Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 06:02:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Nové stanice v nabídce UPC Direct Plus

  Autor: PR Press Zone Vision , e-mail: info@zonevision.cz Přidané: 19.04.2005




Nové stanice v nabídce UPC Direct Plus



Satelitní televizní stanice Private Blue patří do rodiny jedné z vedoucích značek výrobků erotického průmyslu Private, která byla založena v roce 1965 a představuje záruku kvality a vysoké profesionality výroby.

Private Blue vysílá filmy, seriály, krátkometrážní snímky a reportáže s lehkou erotickou tématikou. Je držitelem vysílacích licencí ve Francii, Nizozemsku a Velké Británii, které mu umožnily zařadit se i do nabídek největších kabelových operátorů a provozovatelů satelitních platforem na území Evropské Unie a přidružených států. V České republice je tato stanice zastoupena od roku 2000.

Private Blue vysílá každý den od 23:00 do 05:00 SEČ, v původním znění.


Horká novinka jara 2005 firmy Turner Broadcasting pro trh střední a východní Evropy a sesterská stanice dětského programu Cartoon Network.

Televizní stanice Boomerang je určena zejména nejmenším dětem ve věku 4 – 9 let. Přináší záplavu klasických kreslených seriálů z dílen Hanna Barbera a Loony Tunes jako jsou například Tom a Jerry, Flintstounovi nebo Bugs Bunny. Rodiče nejmenších dětí nemusí mít obavy, že by jejich ratolesti ze sledování Boomerangu pochytili něco špatného. Konec konců mohou Boomerang sledovat s nimi. Kreslené postavičky jim určitě budou důvěrně známé.

Boomerang vysílá každý den 24 hodin denně v angličtině.


Televizní stanice Cartoon Network vysílá kreslené filmy a seriály nejen pro dětské publikum.

Stěžejním prvkem programu stanice Cartoon Network jsou animované seriály z vlastní dílny Cartoon Cartoon, které na mnoha festivalech získaly četná mezinárodní ocenění. Mezi takové seriály patří například Powerpuff Girls, Johny Bravo, Ed, Eds and Eddie, Dexterova laboratoř, Cow and Chicken a další. Cílovým publikem stanice Cartoon Network jsou starší děti ve věku 10 – 14 let, ale průzkumy ukázaly, že některé seriály jsou hojně sledovány i náctiletými diváky (především chlapci) a i dospělými.

Cartoon Network vysílá každý den od 6:00 do 21:00 SEČ v angličtině.


Ve 21:01 střídá stanici Cartoon Network filmový kanál TCM (Turner Classic Movies).

Dokážete si vzpomenout, který film získal v tomto roce Cenu americké filmové akademie? A který loni? Že ne? Dokážete ale jmenovat nějaký film, který vás hluboce oslovil? Například Jih proti Severu, Casablanca, 2001: Vesmírná Odysea, Směr severo severozápad, Doktor Živago nebo Lolita … Tak to jsou právě filmy, které v původním znění vysílá televizní stanice TCM. Nejde jen o filmy, ale i o příběhy slavných herců stříbrného plátna jako byli Clark Gable, Humphrey Bogart nebo Greta Garbo, a režisérů, kteří změnili dobu. Ať už patříte mezi filmové fajnšmekry nebo jen chcete shlédnout kvalitní snímek, TCM pro vás rozhodně bude tou pravou volbou. Kombinovaný program Cartoon Network/TCM (dříve TNT) se v České republice vysílá od roku 1996.

TCM vysílá každý den od 21:01 do 05:59 SEČ v angličtině.


Martin Kocourek, Marketing & PR Manager, Zone Vision Czech s.r.o., 19.4.2005


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.04.2005 • Fed Cup na Galaxii sport
20.04.2005 • Nabídku PLUS si už lze objednat [ 1 ]
20.04.2005 • Akční kanál AXN v síti UPC Direct [ 2 ]
19.04.2005 • Boomerang v České republice a na Slovensku startuje na UPC Direct [ 10 ]
19.04.2005 • UPC spouští novou satelitní televizní nabídku UPC Direct Plus [ 1 ]
18.04.2005 • Květen na HBO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Nový balík UPC a zase to stejný ... 

19.04.2005 10:47 • TV-maniac
Achjo to mi prostě nedá a musím reagovat! Jo je to paráda, že přidávají nový programy a jsou docela fajn, ale pak to zkazí pocit, že vlastně do československé UPC jdou placený anglicky mluvící programy, takže ze 7 je zatím 6 v angličtině a vlastně pokud jste sledovali AXN tak i to je z 25 procent v angličtině (většina reality show-které jsou 3x až 4x každý den) a jako jedinej stát nemáme v upoutávkách k seriálům a filmům u AXN grafické popisy kdy pořad bude a jak se vlastně jmenuje-to je ostuda!Na druhou stranu od 1.6 budeme mít dva docela povedené dokumentární programy v CZ jazyce! Na stránkách UPC ani dnes po oficiálním spuštění není ani poznámka o tom, že mají novou službu, ale na maďarských ji mají už skoro 14 dní. Nechápu to, možná že je u nás malej TV trh, menší než v maďarsku, ale není to možná jen počtem obyvatel, ale i tím, že u nás není prakticky co koupit, kdyby byl výběr z několika kabelovek či programů nebo balíčků, nákup těchto služeb by se jistě zvýšil a možná do určité míry i vyrovnat maďarské poptávce po UPC. Pokud by UPC dobře nabídla, česko-slovenská veřejnost by i jistě dobře nakoupila! Ale je to jen o lidech, kteří takové služby provozují, a vytvořit extra placený balík-jen tak na oko, aby se zdálo že nám přidávají skoro zadarmo něco nového, no nevím! AXN i Boomerang byly super, poslední dobou všechny lepší seriály a pohádky z nich zmizely a tyto programy se staly méně atraktivní-zlevnily a UPC je levněji tedy nakoupilo, a nezajímalo je, že se vlastně služby zhoršují než naopak.Takže to je pořád dokola!Říkám, je to super že jsou nový programy, ale nebylo spíš lepší podporovat češtinu a naše programy? Nemyslím NOVU, ale třeba méně rozpočtovou TV Prahu, vždyť tam je to taky samej seriál a film, je to v češtině a UPC by to jistě stále menší peníz než nějaký PRIVATE BLUE!To je můj názor, sorry všem že je to tak dlouhé, ale už jsem to v sobě držel dost dlouho:o)
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist