Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 17:48:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Víkend na Galaxii sport

  Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 22.11.2003


Souboj o čelo Atlantické divize v NBA, mnichovské derby ve 13. kole Bundesligy, přímý přenos duelu kanadsko-americké NHL a nedělní dohrávka 13. kola Premier League - to jsou hlavní magnety víkendu na Galaxii sport.


BOSTON – PHILADELPHIA

Souboj střeleckých superhvězd ligy Allena Iversona a Paula Pierce dělá z tohoto zápasu lákadlo pro fanoušky celého světa, ale pro české diváky má samozřejmě i další zvláštní příchuť. Dres nejúspěšnějšího týmu historie NBA Boston Celtics totiž od října obléká i jediný český zástupce v NBA, Jiří Welsch. Ačkoli k jeho přestupu došlo jen velice krátce před začátkem ligy, podařilo se mu už v úvodu protlačit do základní rotace týmu a nevede si zatím špatně. Nastoupil dosud s jedinou výjimkou ve všech zápasech a v průměru odehrál 10-15 minut. Ve statistických tabulkách se dokonce vyhoupl až na 3.místo celé NBA v počtu získaných míčů přepočtených na 48 minut zápasu! Zda se mu podaří zopakovat nebo i vylepšit dosavadní výkony, budete moci sledovat v noci z pátku na sobotu v přímém přenosu Galaxie sport.

Souboj o čelo Atlantické divize mezi Philadelphií a Bostonem začíná v 1:05 hod. našeho času.

Spolukomentátorem přenosu bude bývalý dlouholetý reprezentant, bratr Jiřího Welsche - Petr Welsch.


MNICHOV 1860 - BAYERN MNICHOV

Ve 13.kole německé Bundesligy se můžete těšit na velké mnichovské derby. Mnichov 1860 narazí na slavný Bayern. Bayern zatím marně útočí na první místo ligy, které mu obvykle v této době patří a před 13.kolem je až na 4.příčce tabulky. V dresu Mnichova 1860 pravidelně nastupuje český záložník Roman Týce.

Přímý přenos vysílá Galaxie-sport v sobotu 22.11. od 15:25 hod.


EDMONTON – MONTREAL

O tomto historickém zápasu již bylo napsáno tolik (www.nhl.cz), že postačí jen shrnout všeobecně známá fakta: zápas se uskuteční pod širým nebem na Commonwealth Stadium v Edmontonu, který má kapacitu zhruba 56 tisíc diváků, na které čeká mimo jiné lahůdka v podobě předzápasu starých gard Edmontonu a Montrealu. V tomto miniklání, které bude trvat 2 x 15 minut, se na ledě objeví nejedna legenda ledových kluzišť NHL – namátkou třeba Wayne Gretzky, Guy Carbonneau, Bill Ranford, Benoit Brunet, Dave Semenko, Craig Simpson, Esa Tikkanen, Guy Lafleur, Grant Fuhr, Jean-Jacques Daigneault, Kevin Lowe, Guy Lapointe, Paul Coffey, Larry Robinson, Jari Kurri a další.

Skoro by se až mohlo zdát, že zápas samotný stojí v pozadí celé impozantní show, pravdou však zůstává, že se jedná o kanadské derby dvou týmů, které se ve svých konferencích snaží vyšplhat na příčky, jaké okupovaly v dobách své největší slávy. Jak domácí Oilers, tak i hostující Canadiens se pohybují ve středních patrech tabulek a tak má pro ně každý bod cenu zlata. Jak se podaří hráčům obou týmů nasát atmosféru souboje svých slavných a úspěšných předchůdců budete mít možnost sledovat v dalším přímém přenosu kanadsko-americké NHL na obrazovkách Galaxie-sport, v noci ze soboty na neděli 23.11. od 01:05 hod.

Kompletní záznam utkání vysíláme v neděli 23.11. od 10:00 hod..


TOTTENHAM HOTSPUR - ASTON VILLA

V nedělní dohrávce 13. kola Premier League změří síly dva týmy, které zatím zůstávají za očekáváním. Tradice přitom velí, aby se Tottenham i Aston Villa pohybovaly na špici tabulky. Oba soupeři měli během reprezentační přestávky dva týdny na mobilizaci sil. Londýnští Kohouti věří, že se bude opakovat scénář z loňské sezóny, kdy doma svého soupeře porazili 1:0.

Přímý přenos vysílá Galaxie-sport v neděli 23.11. od 17:00 hod.


Marek Kindernay, program director Galaxie sport, s.r.o. CZE


Poznámka redakce:

Sportovní kanál Galaxie sport vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a na dvou satelitech:

V paketu UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního paketu Rodina (v ČR v ceně 555,- Kč, v SR 635,- Sk měsíčně)

V paketu Czechlink na satelitu Eurobird 1, 28,5 st. východně na tr. 12,607 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, SID 5, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost uzavřít počínaje 1. 10. 2003 zvýhodněnou aktivaci příjmu jejího programu pro nové individuální příjemce. Při zakoupení předplatného na jeden rok za stávající cenu 2.650,- Kč nabízí akci 12 + 3, což představuje 3 měsíce příjmu tohoto sportovního programu navíc zdarma (celkem tedy 15 měsíců za původní cenu). U čtvrtletního předplatného za 695,- Kč platí akce 3 + 1, tedy 1 měsíc zdarma (celkem 4 měsíce za stejnou cenu). Platnost této nabídky končí 31. 12. 2003.

S účinností od 1.11.2003 přešla veškerá agenda uživatelů individuálního příjmu Galaxie sport do správy společnosti Trade and Technology, s.r.o. Ostrava. Tato firma bude evidovat jak nové, tak stávající klienty přijímající prostřednictvím karty Czech Link program Galaxie sport, termíny aktivace dekódovacích karet a jejich prodlužování nebo deaktivování.

Úplné týdenní vysílací přehledy televizí Galaxie sport (a také metropolitní TV Praha a Hradec Králové) si můžete stáhnout v sekci TV download.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.11.2003 • Nové ceny za služby kabelové televize a UPC Direct [ 14 ]
19.11.2003 • Erotika a zmeny na satelitnom nebi [ 2 ]
14.11.2003 • NBA na Galaxii sport
14.11.2003 • Víkend na Galaxii sport
13.11.2003 • TV Prima byla vyřazena z UPC Direct pro slovenské abonenty [ 13 ]
12.11.2003 • BskyB je nejúspěšnější evropskou Pay-TV, přesto její šéf končí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist