Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 08:21:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

UPC odpovídá – 19. část

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 08.08.2003


Dostali jsme pro vás další odpovědi na dotazy, směřující ke kabelové společnosti UPC a její satelitní službě UPC Direct. V tomto pokračování nám tiskový mluvčí zodpoví 22 dotazů, proto příspěvek stejně jako posledně rozdělíme na dvě části. První polovinu si přečtete už dnes, na dalších jedenáct si počkáte do pondělí 11.8. Začínáme pěkně zostra:


Proč často odpovídáte tak mlhavě?

Odpovědi tiskového mluvčího by měly vyjadřovat postoj společnosti. Prohlásím-li, že např. zařadíme určitý kanál a ono to „nedopadne“, ostuda by padla na celou firmu. Příliš deklarovaný zájem může také povzbudit dodavatele, aby požadoval vyšší cenu. Nemohu rovněž komentovat různé spekulace nebo fámy, které mají za cíl „průzkum bojem“. Vzpomeňte si jen na všechny informační šumy, které předcházely zařazení Galaxie sport…


Jak je to s českou verzí National Geographic? Četl jsem, že od července má být tento kanál v češtině. Dnes je srpen a kde nic, tu nic…

Jde o mylnou informaci, kterou z internetových stránek National Geographic odvodil jeden z domácích internetových serverů. Dotázal jsem se přímo v ústředí NG a bylo mi řečeno, že tento kanál půjde nadále cestou českých titulků. Ty se budou rozšiřovat u stále více programů. Příprava české zvukové verze není zatím aktuální. Zavádějící informace by měly být na stránce National Geographic již odstraněny.


HBO avizuje prostřednictvím našeho internetového serveru spuštění dvou nových kanálů HBO 2 a AXN, a to v září, respektive v říjnu. Budete je mít na UPC Direct a v kabelovém vysílání?

To bude záležet na výsledku jednání mezi námi a HBO. Nejde totiž jen o prosté zařazení kanálů. Obě strany musí dohodnout řešení i mnoha dalších otázek, zejména finančních. Jen náklady na příslušné dekódéry pro hlavní stanice v kabelových sítích a s tím spojené instalační práce přijdou na milióny. V kabelových sítích rovněž musíme při zařazení nových kanálů vyřadit některé z již zavedených. A to je velmi citlivá otázka… Takže mohu potvrdit pouze to, že jednáme, že o oba programy máme zájem (ovšem ne za každou cenu) a že v rámci jednání jsme zažádali o registraci obou kanálů do našeho vysílání. To ovšem nemusí být určující. Nicméně neznám zatím nic, co by úspěchu jednání bránilo. O jeho výsledku pak budu neprodleně informovat.


Podle našich informací jste vedle AXN a HBO 2 žádali o registraci čtyř dalších programů. Které to jsou a kdy budou vysílány?

Ano. Podaná žádost se týká především kabelové televize. Jde o jeden kanál určený pro muže a o kanál, který budou mít v oblibě naopak ženy. Dále se jedná o jeden specifický sportovní kanál, slovenský hudební kanál a o informační kanál. Žádost o registraci představuje pouze jeden z dílčích kroků v jednání, která vedeme s různými dodavateli, podobně jako s HBO. A stejně jako v tomto případě platí – nic není jisté. V tomto případě to platí dvojnásob. Jednání vedeme mnoho a celá řada jich končí bezúspěšně.


14. a 15. července vám „zamrzával“ na satelitu obraz Reality TV, a dokonce i vypadl. Co se to dělo?

Tento problém byl způsoben dosud nezjištěným nelicencovaným subjektem, který se „vlomil“ do signálu firmy DMC (zajišťuje satelitní distribuci Reality TV) a pokoušel se vysílat svůj materiál na transpondéru a frekvenci DMC. Omlouvám se za způsobené problémy.


Nedávno byl zvolený nový ředitel ČT pan Jiří Janeček. Nezahájíte s ním rozhovory o možnosti zařazení naší veřejnoprávní televize do UPC Direct?

Rozhodně se na nové vedení České televize obrátíme. Jednali jsme již s předchozími vedeními a v tomto případě tomu bude nejinak.


TV Romantica mění od září svou tvář. Nebudete jednat se Zone Vision o jejím opětovném zařazení do nabídky UPC Direct?

Opětovné zařazení TV Romanticy je především v rukou managementu služby UPC Direct a vedení TV Romantica. Aby se celý krok vyplatil, musela by být Romantica touto cestou šířena i v Polsku, Maďarsku a na Slovensku. Výjimka jen pro ČR možná není.


Nepočítáte se zařazením nějaké jiné cizojazyčné televize do paketu UPC Direct? Zájem by byl zejména o BBC World, ESPN sport, Fox, ITV, Nickelodeon či hudební TMF.

Platí tatáž odpověď jako v případě Romanticy. Toto rozhodnutí je v kompetenci managementu mimo ČR. Obecně platí, že by musely být touto cestou šířeny i v Polsku, Maďarsku a na Slovensku. Výjimka jen pro ČR možná není.


Nabídne Galaxie sport někdy italskou fotbalovou ligu?

Zeptal jsem se za Vás jednatele Galaxie sport p. Jiřího Hojgra a odpověď Vás určitě potěší. Italská Série A bude na Galaxii sport opravdu zařazena, a to již od 31.srpna. Dále už cituji ze zprávy, kterou mi zaslal: „Na vlastní oči bude možné sledovat výkony Pavla Nedvěda, který se vypracoval do role hlavní osobnosti Juventusu Turín, Marka Jankulovského v Udinese či Martina Jiránka v Reggině. Italská Serie A nabídne skutečně vzrušující a kvalitní podívanou. Galaxie sport odvysílá celkem 34 exkluzivních přímých přenosů a každý týden Magazín Série A.“


Těším na MS v atletice na Eurosportu. Slyšel jsem, že tento program připravoval řadu speciálních rozhovorů s různými atlety. Kdo tam bude od nás?

Roman Šebrle. Rozhovory s nejvýznamnějšími sportovci budou uváděny ještě před začátkem MS v atletice (tj. 23. srpna) a náš desetibojař Roman Šebrle „přijde na řadu“ 20. srpna..


Jaké ceny bude přenášet MTV?

MTV doopravdy cenami nešetří. V srpnu předá nejlepším autorům videoklipů ceny nazvané MTV Video Music Awards 2003. Přímý přenos předávání cen z newyorské Radio City Music Hall můžete vidět na MTV v noci z 28. na 29. srpna od 2 hodin. V listopadu pak chystá MTV předávání i nám dobře známých cen MTV Europe Music Awards.


dr.František Malina
Public Relations Director
UPC Česká republika, a. s.




Doplnění redakce:

Přečetli jste si první polovinu devatenáctého pokračování odpovědí tiskového mluvčího UPC ČR, a.s., které exkluzivně poskytuje čtenářům serveru satCentrum a týdeníku Satelit-Parabola. Děkujeme p.Františkovi Malinovi za jeho odpovědi. Dalších jedenáct odpovědí z tohoto pokračování uveřejníme v pondělí 11.8.2003.

Kromě otázek, které jsme mu zaslali na základě vašich reakcí v diskusi pod minulým pokračováním na našem webu, nezapomněl ani na aktuální téma, které hýbe posledními dny - zařazení nových programů do nabídky UPC. Zejména je zájem o kanál HBO2. Jsme rádi, že tiskový mluvčí pravidelně sleduje i náš server. V dnešním a pondělním pokračování však narazíme i na otázky čtenářů týdeníku Satelit/Parabola a na dotazy zaslané na Zákaznické centrum UPC. Děkujeme za odpovědi. Oceňujeme, že je UPC ochotno takto každý měsíc komunikovat se čtenáři našeho webu, z nichž mnozí ani nejsou abonenty služby UPC Direct.

Abychom předešli opětovným výtkám některých z vás, zopakujeme znova náš názor na to, zda v serii UPC odpovídá uveřejňovat či neuveřejňovat odpovědi k programovým otázkám. Někteří z vás píší, že je nezajímají a že by se vůbec neměly v odpovědích vyskytovat. S tím se dá polemizovat, protože naopak zase někteří právě takové příspěvky vyhledávají. Web satCentrum je informačním, nikoliv pouze technickým webem, snažíme se být centrem SAT a TV příjmu. Tedy aby návštěvník u nás našel vše, co ho zajímá – zpravodajství, přehledy družic, aktuální TV program domácích i satelitních stanic, burzu i diskusi. Nebudeme se tedy vyhýbat ani programovým otázkám, proč by je nemohl čtenář najít i u nás? Pokud vás taková témata nezajímají, můžete je ve čtení přeskočit.

Také názor, že by měl náš seriál UPC odpovídá už skončit by se řadě lidí, co takřka celý první rok po spuštění UPC Direct marně volali po komunikaci, asi nelíbil. Podívejte se na reakce slovenských čtenářů, kteří poukazují na to, že dosud „jejich“ UPC nereagovalo. Ale i zde už se situace lepší, neboť jsme již dostali kladnou odpověď od slovenského UPC na naši nabídku poskytnout mu prostor k zodpovězení dotazů slovenských satelitních a kabelových diváků. Protože jsme společný česko-slovenský satelitní web, jsme tomu upřímně rádi. Naše dotazy od slovenských čtenářů jsme již předali tiskovému mluvčímu UPC Slovensko, p.Šalingovi a v těchto dnech očekáváme jeho odpovědi.

Tolik dnešní první část, už v příštím pokračování může být i odpověď na váš dotaz – stačí se zeptat, třeba hned teď, v diskusi pod tímto článkem. Všechny vaše otázky předáme jak do Prahy, tak i do Bratislavy.

A ještě na úplný závěr: Zajímá vás, jaký je program kabelových televizí HBO, Spektrum a SuperMax na tento měsíc? A co budou dávat příští měsíc? Dozvědět se to můžete již dnes, pokud si na našem webu v sekci TV program stáhnete přehled pořadů uvedených stanic na měsíc srpen a září. Na stejném místě také pro vás přinášíme týdenní podrobné vysílací přehledy televizí Galaxie sport a metropolitní TV Praha a Hradec Králové.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 28   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.08.2003 • Speedway World Cup 2003 na Galaxii-sport
24.07.2003 • Série DTM na Galaxii sport
09.07.2003 • Letná kampaň UPC Direct SR [ 2 ]
01.07.2003 • Aktuální letní nabídka pro nové zákazníky UPC Direct [ 5 ]
23.06.2003 • UPC odpovídá – 18. část - dokončení [ 27 ]
20.06.2003 • UPC odpovídá – 18. část [ 15 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 2

  pepe 

02.07.2007 20:07 • anonym
dobry den.prosim odpoved.bude novy kanal animax misto a+ na kabelovce mel by tam bit
 
 
  UPC 19...dokonceni... 

11.08.2003 15:03 • dxmichael
Pro vsechny, kteri si to nechcou radsi uz ani cist,mam strucne shrnuti otazek :-) : ”Jedna kolegyne informovala...” , ”Manzel me upozornil na porad...”, ”Na srazu v Ceskych Budejovicich sem se dozvedel o poradu...” atd. To byly otazky na velmi zadane programove informace :-) Pak jeste slo o piratsky prijem UPC. Odpoved byla dost kratka : ”No comment” :-) Ok, ok, byli otazky o zarazeni novych programu,ale jako vzdy se nevi nic konktetniho a vladne lehky optimismus...To je tu po kazde a je to normalni ( uz sme o tom tady psali proc ).

Jo,a mimochodem, o kvalite ani slovo.U UPC sou zrejmne vsichni spokojeni.



Proto dotaz : Pane Malina, PROSIM, zeptejte se nejakeho povolaneho UPCdirect technika na oficialni datovy tok UPC stanic a kdy se dockame jeho zlepseni.



@Honza- ok ? Spokojen :-) ?

@martin a mjike : Na 11992H je jeste misto pro 1 Program,kdyz si predstavime 10 programu na jedne frekvenci. :-)
 
 
  Môj príspevok 

11.08.2003 12:32 • mjike
@martin - jestli si UPC pronajme nejaky dalsi transponder na ASTRE, to vi jenom oni. My o tom muzeme pouze spekulovat. Ja osobne si myslim, ze zatim ne (je to prece jenom prilis finance narocne a take postoj UPC ke kvalite vysilani tomu nasvedcuje). Podivej se na TV CABO, ti jsou myslim ”mistri” v nacpani maximalniho poctu programu na 1 transponder - take to je samozrejme videt na kvalite obrazu a zvuku.
 
 
  @Honza 

11.08.2003 10:52 • dxmichael
Kruci :-) Na co ted budem nadavat ? :-)) Ok, ale tech 3.100 je prece jen trochu malo. Ja uz sem to dlouho nemeril...Ale zas asi bude cas, podivat se na tema ”Vite,ne co se divate..?” :-) Cim meris dat.tok ?

A bud rad,ze CzechLink ma tak dobry obraz. Kdyz uz maji ten ( tu pulku ) transponder,tak at ho nalezite vyuziji ,ne ?! :-)


 
 
  @honza 

11.08.2003 10:31 • martin
ach jo, tusil sem ze bude nekdo prudit, ale zjevne si nic nepochopil, narazka na cofeeshop byl proste vtip, kterej sedi na holandany! zjisti si co je cofeeshop v holandsku a pak mozna odpovidej a nebud takovej suchar, zivot neni tak vaznej jak si ho vsichni delame, zajimavy je ze nikdo se nevyjadril k te prvni a pro me dulezitejsi casti meho prispevku, ale vsichni tu stale omilaji stejne dokola :-)
 
 
  @dxmichael 

10.08.2003 18:12 • Honza
Průser :-) Tak jsem nahrával v pátek večer z HBO film Anna a král (byla to poslední repríza a moje žena si to přála mít nahraný, byla v práci na noční), z Dreamboxu, přes síť a TuxVision. Ukazovalo to pořád bit-rate okolo 3100-3200 kBit/s, zvuk okolo 192k, celkem měl film 3,66 GB a šel bez problémů vypálit na DVDčko (DVD+RW). Ani jednou se to nekouslo či nezaškublo a subjektivně je i kvalita ve stolním přehrávači velmi slušná. Tak mi protentokrát v UPC vypálili s mojí otázkou rybník, i když i těch 3,1Mbit rate není zase na DVB taky nic moc extra... Když to porovnám s 8Mbit na Czechlinku, ale tam už je to skoro mrhání místem na transponderu za naše koncesionářský peníze :-)
 
 
  juzek: 

09.08.2003 12:05 • technikTKR
Jestli si pod pojmem ”technik” představuješ člověka se šroubovákem v ruce někde u rozvodné skříně na ulici, tak věz, že existují i jiní ”technici”, kteří zase mají odlišnou náplň práce (a rozhodně se nejedná o PR...) :-)
 
 
  Tecnik TKR 

09.08.2003 08:39 • juzek
Ty jsi technik??? Neplatí Tě tiskové a reklamní oddělení společnosti UPC ??? Dle tvých časů a náplně(u příspěvků)nemám jiný názor.
 
 
  Technik 

09.08.2003 08:35 • juzek
Uváděl jsem přepočet,ano je to v dolarech.Přijímače jsou z USA zabudovaný hardwarový dekodér.Je ještě levnější varianta (není profi)asi 30000 Kč (po přepočtu v závislosti na kurzu) ale ten HBO nedovolí použít na HBO jen na Spectrum nebo Supermax.Aby neutrpěla kvalita HBO (v UPC Direct netrpí :-) ) Nechceš popisovat celou anabázu u každého článku!
 
 
  juzek: 

09.08.2003 01:51 • technikTKR
Za 50.000Kč profi přijímač na PowerVu...? Lepší vtip už jsem dlouho neslyšel :-))) Jenom 19” modul na CZECHLINK je za nějakých 120.000Kč, a to se jedná o CW... Tu ”vaši kabelovku” bych chtěl vidět - ani bych se moc nedivil, kdyby tam HBO někdo vrazil načerno z Directu (to by ta cena tak odpovídala). A ještě něco - HBO to nikdy nenabízí za Kč, ale výhradně za U$...
 
 
  @Honza a p.Malina 

09.08.2003 00:15 • dxmichael
Honziku, mas pravdu ! K te Tve otazce neni co dodat.Tuhle otazku,bych rad videl zodpovezenou v ”UPC odpovida 21” !!!! ( a jeste bych rad vedel oficialni datove toky jednotlivych kanalu UPC) .

Ale i tak: uz to tu vsechno nejak bylo...A zmoulat to porad dokola taky neni to prave.

HBO 2 sme tady ani tak moc nechteli, naopak lepsi kvalitu. A ted dostaneme,mozna, velmi nahle HBO 2 ,ale na kvalite o ktere tady mluvi 90% ”komentatoru” se nic nezmenio...
 
 
  Technik TKR 

08.08.2003 23:01 • juzek
To si pěkně zase přemastil 250 000 Kč na jednu stanici kdes upadl.Naši kabelovce HBO nabízelo přijímač profi za 50 000 Kč (padesát tisíc) !!!Nějaky ten zesilovač!Minimálně 2,5 krát jsi to předražil,to je ale u vás naprosto normální.
 
 
  Pravidla: otázka - odpověď 

08.08.2003 19:17 • Honza
Pan Malina je jako každý tiskový mluvčí pouze prostředníkem mezi tím kdo se ptá - v tom případě nás, čtenářů tohoto webu a tím kdo odpovídá - vedení společnosti. Musí být tedy nejprve splněna první podmínka - naše konkrétní otázka - a pak teprve přistupuje ta druhá strana mince - odpověď. Na kterou si pan Malina vyžádá od příslušných odpovědných vedoucích podklady, sepíše ji a nechá si ji schválit ředitelem. To je zákon PR práce v každé společnosti. Nečekejte, že pan Malina, který má sice doktorandské studium a jistě další odborné stáže za sebou, ale předpokládám, že není technikem či satelitním odborníkem (na lezení na střechy mají v UPC jiné lidi) bude sám vymýšlet fundované technické otázky podle vašeho gusta a pak ně i kvalifikovaně odpovídat. Ani tiskový mluvčí nemocnice asi neumí operovat a tiskový mluvčí automobilky nemusí umět rozebrat motor či přezout pneumatiky. Nepleťme si pojmy s dojmy :-) Takže podle mne neobstojí věta: ”myslim, ze se na to nemusime porad ptat...Dyt on vi o co de a ze nas to zajima!” Konkrétní otázka by měla být spíše ve stylu: ”Platím si za kanál HBO a za pro mne dosti vysoký měsíční poplatek nejsem spokojený s kvalitou. Bit rate mám okolo 2500 kbit/s, při nahrávání na hard disk dne toho a toho byl v prvních 15 minutách výpadek, toto se opakuje každý druhý večer. Myslím si, že by pomohlo zvýšení datového toku na transponderu, tedy méně současně přenášených kanálů. Což znamená přikoupit další transponder na Astře. Uvažujete o tom, pokud ano, kdy zhruba se můžeme dočkat zlepšení?...” To jsem si teď vymyslel, ale i vás určitě něco napadne. Pokud se jedná o programové otázky, mně nevadí, pokud by zde nebyly, tak by odpovědi byly moc krátké - jednáme, uvažujeme, není ještě rozhodnuto... :-) A vše na netu si z programu taky sám nezjistím, nemám na to přes den v práci čas a večer doma se věnuji raději satelitům (a rodině). A tak si raději přečtu v kostce to, co už za mne někdo přelouskal :-) Proto mám rád weby, kde je vše pohromadě - zprávy, frekvence, TV program i diskuse a nemusím stále někam klikat. A na závěr - sorry za délku příspěvku - pokud by se tyto Odpovědi UPC zrušily, bylo by to určitě škoda. Howgh...
 
 
  @Marek: 

08.08.2003 18:40 • Patrik
Napiš ”svoje” ceny ať si uděláme obrázek.
 
 
  @technik TKR 

08.08.2003 17:47 • Marek
Tento pán buď lže a nebo má UPC ty paraboly a příjímače pozlacený. Proto by mě zajímalo, od jakého překupníka to berou ?
 
 
  @honza @all 

08.08.2003 16:28 • dxmichael
Neunikl me utok na VOA na 15W.Jen proto je to tam ted tak vsechno ”prekopany”. Ale nevidel sem to(mel sem prazdniny :-)) ) .Nedoslo me,ze to ma neco spolecnyho vypadkama na UPC, ktere sem taky nevidel.

Me, a urcite i ostatni sat fandy, zajimaji technicke otazky a odpovedi a ne programove informace,ktere si po netu zjistim za 5 minut. Ale pan Malina ma pocit,ze si to lidi nezjisti a tak porad odpovida dokola na nesmysly. Me je to lito.Ja vim ze je to jeho prace.Ale ja bych nebyl sat.technikem,kdybych nesplhal na rozpalene strechy a jenom sedel doma v pohodlicku u telky a prijmace a valel si speky.A Malina me prave pripada tak pohodlnej,ze radsi ani neodpovida na ”rozpaleny” (pro nej neprijemny) otazky ohledne kvality. A myslim, ze se na to nemusime porad ptat...Dyt on vi o co de a ze nas to zajima!

Me ani tak nejde o tu cenu,ale hlavne o kvalitu.

A Honzi, neocekavej ode me porad ty nejkvalitnejsi prispevky.Kdyby slo aspon o neco technickyho ( 4:2:2, bitrate atd..), ale ”UPC odpovida” se opravdu pomalu stava komedii a programovym pruvodcem. Ja to tak proste vidim :-)
 
 
  [Jimmy] - 08.08.2003 10:16 

08.08.2003 15:36 • technikTKR
Kompletní zařízení pro příjem signálu v PowerVu z AMOSE stojí kolem 250.000,-Kč a musí ho zafinancovat kabelový operátor - nikoliv společnost HBO (ta jenom dodá dekodér, za který kabelový operátor zaplatí). Toto zařízení musíš instalovat na všechny hlavní přijímací stanice TKR, kde se HBO2 bude nabízet. Tak si spočítej, na kolik to vyjde...
 
 
  @dxmichael, @martin 

08.08.2003 15:05 • Honza
Hoši, hoši, hrajete si na velký satelitní odborníky a zmůžete se jen tak na max. nejapný nadávky na holandské techniky či pana Malinu. Přitom vám uniká podstata toho, proč Reality a např. i Rádio Expres vypadávalo v půli července na přenosovém satelitu Telestar12. Nebylo to kafe v UPC (cha, cha...) ale útok skutečného rušiče (který určitě nemá licenci!) na vysílání VOA pro Irán, kdy ”zrušil” takřka celou družici. Myslel jsem, že ve Švýcarsku jsou jiní borci, ale jak čtu v poslední době příspěvky Michaela, nějak ztrácí glanc a uchyluje se k podpásovkám. Normální sat fanda, který je v obraze by si to dal dohromady. Mimochodem kdysi byl skutečně upgradem software zničený uplink, ale to byl Czechlink na Kavčích horách a ”zprasili” to našinci. Muselo pak startovat speciální letadlo (do Holandska!) pro techniky Philipsu, kteří to zase dali do pořádku. Během tý doby např. na všech veřejnoprávních rádiích hrál zvuk Primy! Ale to jen tak pro dokreslení toho martinového rádobyvtipnýho kávového dýchánku.

Pro všechny ostatní - napište na zkoušku svůj dotaz v diskusi, ale rozumný a konkrétní, ne jen nadávky, a uvidíme, zda na něj za měsíc najdeme odpověď. Souhlasím, že dnes jsem se toho moc nedozvěděl, ale která jiná firma či společnost je ochotná jít takhle s kůží na trh a nechat se pravidelně vláčet médii. On to ten tiskový mluvčí taky nemá lehký. Jsem zvědavý, zda do toho ten slovenský mluvčí UPC vůbec půjde :-)

A pořád tu platí ta zásada trhu - kdo to nechce číst, ať nečte, kdo nadává na UPC Direct, tak ať to nesleduje (ani načerno!), prostě ať si trhne nohou a půjde dělat něco jinýho a zábavnějšího - půjde k vodě, za holkama, do hospody...
 
 
  Můj příspěvek 

08.08.2003 14:33 • martin
souhlasim s Petrem ze nektere dotazy a osoby co je pokladaji jsou pod uroven zaka zakladni skoly, pripada mi ze bud neumite cist anebo musite stourat za kazdou cenu

co se tyce pronajmu transponderu na astre, je jiz nekolik tydnu znamo ze v zari se uvolni kapacita ktera bude pronajata UPC a diky tomu nove kanaly a zvyseni bitratu na ”krizovych” kanalech, pokud se mylim, necht me zasvecenejsi opravi, tahle informace muze byt klidne i zastarala, vzhledem k vyvoji poslednich udalosti by se vsak zdala logicka, jinak dxmichael jo jo holandani se s tim nemazlej, navsteva cofffeshopu o poledni prestavce pak vede ke snizeni kvality vysilani reality tv :-)
 
 
  Môj príspevok 

08.08.2003 14:07 • mjike
@dxmichael - 1024 bodu, opravdu dost dobry

@all - myslim, ze by byla skoda tento serial zrusit, opravdu to stoji za pobaveni, je to hrozna ”sranda”. Nekdy mi opravdu pripada, ze pan Malina si ty otazky vymysli sam. Je zajimave, ze konkretne odpovi pouze na otazky programoveho charakteru. Na otazky technickeho charakteru bud neodpovida vubec (resp. se v tomto serialu neobjevuji, ackoli mnoho navstevniku se na ne na tomto serveru v ruznych diskuzich pta) nebo na ne odpovi nesmyslne a mlhave. Jinak co se tyce ”volneho” mista na ASTRE (pro pripadne nove programy), tak to je na UPC transponderech velice bidne. Ty jsou jiz dnes uplne ”obsazeny”. Snad jen ze byb se spojil Animal planet a popr. HBO, potom by se snad nejake misto uvolnilo.
 
 
Celkový počet komentářů: 28 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist