Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 10:51:13   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Bude říjnové volné HBO také v UPC?

  Autor: Redakce , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 05.09.2003


Společnost HBO Česká republika chystá na první říjnový týden (středa 1. až neděle 5.10.2003) na svém filmovém kanálu HBO v pořadí druhé regionální podzimní volné vysílání. HBO bude během těchto dní vysílat společnou programovou nabídku pro Českou republiku, Maďarsko, Polsko a Rumunsko, plnou top titulů jako jsou: Jedinečný, Final Fantasy: Esence života, Jako kočky a psi, Super finta a Flek, dále např. koncert Kylie Minoque a další episody ze seriálu z HBO originální produkce – Odpočívej v pokoji.


Hned po zveřejnění této informace jste se nás ptali zda bude volné HBO dostupné také v kabelových sítí UPC ČR a na satelitu v UPC Direct. Nejprve jsme se informovali u poskytovatele programu, společnosti HBO Česká republika. Na náš dotaz nám PR coordinator HBO, Hanka Příhodová zaslala tuto odpověď:

„Naše společnost ve dnech 1-5.10. umožňuje všem kabelovým operátorům pustit na svých sítích tzv. volné vysílání. Dále už to závisí pouze na jejich rozhodnutí, zda svým divákům volné vysílání pustí či nikoli. Nemáme zatím 100% potvrzeno volné vysílání u žádného kabelového operátora, ani UPC direct.

Prostě tu možnost mají a jestli ji využijí záleží čistě na jejich rozhodnutí. Nemůžeme jim to nařídit! Zákazníkům, kteří nemají HBO a chtějí se v těchto dnech zdarma dívat, nezbývá než se obrátit s dotazem přímo na svého kabelového operátora.“


Tolik odpověď ze společnosti HBO Česká republika. Poté jsme se stejným dotazem oslovili společnost UPC Česká republika, a.s. a obdrželi jsme následující odpověď od tiskového mluvčího, dr. Františka Maliny:

„Volné vysílání v kabelové síti nebude - nejsme držiteli licence na vysílání ”promo kanálu”. O spuštění volného vysílání na Direct uvažujeme. Vše bude záviset na dohodě technických podmínek s vedením HBO. Výsledek se snad dozvím do konce týdne.“

Tato odpověď tedy nepotěší abonenty našeho největšího poskytovatele televizního kabelového připojení v ČR. Dává však jistou naději uživatelům satelitní služby UPC Direct, že v uvedeném týdnu budou moci sledovat pořady filmového kanálu HBO volně. Jak vše dopadne, vás samozřejmě budeme na našem webu informovat. Uvítáme také informace od ostatních poskytovatelů kabelového vysílání.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 5   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 7.část [ 3 ]
07.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 6.část
06.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 5.část
05.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 4.část
05.09.2003 • Říjen na HBO
04.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 3.část [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  @Aleš 

05.09.2003 16:02 • anonym
Aleši, kdybys místo toho sprostého nadávání lépe četl, viděl bys, že letos ve svém UPC kabelu HBO mít nebudeš. Jak říkal tiskový mluvčí UPC: ”Volné vysílání v kabelové síti nebude - nejsme držiteli licence na vysílání ”promo kanálu”.” No a právě ten promo kanál je to oč tu běží. UPC se ho před časem zbavilo a nyní nemá kam by uvedené dočasně uvolněné programy z HBO vsunulo. Jedině že by se některá ”předvolba” dočasně odepla, ale s tím jak vidíme nechtějí hýbat. Takže žádné vlny, letos na HBO v kabelovce zapomeň. Nebo běž ”surfovat” na jiné vlny, např. UPC Direct...
 
 
  Můj příspěvek 

05.09.2003 15:11 • Ales
Bezte do prdele s takovyhlema clankama. Naprosto o nicem, rok co rok vysila HBO zdarma v UPC v ramci promo akci a nevim proc by tomu bylo letos jinak. Delate velke vlny o nicem...Fakt nechapu smysl tohodle clanku...
 
 
  HBO 

05.09.2003 13:49 • čtenář
Polsko, Maďarsko a Rumunsko mají vlastní programové schéma. (www.hbo.pl; www.hbo.hu; www.hbo.ro)
 
 
  Môj príspevok 

05.09.2003 13:22 • z.
znamena to, ze na slovensku nebude volne vysielat hbo v tomto obdobi? kedze program je spolocny pre CR aj SR v normalnych platenych rezimoch, nazdavam sa, ze ked hbo spravi spolocnu programovu schemu pre CR, Polsko, Madarsko a Rumunsko, tak mozno to plati aj pre SR.
 
 
  Volne 

05.09.2003 12:05 • Max
V UPC-Direct bude HBO volne visilat 5 dni. Znamena to take snizeni mesicniho pausalu za HBO u abonentu kteri plati za HBO? Nebo proste ti kteri ho nemaji se budou moci divat 5 dni zadara?
 
 
Celkový počet komentářů: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist