Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 11.05.2024 - 17:02:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

8. výroční konferenci ČAKK uzavře beseda regulátora se zástupci podnikatelské obce

  Autor: PR Press ČAKK , e-mail: info@cacc.cz Přidané: 17.04.2007


Praha 17. dubna 2007. 8. výroční konferenci České asociace kompetitivních komunikací (ČAKK), která se bude konat v Praze ve dnech 23. a 24. dubna 2007, uzavře beseda členů Rady Českého telekomunikačního úřadu se zástupci podnikatelské obce elektronických komunikací.


Hlavním tématem besedy bude obsah nedávno vydané 12. „implementační“ zprávy Komise, další odklad vyhlášení výsledků revize elektronických komunikací a s tím souvisejících návrhů na úpravu evropského předpisového rámce elektronických komunikací a názory na podobu nového Doporučení Komise o relevantních trzích.

„12. implementační zprávu 'Předpisový rámec a trhy evropských elektronických komunikací v roce 2006' Evropská komise zveřejnila 29. března 2007. Lze konstatovat, že v porovnání s loňskou 11. zprávou je hodnocení České republiky výrazně příznivější. Nicméně bude nyní o to důležitější pečlivě posoudit ty výhrady Komise, které se týkají souladu českého práva s právem Evropských společenství, k němuž se Česká republika před přístupem k EU zavázala; proto se ČAKK rozhodla věnovat této zprávě jak úvodní diskuzní panel, tak závěrečnou besedu své výroční konference“ říká prezident ČAKK Zdeněk Vaníček.


TÉMATA BESEDY:

· 12. zpráva Komise

· další odklad výsledků Revize 2006 (včetně návrhů novel směrnic EP a Rady, které tvoří evropský předpisový rámec elektronických komunikací z roku 2002)

· relevantní trhy – je v našem zájmu zachovat dosavadní rozsah, nebo je naopak účelné na základě výsledků prvního kola analýzy (ČR ji dokončila jako třetí členská země EU) omezit seznam trhů?

- broadband – zaostáváme či postupujeme vpřed srovnatelně s průměrem EU?
- mezinárodní roaming

· spolupráce regulačních úřadů v ČR navzájem

· konvergence – její dlouhodobý rámec (splývání „telekomunikací“ s mediálním oblastí a vysíláním obecně), nové služby, NGN - jaký to má bezprostřední a očekávaný dopad na regulaci elektronických komunikací?

· spolupráce ČTÚ s podnikatelskou obcí


Kromě členů Rady ČTÚ se besedy zúčastní vrcholní představitelé společností UPC, T-Mobile Czech Republic, Telefónica O2 Czech Republic a Alcatel/Lucent. Besedu bude moderovat Václav Moravec.


O asociaci ČAKK

Česká asociace kompetitivních komunikací sdružuje největší kabelové komunikační společnosti, poskytovatele širokopásmových služeb a alternativní operátory elektronických komunikačních sítí v ČR, poskytovatele programů, dodavatele technologií a poradenské firmy. Asociace si klade za cíl přispět k budování moderní infrastruktury a informační společnosti v České republice. Současnými řádnými členy asociace jsou společnosti UPC Česká republika, Karneval Media, HBO, LICA, T-Mobile Czech Republic, BT Global Services, SELF servis a SATT.

Asociace dále sdružuje dvě desítky přidružených členů a pozorovatelů z České republiky a ze zahraničí. Zastupuje provozovatele kabelových systémů FCA a NEMSAT.

ČAKK vznikla v roce 1998. Založily ji přední společnosti poskytující služby kabelových komunikací v ČR - Kabel Plus, Kabel Net Holding a Dattelkabel (dnes součástí UPC ČR), Intercable CZ a TES Media (nyní Karneval Media). Dalšími zakládajícími členy byly HBO ČR, dodavatel programů, a společnost Hughes Network Systems, dodavatel telekomunikačních technologií. ČAKK vystupovala až do konce roku 2001 pod názvem Česká asociace kabelových komunikací.

ČAKK od svého založení aktivně působí v asociaci CABLE EUROPE (Evropské asociaci kabelových komunikací - www.cable-europe.eu), která byla založena již v roce 1955 a navazuje na činnost sdružení evropských kabelových operátorů, jež vzniklo již v roce 1951.


PR Press, Česká asociace kompetitivních komunikací, 17.4.2007


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.04.2007 • Kabelová televize Karneval zařazuje do vysílání sportovní TV kanál Sport 1
02.04.2007 • Spoločnosť UPC ponúka nový triple play balíček za cenu od 1199 Sk [ 5 ]
28.03.2007 • UPC zásadně navyšuje rychlosti všech internetových služeb a snižuje cenu u nabídky Extreme [ 2 ]
15.03.2007 • Vysokorýchlostný internet chello je od dnešného dňa sprístupnený pre obyvateľov Banskej Bystrice a Pezinka
13.03.2007 • ČT 4 Sport nově vysílá pro všechny zákazníky kabelové televize Karneval
01.03.2007 • Karneval Media a UPC sjednocují internetové nabídky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist