Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 19:33:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Prosinec na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: www.hbo.cz Přidané: 05.11.2003


Přestože to za okny zatím ještě moc nevypadá, blíží se již konec roku. Poslední měsíc v roce pak tradičně patří k divácky nejoblíbenějším. Podívejte se proto s námi už dnes, v předstihu, jaké premiéry nás čekají v příštím měsíci na kanále HBO. Tyto novinky mohou sledovat diváci kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct.


Premiéry

Prosincová nabídka Nedělních premiér opět zahrnuje top tituly měsíce:

Hlavním titulem mezi nedělními premiérami je sci-fi komedie Muži v černém 2 (tržby $ 192,41 mil. v amerických kinech, 31,68 mil. Kč v českých kinech, 315 993 českých diváků) v hlavních rolích s Willem Smithem, Tommym Lee Jonesem a Larou Flyn Boyleovou. Tento film je pokračováním mimořádně úspěšného filmového hitu z roku 1997 o záhadné agentuře MIB, která jako jediná ví, že v našem světe se v přísném utajení pohybují nejneuvěřitelnější exempláře mimozemšťanů.

Druhým titulem v nabídce akční válečné drama Za nepřátelskou linií (tržby $ 58,85 mil. v amerických kinech, 1,45 mil. Kč v českých kinech, 14 423 českých diváků) jehož hrdinou je americký letecký navigátor (Owen Wilson – Zoolander, Tenkrát na východě), sestřelený při průzkumném letu nad neutrálním územím Bosny. V jeho stopách se vydává brutální zabiják z polovojenské srbské jednotky a americký admirál v podání Gene Hackmana (Podezření, Mexičan) musí jednat proti předpisům, aby vojáka zachránil před jistou smrtí.

Kevin Costner (Tanec s vlky, 3000 mil na útěku) ztělesňuje hlavní postavu thrilleru s prvky sci-fi Na křídlech vážky (tržby $ 30,09 mil. v amerických kinech, 2,26 mil. Kč v českých kinech, 20 159 českých diváků). Hraje lékaře, který se nedokáže vyrovnat se smrtí milované manželky a nevysvětlitelné události ho přivedou k myšlence, že se žena snaží navázat s ním kontakt.

Film John Q (tržby $ 71,06 mil. v amerických kinech, 1,24 mil. Kč v českých kinech, 11 758 českých diváků) doplňuje nabídku nedělních premiér. V hlavní roli dramatu zoufalého muže, jehož jediného syna může zachránit jen transplantace srdce, na kterou však nemá peníze a proto v nemocnici zajme jako rukojmí lékaře a pacienty, uvidíme předního amerického herce Denzela Washingtona (Training Day, Vzpomínka na Titány)


Do bloku Sobotních premiér patří následující tituly: Srdce v Atlantidě (tržby $ 24,18 mil. v amerických kinech), adaptace stejnojmenného románu Stephena Kinga o chlapci a jeho ovdovělé matce, do jejichž života vstoupí tajemný cizinec. Hrají: Anthony Hopkins (Hannibal), Hope Davis (O Schmidtovi) a David Morse (Životní zkouška).

Následují komedie Pekelná ženská (tržby $ 19,4 mil. v amerických kinech) o třech kamarádech z malého města. Wayne (Steve Zahn), Darren (Jason Biggs) a J.D. (Jack Black) se znají od dětství, ale když se jeden z nich zamiluje do emancipované psychoterapeutky Judith (Amanda Peetová), zbylí dva se snaží přátelství zachránit a pomoci Darrenovi, aby neuvízl v chomoutu.

Hrdinou černé komedie Muž, který nebyl (tržby $ 7,5 mil. v amerických kinech, 1,5 mil. Kč v českých kinech, 14 262 českých diváků) je holič z kalifornského maloměsta (hraje ho Billy Bob Thornton), který vymyslí vyděračskou intriku, na jejímž konci zůstanou čtyři mrtví. Dále hrají: Frances McDormandová a James Gandolfini.

Kriminální thriller Salton sea (tržby $30,32 mil. v amerických kinech) uzavírá nabídku sobotních premiér. V temném světě drog, kde nic není takové, jak se jeví na první pohled, se jazzový muzikant vydává po stopě vrahů své ženy, aby pomstil její nesmyslnou smrt. V hlavních rolích uvidíte Vala Kilmera (Nelítostný souboj, Batman navždy) a Vincenta D´Onofryho (Impostor: Živá zbraň).


Na Nový rok připravilo HBO pro své diváky od 23:00 hod záznam koncertu slavné zpěvačky CHER – Living Proof: Koncert na rozloučenou.

Velkolepá show dá divákům nahlédnout do nejslavnějších okamžiků její kariéry a přiblíží jim příběh o vzestupu jedné z nejslavnějších amerických žen, která uspěla v různých uměleckých sférách.


Premiéry v původním znění s titulky

Na HBO jsou titulkované premiéry plánovány na každé pondělí ve 20:00 hod. Prosincová nabídka je následující: Svět podle Prota, Křižovatka smrti 2, Jmenuji se Sam, Spider-Man a Hrabě Monte Christo.


HBO Klub

HBO Klub je dvojitý program na společné téma (herecký profil, žánr, stejný režisér atd.).

První Klub je věnován mafiánským příběhům: lehčí Corky Romano – noční můra mafie a vážnější Nejvyšší boss.

Druhým Klubem jsou filmy s Joshem Hartnetem v hl. roli: Černý jestřáb sestřelen a Othello.

Třetí prosincový Klub obsahuje sci-fi filmy: Jedinečný a Duchové Marsu.

Další klubový program „Dívčí noc“ je, jak název naznačuje věnován především dívkám a budou to snímky: Pravá blondýnka a Deník princezny. Poslední klub v měsíci patří filmům v hl. roli s Denzelem Washingtonem: Kazatelova žena a Training Day.


Každý pátek ve 20:00 hod HBO uvádí blok filmů tzv. Poslední páteční šance, v němž mají předplatitelé možnost shlédnout některé z nejlepších filmů naposledy v hlavním vysílacím čase. V prosinci to budou tituly: Trosečník, Jeden svět nestačí, Lásce na stopě a Fotr je lotr.


Připraveno ve spolupráci se společností HBO Česká republika, www.hbo.cz.


Doplnění redakce:

Chtěli bychom vás při této příležitosti seznámit s rozšířením nabídky programových přehledů stanic, které jsme pro vás přichystali v nové podobě na nové stránce TV programů ke stažení. Pokud vás zajímá, jaký je program kabelových a satelitních televizí HBO, HBO2, AXN, Spektrum a SuperMax na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout zde. Najdete tam i program TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Private Gold a Private Blue, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Animal Planet, Eurosport, Discovery Channel a Reality TV. A jak už víte z dřívějška, na stejném místě také pro vás přinášíme týdenní podrobné vysílací přehledy televizí Galaxie sport a metropolitní TV Praha a Hradec Králové.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 7   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.10.2003 • Digitalizace „po česku“ (a po INVEXU) [ 2 ]
06.10.2003 • Dnešní diskuse na Invexu: Kolik multiplexů máš, tolikrát jsi digitální [ 4 ]
06.10.2003 • Listopad na HBO [ 2 ]
01.10.2003 • Kabelová televize UPC: UPC Express a nový web
26.09.2003 • Záhadná "východní skříňka" EastBox [ 14 ]
26.09.2003 • UPC odpovídá – 20. část [ 38 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Novoroční překvapení 

04.12.2003 09:59 • satCentrum
Necháme se překvapit. Už sice máme od společnosti HBO pro vás nové programy ke stažení na leden 2004, které nyní zpracováváme a umístíme je na web zítra, ale tam je v programu po půlnoci "díra". No ono by to pak nebylo překvapení, že! Uvidíme, pokud program začne v 0:07 hodin, tak to bude jisté :-)
 
 
  Novorocne prekvapenie 

03.12.2003 20:48 • Hannibal
007 - Die Another Day, mozem potvrdit. Teda zatial to tak vyzera. Po necelom roku od ovedenia do kin, to nie je zle :-)
 
 
  Novoroční překvapení 

03.12.2003 19:10 • Pepa
Novoročním překvapením je pro tento rok bondovka Dnes neumírej.

 
 
  Silvestr, resp. Nový rok 

06.11.2003 11:25 • Jan
Předloni byla Mumie, s Gladiátorem jsem počítal letos, ale byl James Bond. Ten film Minority Report by nebyl špatný! I když jsem původně počítal s M II B, ale tuto koninu už si vystřílejí v prosinci.
 
 
  Předloni 

06.11.2003 11:13 • Ondra
Nevím, ale mám pocit, že předloni byl spíš Gladiátor..
 
 
  Překvapení 

05.11.2003 11:50 • billy
Silvestrovské překvapení : Minority Report
 
 
  A co na Silvestra? 

05.11.2003 11:01 • Fotr
Bude nějaké překvapení na Silvestra??? Předloni běžel o půlnoci záznam koncertu Lucie, loni v 00.07 Jeden svět nestačí ... co bude letos, tedy krátce po přelomu roku????? Bude vůbec něco????
 
 
Celkový počet komentářů: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist