPEG-4 a CEO firmy Dicas, Nick Fielibert, VP & CTO Europe & Asia společnosti Scientific Atlanta, Tim Sheppard, Director of Strategic Development společnosti TANDBERG Television, John Miller, Director of Satellite Networks firmy Cable & Wireless, Anthony Sethill, CEO společnosti Frontier Silicon, Matthew Tims, CEO firmy Two Way TV, Roger Lynch, Chairman & CEO společnosti Video Networks a Nigel Beck, Vice President, Pervasive Computing koncernu IBM, divize Microelectronics.

I letos se chystá do Londýna několik obchodníků a manažéru z České i Slovenské republiky. Více o veletrhu se také můžete dočíst na webu, na www.mediacast.co.uk.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.03.2003 • Válka v Iráku na vašich přijímačích - aktualizováno
16.03.2003 • Srovnání možností digitálního vysílání
24.07.2002 • HUMAX už nemôže vyrábať prijímače s Viaccess [ 3 ]
17.05.2002 • Londýnské fórum Mediacast 2002
11.04.2002 • Kirchovo mediální impérium krachuje! [ 4 ]
03.03.2002 • Start rakety Ariane 5 se satelitem Envisat [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist