Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 06:14:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Geewa.com: velká herní aréna pro mobilní, internetové a TV hry pro hráče z celého světa

  Autor: J.Hlaváč , e-mail: jan.hlavac@rhmc.cz Přidané: 11.05.2005


Nový portál Geewa.com propojil světy internetových, mobilních a televizních her v jednu velkou herní arénu. Nyní je možné vyzvat k hernímu souboji kohokoli na této planetě přes mobil, počítač nebo televizi. Ke 160 tisícům hráčům mobilních online her se tak může přidat i početná internetová komunita. Hitem se nyní stala hra Hockey Duel, v kterém soupeří hráči v hokejovém rozstřelu.

Praha, 10. května 2005 – Společnost Geewa spustila nový herní portál geewa.com, který umožňuje hrát hráčům zdarma on-line hry prostřednictvím mobilu nebo počítače a v blízké budoucnosti i interaktivní TV - jedinou podmínkou je připojení k internetu. Jde o unikátní koncept, kde nezáleží na tom, jaké zařízení je k hraní používáno či v jaké zemi se hráč nachází. Hry lze hrát samostatně či je možné vyzvat kohokoli na světě k soupeření v osobním duelu. Herní portál hráčům zároveň umožňuje mezi sebou komunikovat formou vzkazů či chatu, a to jak přes počítač tak i mobil.

„Hráč rozehraje hru třeba doma na počítači a pak pokračuje v herních klání na mobilu cestou do práce. Vyzvat k souboji je možné kohokoli na světě, kdo má e-mailovou adresu nebo mobilní telefon. Dotyčný je informován SMS zprávou a je na něm, jestli výzvu přijme a začne hrát přes internet nebo mobil,“ dodal Miloš Endrle, ředitel společnosti Geewa. Svoje výsledky pak hráči mohou sledovat v ligách, turnajích a dlouhodobých žebříčcích.

Geewa takto zásadním způsobem rozšiřuje koncept on-line her pro více hráčů, který poprvé představila loni v červnu ve verzi pro mobilní telefony. Od té doby věrnostní program provozovaný v rámci mobilních online her navštívilo přes 150 tisíc registrovaných hráčů a každý měsíc přiláká dalších 10 tisíc nových. „Očekáváme, že koncem roku budeme prostřednictvím webového rozhraní měsíčně registrovat až na 50 tisíc nových uživatelů,“ dodal Endrle. Portál Geewa.com míří i za hranice Česka a Slovenska a chystá se proniknout i na Polský a Maďarský trh.

Geewa.com zároveň nabízí unikátní reklamní systém, jehož prostřednictvím mohou firmy nabízet své produkty a služby neplatícím hráčům. Jde o novým druh interaktivní reklamy, která umožňuje hráčům nabídnout například další mobilní obsah přímo na jejich mobilní telefony či poslat katalog elektronickou poštou - a to vše cíleně dle věku, pohlaví, regionu a mobilního operátora.

„Naše hry jsou založeny hlavně na logice a důvtipu, takže hráče jen tak neomrzí - pořád je možné co zlepšovat. Každý může svůj um měřit s kamarády či těmi nejlepšími hráči z celého světa umístěných na vrcholu herních žebříčků. Hráči mohou navzájem chatovat, posílat si osobní vzkazy, a tak se přirozeně seznamovat,“ dodal Miloš Endrle. Geewa.com nyní zdarma nabízí šest on-line her. Herním hitem se nyní stala internetová hra Hockey Duel, kde je úkolem rozstřílet soupeře ve střelbě od modré čáry. Hra je během mistrovství světa v ledním hokeji exklusivně dostupná na portále Atlas.cz.

Další hry v nabídce jsou kovbojská střílečka Wild West Duel, logická karetní hra IQ Cards Duel, bezpečně projít minovým polem musí hráč v Minefield Duel a změřit síly v uklízení po pořádné party lze v After Party Duel, kde hráč musí rychle vše uklidit na správné místo. Poslední ze šestice je Hot Blocks Duel, varianta na oblíbenou herní klasiku Tetris. Herní platforma Geewa je k dispozici všem vývojářům a firmám, které by chtěly na platformě Geewa provozovat svoje vlastní hry.

Přístup k hrám lze zdarma získat odesláním registrační SMS zprávy zpoplatněnou standardním poplatkem na telefonní číslo (+420) 736 304 030 s textem GPIN 1234, kde 1234 představuje libovolný čtyř číselný kód. Poté se hráč může ihned přihlásit a začít hrát na portálu www.geewa.com nebo přes mobil na wap.geewa.com. „Hry jsou pro všechny uživatele v základním režimu zdarma. Není také nutné cokoli složitě instalovat či studovat herní manuály. Vše je uspořádáno velmi přehledně a jednoduše,“ řekl Miloš Endrle. Základní režim umožňuje si zahrát denně libovolnou hru a využít zdarma mnoha funkcí portálu. „Je ideální pro každého, kdo se chce jen příležitostně pobavit a trénovat třeba na budoucí ostrý duel se soupeřem,“ dodal.

Hráči, kteří budou chtít využít všech výhod herního portálu, zaplatí za plný přístup k vybrané hře týdně 30 korun včetně DPH. Zaplacení probíhá odesláním SMS zprávy s textem „HRA WWD“ (kde WWD je příklad kódu hry) na číslo 9001130. „Získají tak navíc možnost vyzvat k duelu konkrétní hráče, mít k dispozici neomezený počet her každý den, plně využívat všech funkcí pro komunikaci s ostatními hráči a ti nejlepší mohou dokonce vyhrát mobilní telefon Nokia 6681,“ uzavřel Miloš Endrle, ředitel společnosti Geewa.

Více informací naleznete na www.geewa.com nebo wap.geewa.com.


Miloš Endrle, ředitel společnosti Geewa s.r.o.
Jan Hlaváč, mediální konzultant



O společnosti Geewa

Geewa s.r.o., je dceřinou společností technologické a konzultační firmy Logos a.s. Geewa nabízí produkty v oblasti on-line zábavy a provozuje portál online her Geewa.com. Ten umožňuje hráčům ze svého mobilního telefonu, počítače či interaktivní TV vyzvat ke hře kdykoli a kohokoli na této planetě. Svoje výsledky pak hráči mohou sledovat v ligách, turnajích a dlouhodobých žebříčcích. Součástí všech her je i možnost přímé komunikace mezi hráči.

Geewa a logo Geewa jsou ochranné známky společnosti Geewa s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.05.2005 • Big Brother vstupuje na obrazovky TV Nova [ 1 ]
09.05.2005 • Divácký zájem o stovku Největších Čechů
09.05.2005 • Polepšený divoch Johny vyhral po tretí krát
08.05.2005 • Dokumenty ČT představují velikány národa
08.05.2005 • Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – 8. května 2005 [ 1 ]
06.05.2005 • 100 Největších Čechů odhaleno! [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist