Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 05:52:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

TLC International splnil letošní cíl 100 milionů domácností a rozšíří se do Dánska, Finska a Portugalska

  Autor: PR Press Ewing PR , e-mail: info@ewingpr.cz Přidané: 28.10.2011


Discovery Network International (DNI) dne 27. 10. 2011 oznámilo další rozšíření vysílání v rámci právě probíhajícího zavádění stanice TLC v Africe, Dánsku, Finsku, Latinské Americe a Portugalsku. Díky spuštění kanálu v těchto klíčových oblastech a předchozímu úspěšnému zahájení vysílání v Maďarsku, České republice a na Slovensku bude stanici TLC k 2. listopadu sledovat více než 100 milionů domácností, čímž se TLC stává lídrem mezi zábavnými a lifestylovými kanály.


TLC je jedničkou také v Polsku , kde jsou hlavní cílovou skupinou ženy 25 - 49 let a mladí lidé ve věku 15 let a výše. Populární světové hity, kterými jsou pořady Král dortů a Manželky - sestry, společně se zahraničními seriály Mé nahé tajemství, Neříkejte to nevěstě a Zaostřeno na peníze, jež pochází z originální produkce DNI, přinesly stanici TLC hvězdné hodnocení napříč evropskými trhy.

„Po úspěšném spuštění vysílání stanice TLC v Evropě, Africe a v asijsko-pacifickém regionu následuje debut kanálu v Latinské Americe, Finsku a Portugalsku, díky kterému dosáhneme přítomnosti na 170 trzích. TLC budou sledovat diváci více než ve 100 milionech domácností v zahraničí (bez USA) a 200 milionech domácností po celém světě,” uvedl Mark Hollinger, prezident a CEO společnosti Discovery Networks International. „TLC se stalo kanálem se silnou značkou a různorodým programem, skvěle tak doplňuje obdobně silný Discovery Channel. Výborné výsledky v žebříčcích sledovanosti, kterých TLC dosahuje jak díky pořadům ze Spojených států, tak i díky seriálům z originální produkce DNI, napovídají, že stanice má již nyní v různých zemích po celém světě loajální diváckou základnu.”

TLC zahájí vysílání ve Finsku 1. listopadu, v Portugalsku pak 2. listopadu.

V Latinské Americe projde kanál Discovery Travel & Living nutnými změnami, aby se mohl transformovat v Travel & Living Channel (TLC), vysílání zahájí 1. listopadu. Od tohoto dne budou kanál moci sledovat diváci ve 38 zemích tohoto regionu. TLC se opře o solidní základy vybudované stanicí Discovery Travel & Living, repertoár pořadů navíc posílí kulinářské pořady a pořady o cestování, v nichž účinkují známé osobnosti.

14. října zahájila prostřednictvím partnerské společnosti Multichoice stanice TLC vysílání ve 46 zemích afrického regionu. Multichoice, největší poskytovatel placených televizních kanálů v subsaharské Africe, spustí vysílání TLC prostřednictvím Africké digitální televize DStv, která má v současnosti 3,5 milionu předplatitelů. TLC bude v rámci nabídky Top TV k dispozici také v Jihoafrické republice.

TLC je od 6. října k dispozici také 1 milionu dánských diváků. První den vysílání se stanici podařilo, díky vysoké sledovanosti pořadů, včetně Jak se neoblékat a O případu s Paulou Zahn, zvednout sledovanost v hlavním vysílacím čase o 94 % .

TLC je nyní lifestylovým a cestovatelským kanálem číslo jedna v asijsko-pacifickém regionu , kde bylo vysílání zahájeno v roce 2010.


O TLC

Dne 2. listopadu 2011 bude TLC k dispozici ve více než 170 zemích, ve více než 100 milionech domácností (USA nepočítaje). TLC, který je nejrozšířenějším lifestylovým kanálem zaměřeným na ženské publikum, přináší rozmanitou zábavu díky vysílání široké škály pořadů včetně příběhů z reálného života a pořadů zaměřených na všeobecná témata, která se dotýkají diváků po celém světě. Příběhy na stanici TLC vyprávějí reálné postavy prostřednictvím různorodých formátů televizních pořadů, které se věnují všemu možnému – mezilidskými vztahy počínaje a kulinářským uměním konče. Ve Spojených státech patří TLC mezi top 10 stanic zaměřených na ženy a je jedním z nejrychleji se rozvíjejících lifestylových kanálů vůbec.


O DISCOVERY NETWORKS CEEMEA

Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East & Africa (CEEMEA) je součástí mediální společnosti Discovery Communications, která je světovou jedničkou mezi společnostmi zaměřujícími se na dokumentární tvorbu. Discovery Networks CEEMEA umožňuje svým divákům objevovat svět a uspokojovat vlastní zvídavost prostřednictvím 10 značkových kanálů – od Discovery Channel, přes TLC, Animal Planet a Discovery Science po Discovery HD Showcase. Společnost nabízí také řadu špičkových vzdělávacích produktů a služeb. Discovery Networks CEEMEA vysílá v 16 místních jazycích, ve 105 zemích na třech kontinentech a celkový počet diváků dosahuje 130 milionů.


Piotr Kabala, Corporate Communications Manager CE & SEE, Discovery Networks CEEMEA
Veronika Pešková, Account Executive, Ewing Public Relations



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.09.2011 • Solaris Mobile s mobilní satelitní nabídkou EUR Radio
13.09.2011 • SES na veletrhu IBC představila novou identitu značky a nové logo
02.08.2011 • Sony Pictures Television jmenovala Johna Rossitera generálním ředitelem vysílání pro střední Evropu
21.04.2011 • Fotograf a spolupracovník National Geographic Tim Hetherington zabit v Libyi
12.04.2011 • Digitální rozhlas v Německu
28.03.2011 • Central European Media Enterprises Ltd. oznamuje jmenování Chrise Bosca finančním ředitelem společnosti Media Pro Entertainment

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist