Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 21:46:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Galaxie sport odstartuje vysílání v sítích společnosti UPC Česká republika, a. s.

  Autor: Tisková zpráva Přidané: 01.10.2002


Největší domácí kabelová televize UPC ČR, a. s., která současně provozuje digitální satelitní televizní službu UPC Direct, se dohodla se společností Galaxie sport, s. r. o. na šíření jejího sportovního programu.

Společnost Galaxie sport, s. r. o. oznamuje, že český sportovní televizní program Galaxie sport bude od 1.října 2002 zařazen do kabelového a satelitního vysílání UPC Direct společnosti UPC Česká republika, a. s. Ředitelé obou společností Václav Bartoň (UPC) a Jiří Hojgr (Galaxie sport) podepsali v minulých dnech příslušnou dohodu, které předcházelo půlroční jednání.

„Galaxie sport je program, na který řada předplatitelů naší kabelové a digitální satelitní služby již netrpělivě čeká“, řekl u této příležitosti Václav Bartoň a dodal: „jsem rád, že mohu jejich přání splnit. Zařazení tohoto výjimečného českého sportovního kanálu do naší nabídky znovu potvrzuje, že jedinou cestou, jak můžeme uspokojit stále náročnějšího českého diváka a jeho poptávku po specializovaných programech, je průběžný rozvoj kabelového a digitálního satelitního vysílání s orientací zejména na domácí, či domácímu prostředí přizpůsobenou zahraniční produkci“.

„Zařazení Galaxie sport do nabídky společnost UPC přispěje nejen k významnému nárůstu počtu diváků, ale i k výrazné propagaci programu,“ konstatuje Jiří Hojgr. Dohoda s UPC z nás rázem činí jednoho z nejvýznamnějších hráčů na českém mediálním trhu v oblasti sportu, otevírá nám dveře na Slovensko a navíc nám podstatně, jako partnerovi největší evropské kabelové televize, vylepšuje pozici při získávání atraktivních sportovních pořadů a přenosů“, věří Hojgr.

Společnost UPC Česká republika, a. s. zařazuje program Galaxie sport do základní nabídky Klasik ve všech větších kabelových sítích a do nabídky Rodina v digitálním satelitním vysílání UPC Direct. V kabelovém vysílání nahradí Galaxie sport polský program Tvn. V souvislosti se zařazením Galaxie sport neplánuje společnost UPC Česká republika, a. s. do konce roku žádnou změnu ceny za kabelové služby.

Shodou okolností téměř současně s dneškem byly či budou zahájeny nejatraktivnější evropské a světové sportovní soutěže, tvořící osu televizního programu Galaxie sport. Ta v sezóně 2002-2003 nabídne divákům každý den přitažlivý a napínavý program, který bude programový tým sestavovat z těchto bloků :

NHL
50 přímých přenosů zápasů sezóny,
25 přímých přenosů zápasů play off,
přímé přenosy všech zápasů finále Stanley Cup,
přímé přenosy All Star Game.
Nedílnou součástí bude samozřejmě 37 magazínů Powerweek,
každý den zpravodajská relace NHL NEWS a pořady vlastní výroby - Týden v NHL.

Již v několika uplynulých dnech mohli diváci shlédnout na obrazovkách úvod fotbalové části, jejíž základ bude tvořit Premier league a Bundesliga :

Premier league
70 přímých přenosů zápasů,
35 sestřihů týdenních ligových kol,
zpravodajství a střihové pořady vlastní výroby.

Bundesliga
34 přímých přenosů zápasů,
34 sestřihů kola,
zpravodajství a střihové pořady vlastní výroby.

Kromě utkání konkrétních ligových soutěží v Evropě, připravuje Galaxie sport i pravidelné týdenní magazínové pořady The European Footbal Show - magazín o evropském fotbalovém dění, Western Union World Footbal - magazín o světovém fotbalu.

Z “ostrovního” fotbalu doplní Galaxie sport nabídku ještě z poháru F.A.Cup 8 přímých přenosů čtvrtfinále, semifinále a finále, Worthington Cup 3 přímé přenosy semifinále a finále, přímý přenos finále Anglického superpoháru a 2 přímé přenosy derby Skotské ligy. Vrcholem fotbalové nabídky by měly být některé vybrané zápasy fotbalového poháru UEFA a kvalifikace EURO 2004.

Zkrátka nepřijdou ani příznivci motoristického sportu, kteří budou moci shlédnout přímé přenosy motoristických podniků evropského nebo světového významu a nebude chybět ani tenis.

Jestliže diváci nestihnou, či nebudou moci sledovat některé přímé přenosy v daných vysílacích časech, nevadí. Galaxie sport jim nabídne až dva záznamy a zkrácené sestřihy nejzajímavějších okamžiků z každé sportovní události.

Dále uvidíte pravidelné týdenní magazíny z ostatních sportů - exkluzivní magazín světového boxu World Box – KOTV, magazín Gillette WORLD Sport, motoristický magazín FASTRAX a nebudou chybět ani sportovní pořady s česko-slovenským sportem v magazínech TELESPORT.Každý den bude navíc 5x denně vysílána pravidelná 10minutová sportovní zpravodajská relace SPORTOVNÍ EXPRES.

S počátkem podzimní a zimní sezóny připravila Galaxie sport také novinky v upoutávkách, znělkách a předělech televizního programu, které budou mít od 7.října zcela novou grafickou podobu. Společně s nimi se objeví na obrazovce také nové logo.

Jiří Hojgr
Jednatel
Galaxie sport, s.r.o.
www.galaxie-sport.cz

Pozn.: Jako bonus všem novým divákům a předplatitelům UPC odvysílá Galaxie sport exkluzivně fotbalový zápas odvety 1.kola poháru UEFA mezi Dynamem Tbilisi a Slovanem Liberec. Přímý přenos začíná ve čtvrtek 3.10. v 16:00hod na Galaxii sport !


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 3   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.10.2002 • Galaxie Sport je zařazovaná do kabelových sítí [ 20 ]
30.08.2002 • Kabelové televize versus televizní divák
aneb anténáři versus kabeláři?
[ 5 ]
27.05.2002 • Kabelové televize versus televizní divák,
aneb platíme dvakrát! – dokončení
[ 12 ]
26.05.2002 • Kabelové televize versus televizní divák,
aneb platíme dvakrát!
[ 9 ]
19.05.2002 • Galaxie Sport v nabídce kabelových operátorů až za několik týdnů či měsíců [ 27 ]
16.05.2002 • Kabelové televize versus televizní divák,
aneb moje zkušenosti s kabelovými společnostmi
[ 32 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Můj příspěvek 

02.10.2002 10:35 • IceKiller
super, konečně to tam mooc chybělo.


 
 
  Vivat UPC ! 

02.10.2002 08:21 • Peter
Super ! Super !
 
 
  Můj příspěvek 

01.10.2002 20:42 • Blade
No konečně!!! Hlavně dííík za ten Liberec 3.10.!!!!
 
 
Celkový počet komentářů: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist