Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 08:38:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Galaxie sport bude od listopadu v programové nabídce Intercable CZ

  Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 24.10.2002


Společnost Galaxie sport, s. r. o. oznamuje, že český sportovní televizní program Galaxie sport bude od 1.listopadu 2002 zařazen do programové nabídky společnosti Intercable CZ. Tomuto kroku předcházelo jednání obou společností, které vyvrcholilo podpisem smlouvy oběma řediteli Lubošem Řežábkem (Intercable) (UPC) a Jiřím Hojgrem (Galaxie sport) v tomto týdnu.

„Zařazení Galaxie sport do nabídky dalšího z trojice velkých provozovatelů kabelové televize Intercable CZ přispěje nejen k dalšímu nárůstu počtu diváků jak Galaxie sport tak předplatitelů programové nabídky společnosti Intercable, ale i k propagaci českého sportovního programu,“ konstatuje Jiří Hojgr. Podepsaná smlouva a následné zařazení do programové nabídky posiluje naší pozici na českém mediálním trhu v oblasti sportu, věří Hojgr.

Společnost Intercable CZ se rozhodla zařadit program Galaxie sport do „Základní nabídky“ ve všech svých kabelových sítích od 1.listopadu 2002.

Klienti kabelové televize Intercable CZ tak budou moci sledovat na svých obrazovkách atraktivní sportovní program, který bude náš tým sestavovat z těchto bloků :

Z nejprestižnější světové hokejové soutěže kanadsko-americké NHL přineseme:

- 50 přímých přenosů zápasů sezóny, 25 přímých přenosů zápasů play off, přímé přenosy všech zápasů finále Stanley Cup, přímé přenosy All Star Game. Nedílnou součástí bude samozřejmě 37 magazínů Power week, každý den zpravodajská relace NHL NEWS a pořady vlastní výroby - Týden v NHL.

Již v několika uplynulých dnech mohli diváci shlédnout na obrazovkách úvod fotbalové části, jejíž základ bude tvořit Premiere league a Bundesliga:



- 70 přímých přenosů zápasů, 35 sestřihů týdenních ligových kol, zpravodajství, a střihové pořady vlastní výroby


- 34 přímých přenosů zápasů, 34 sestřihů kola, zpravodajství, a střihové pořady vlastní výroby.

Kromě utkání konkrétních ligových soutěží v Evropě, připravuje Galaxie sport i pravidelné týdenní magazínové pořady The European Footbal Show - magazín o evropském fotbalovém dění, Western Union World Footbal – magazín o světovém fotbalu.

Z “ostrovního” fotbalu doplní Galaxie sport nabídku ještě z poháru F.A.CUP 8 přímých přenosů čtvrtfinále, semifinále a finále, WORTHINGTON CUP 3 přímé přenosy semifinále a finále, přímý přenos finále Anglického superpoháru a 2 přímé přenosy derby Skotské ligy. Vrcholem fotbalové nabídky by měly být některé vybrané zápasy fotbalového poháru UEFA a kvalifikace EURO 2004.

Zkrátka nepřijdou ani příznivci motoristického sportu, kteří budou moci shlédnout přímé přenosy motoristických podniků evropského nebo světového významu a nebude chybět ani tenis.

Jestliže diváci nestihnou, či nebudou moci sledovat některé přímé přenosy v daných vysílacích časech, nevadí. Galaxie sport jim nabídne až dva záznamy z přímých přenosů sportovních podniků a zkrácený sestřih nejzajímavějších okamžiků z každého televizního přenosu.

Dále uvidíte pravidelné týdenní magazíny z ostatních sportů - exkluzivní magazín světového boxu World Box – KOTV, magazín GILLETTE WORLD SPORT, motoristický magazín FASTRAX a nebudou chybět ani sportovní pořady s česko-slovenským sportem v magazínech TELESPORT. Každý den bude navíc 5x denně vysílána pravidelná 10minutová sportovní zpravodajská relace SPORTOVNÍ EXPRES.

S počátkem podzimní a zimní sezóny připravila Galaxie sport také novinky v upoutávkách, znělkách a předělech televizního programu Galaxie sport, které od 7.října mají zcela novou grafickou podobu. Společně s nimi se objevilo na obrazovce i nové logo našeho sportovního televizního programu. Od 1.listopadu spustí Galaxie sport také zcela novou internetovou prezentaci www.galaxie-sport.cz.


Jiří Hojgr, jednatel Galaxie sport, s.r.o.
Hradec Králové, 24.října 2002


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.10.2002 • Galaxie Sport je zařazovaná do kabelových sítí [ 20 ]
01.10.2002 • Galaxie sport odstartuje vysílání v sítích společnosti UPC Česká republika, a. s. [ 3 ]
30.08.2002 • Kabelové televize versus televizní divák
aneb anténáři versus kabeláři?
[ 5 ]
27.05.2002 • Kabelové televize versus televizní divák,
aneb platíme dvakrát! – dokončení
[ 12 ]
26.05.2002 • Kabelové televize versus televizní divák,
aneb platíme dvakrát!
[ 9 ]
19.05.2002 • Galaxie Sport v nabídce kabelových operátorů až za několik týdnů či měsíců [ 27 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist