Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 06:47:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Říjen na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 05.09.2003


Školákům teprve začal nový školní rok, ale my už myslíme na říjen. Podívejte se s námi, jaké premiéry nás čekají v příštím měsíci na kanále HBO. Tyto novinky mohou sledovat diváci kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct.


Premiéry

Říjnová nabídka Nedělních premiér opět zahrnuje top tituly měsíce.

Hlavním titulem je bezesporu Harry Potter a Kámen mudrců ( tržby $317,85 mil. v amerických kinech, 60,942 mil. Kč v českých kinech, 769 839 českých diváků) Tento dobrodružný rodinný film je první z veleúspěšné série filmových adaptací natočených na motivy knihy J.K. Rowlingové o chlapci obdarovaném mimořádnými kouzelnickými schopnostmi - Harry Potterovi (hraje ho Daniel Radcliffe).

Druhým titulem je film Dannyho parťáci (tržby $183,63 mil. v amerických kinech, 4,27 mil. Kč v českých kinech, 115 717 českých diváků). Kriminální komedie režiséra Stevena Soderbergha ( Erin Brockovich, Traffic - Nadvláda gangů) je remakem filmu Dannyho jedenáctka z roku 1960, v němž hlavní roli ztělesnil Frank Sinatra. Danny Ocean (George Clooney) je sympatický, všemi mastmi mazaný zloděj, jehož právě podmínečně propustili z vězení. K rozhodnutí, že ulehčí majiteli tří lasvegaských kasín Terrymu Benedictovi (Andy Garcia) od 150 milionů dolarů, má i soukromý důvod – bývalou manželku v podání Julie Robertsové. Jeho parťáky hrají Brad Pitt, Matt Damon a další.

Napínavý film Úkryt (tržby $95,3 mil. v amerických kinech, 12,71 mil. Kč v českých kinech, 36 882 českých diváků) režiséra Davida Fincherse uzavírá nabídku nedělních premiér. Hrají: Jodie Fosterová, Kristen Stewart a Forest Whitaker. Je to napínavý příběh rozvedené ženy s dcerou, které se přestěhují do nového domu v New Yorku. V domnění, že zde budou v bezpečí, se schovají před trojicí zlodějů v úkrytu – tajné místnosti jejich nového domu, kde se ale bohužel nachází i trezor, právě jehož obsah zloděje velmi zajímá.


Do bloku Sobotních premiér patří následující tituly: Traffic - Nadvláda gangů (tržby $123,95 mil. v amerických kinech, 5,21 mil. Kč v českých kinech a 48 885 českých diváků). 4 Oscary oceněné drama o boji proti drogám, které líčí tři paralelní příběhy, jejichž protagonisté se neznají, ale jsou přitom součástí jediné „obchodní“sítě. Hrají: Benicio Del Toro, Michael Douglas a Catherine Zeta-Jonesová.

Následuje thriller Protiúder (tržby $40,06 mil. v amerických kinech, 1,90 mil. Kč v českých kinech, 19 816 českých diváků). Odvážný losangeleský hasič Gordon Brewer (Arnold Schwarzenegger) se vydává po stopě sadistického teroristy přezdívaného Vlk, který spáchal bombový atentát, při němž zemřela Brewerova žena a synek.

Blok uzavírá snímek Nevěsta přes internet, (tržby $4,92 mil. v amerických kinech, 1,8 mil. Kč v českých kinech, 17 089 českých diváků) komedie v hl. roli s Nicole Kidmanovou a Benem Chaplinem. Poklidný život bankovního úředníka z malého anglického městečka zcela převrátí příjezd jeho ruské nevěsty, kterou si objednal přes internet.


Na druhou sobotu v měsíci říjnu dále HBO připravilo pro své diváky speciální programzáznam z koncertu hudební stálice Toma Jonese. Hrad v Cardiffu se stal impozantním prostředím pro Tomův koncert, na němž zpěvák předvedl nejen neměnící se kvality svého hlasu, ale také stále stejně silné charisma. Zazněly zde písně jako: Delilah, Sex Bomb, Kiss, It´s Not Unusual, Are You Gonna Go My Way a mnoho dalších hitů.


Premiéry v původním znění s titulky

Na HBO jsou titulkované premiéry plánovány na každé pondělí ve 20:00 hod. Říjnová nabídka je následující: Taková zvláštní rodinka, Rychle a zběsile, Černý jestřáb sestřelen a Pán prstenů: Společenstvo Prstenu.


HBO Klub

HBO Klub je dvojitý program na společné téma (herecký profil, žánr, stejný režisér atd.). První Klub je věnován filmům v hl. roli Helenou Bonham Carterovou: Novocaine a Drsný holky.

Druhým Klubem jsou „bláznivé“ komedie: Špinavej Joe a Jay a mlčenlivý Bob vrací úder.

Třetí Klub obsahuje filmy s Tomem Selleckem v hl. roli: Podtrh a Milenky v akci.

Posledním Klubem jsou příběhy o lásce: Moulin Rouge a Listopadová romance.


Každý pátek ve 20:00 hod HBO uvádí blok filmů tzv. Poslední páteční šance, v němž mají předplatitelé možnost shlédnout některé z nejlepších filmů naposledy v hlavním vysílacím čase. V říjnu to budou tituly: Náhradníci, Smlouva s ďáblem, Slečna Drsňák a Pláž.


Připraveno ve spolupráci se společností HBO Česká republika, www.hbo.cz.



Doplnění redakce:

Chtěli bychom vás při této příležitosti seznámit s rozšířením nabídky programových přehledů stanic, které jsme pro vás přichystali v nové podobě na nové upload stránce.

Pokud vás zajímá, jaký je program kabelových a satelitních televizí HBO, HBO2, Spektrum a SuperMax na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout v sekci TV download. Od víkendu si pak budete moci stahovat i nové říjnové programové přehledy všech těchto stanic.

Poprvé u nás najdete i program TV Romantica, stanice, která mění svou tvář. A zejména pány jistě potěší program stanice Private Gold, který má u nás premiéru a zřejmě jej nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Animal Planet, Discovery Channel a Reality TV.

A jak už víte z dřívějška, na stejném místě také pro vás přinášíme týdenní podrobné vysílací přehledy televizí Galaxie sport a metropolitní TV Praha a Hradec Králové.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 6.část
06.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 5.část
05.09.2003 • Bude říjnové volné HBO také v UPC? [ 5 ]
05.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 4.část
04.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 3.část [ 2 ]
03.09.2003 • Podzimní volné vysílání na HBO [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist