Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 00:21:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

NOVA Sport slaví 3. výročí a divákům naděluje NHL

  Autor: PR Press TV Nova , e-mail: nova-sport@nova-sport.cz Přidané: 13.10.2011




Jaromír Jágr se úspěšně vrátil do NHL a na obrazovkách NOVA Sport jeho skvělé výkony v nejslavnější hokejové lize nebudou chybět! V sobotu 15. října zahajuje NOVA Sport sezónu NHL přímým přenosem utkání Philadelphia-Los Angeles!


Dlouhé vyjednávání nakonec přineslo úspěch a i další ročník severoamerické National Hockey League budeme moci sledovat až do jejího vyvrcholení v podobě bojů o Stanley Cup na kanálu NOVA Sport. V jubilejní desáté sezóně (včetně vysílání na Galaxii sport), kterou NOVA Sport odvysílá, navíc nabídne dosud nejvyšší počet přímých přenosů - každý týden pět zápasů. Přímé přenosy se objeví také na portálu VOYO.cz a vybraná utkání rovněž v hlavním programu TV Nova. Diváci NOVA Sport se tak dočkají své oblíbené soutěže v době, kdy NOVA Sport slaví ve skupině Nova Group 3. narozeniny.

„Jsem velmi rád, že složitá vyjednávání nakonec dospěla do úspěšného konce a můžeme opět divákům nabídnout NHL. Pro náš placený kanál je NHL historickou součástí a těší mě, že ani po deseti letech nezmizí z obrazovek. Letošní sezóna bude navíc pro diváky extra hokejová, protože kromě NHL vysíláme velké množství přenosů KHL a domácí hokejové Tipsport Extraligy,“ uvedl ředitel sekce NOVA Sport Marek Kindernay.

NHL bude z českého pohledu hodně zajímavá – po tříleté omské anabázi se vrací Jaromír Jágr. Nejproduktivnější Evropan v historii soutěže má na kontě 1601 bodů, k nimž bude další přidávat v dresu Philadelphie Flyers. Volbou svého čtvrtého klubu v lize Jágr překvapil. Skeptické zámořské experty zase omráčil formou v přípravných střetnutích, v základní části by tak mohl ještě dokázat i ve svých skoro čtyřiceti letech velké věci.

I další zajímavé české příběhy bude psát nejslavnější hokejová liga na světě. Poprvé v historii bude branku jednoho klubu hájit česká dvojice. Zkušený Tomáš Vokoun a mladík Michal Neuvirth mají za úkol konečně dotáhnout Washington dál než jen do druhého kola Stanley Cupu. Právě u Capitals získal novou smlouvu Roman Hamrlík a brzy se stane Čechem, který odehrál v NHL nejvíc zápasů. Ostře sledován bude také David Krejčí v dresu obhájce Stanley Cupu z Bostonu nebo po přestupu do Caroliny další úřadující šampión Tomáš Kaberle. Uvidíme, jestli přesun z Minnesoty do San Jose prospěje Martinu Havlátovi nebo jak se Ondřej Pavelec zabydlí s celým týmem ve Winnipegu. Snad se konečně prosadí Aleš Hemský a další zlepšení v kariéře ukáží mladíci Jakub Voráček a Michael Frolík.

Celá Severní Amerika je zvědavá, zda a jestli vůbec se vrátí po otřesu mozku ze začátku roku největší hvězda NHL a kapitán Pittsburghu Sidney Crosby. Hned od začátku sezóny to nebude. A s napětím rovněž očekává, jak si u Rangers povede nejlépe placený hokejista světa Brad Richards.

Odpovědi na zmíněné otázky, a nejen na ně, dostanete v příštích měsících také na obrazovkách NOVA Sport. Příjemné hokejové zážitky!


Marek Kindernay, ředitel sekce NOVA Sport



Televizi NOVA Sport naladíme na satelitu v šesti platformách:

- v digitální platformě českých televizních a rozhlasových stanic na satelitu Astra 3B, 23,5 st. východně, v kódu CryptoWorks a Irdeto. Pro občany v ČR i SR je možnost uzavřít abonenci pro individuální příjem u distributorů přístupových karet Skylink (TradeTec a Towercom) a CS Link (diGITALlink a Media Vision). Pro občany v ČR je také možnost uzavřít abonenci pro individuální příjem přístupových karet T-Mobile Televize. Zde došlo k přeladění na novou frekvenci 11,973 V!

- v platformě UPC Direct - freeSAT na satelitu Thor 6, pro občany v ČR a SR je možnost abonence základní programové nabídky Direct Medium.

- v platformě DIGI TV na satelitu Intelsat 10-02, 1,0 st. západně v kódu Nagravision 3 a 4. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního programového balíku.

- v platformě Magio TV na satelitu Amos 3, 4,0 st. západně v kódu Conax. Pro občany SR je možnost abonence rozšířeného programového balíčku Klasik.


Program ve vysokém rozlišení NOVA Sport HD je šířen na satelitu ve třech platformách:

- v platformě Skylink prostřednictvím satelitu Astra 3B, 23,5 st. východně, v kódu CryptoWorks a Irdeto, pro občany v ČR a SR je možnost abonence programové nabídky HD Plus anebo MULTI HD. Pro občany v ČR je také možnost abonence doplňkové programové nabídky HD T-Mobile Televize.

- v platformě UPC Direct - freeSAT prostřednictvím satelitu Thor 6 v kódu CryptoWorks a Nagravision 3, norma DVB-S2/MPEG-4/HD. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence programové nabídky Direct HD.


Úplné týdenní programové přehledy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Redakce satCentrum, 13. 10. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.10.2011 • ATP World Tour 1000 pokračuje v Číně
05.10.2011 • Joj Plus oslavuje tretie narodeniny [ 1 ]
05.10.2011 • EL BARCO vyplouvá v říjnu na AXN
03.10.2011 • Česko-slovenské hvězdy už dnes vaří v novém Mlýnku na recepty na TV Paprika
03.10.2011 • Říjnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
01.10.2011 • Hokej na NOVA Sport v říjnu 2011

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist