Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 13:10:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Online chat | Články
 

On line na satCentrum: Ivan Hronec - Film Europe

  Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 31.10.2011


SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.



V pořadí už 19. on line chatu, který proběhl ve čtvrtek 10. 11. 2011 v čase 13 - 15 hod., odpovídal na dotazy PhDr. Ivan Hronec, ředitel společnosti Film Europe, se kterým jsme jeho návštěvu v "horkém křesle" domlouvali více jak rok, tak je vytížený!


Film Europe je dynamická mediální společnost s kancelářemi v Praze, Bratislavě, Budapešti, Londýně a v Cannes. Od dubna 2010 provozuje již tři vlastní národně tématické televizní kanály KINO CS, DOKU CS a MUZIKA CS (paket CS TV). Film Europe nakupuje, koprodukuje, v kinech a na DVD distribuuje a ve vlastních televizích vysílá evropský film.

Žhavou novinkou této mediální společnosti je vysílání prvního filmového evropského kanálu Film Europe Channel. Tento ojedinělý evropský televizní projekt, který systematicky mapuje kinematografii z každé země Evropy, už testuje v platformě Skylink na Astře 3B, oficiální start se uskuteční přesně týden po tomto chatu on line - ve čtvrtek 17. 11. 2011, ve významný den pro Českou republiku a Slovensko, ale potažmo i Evropu.

Projekt Film Europe přinese postupně nejzajímavější filmy téměř z 50 zemí evropského kontinentu, oceněné na festivalech i domácími filmovými cenami, se špičkovými režisérskými a hereckými osobnostmi. Bude vysílat v původním znění s titulky, 24 hodin denně, v SD i HD rozlišení a přinese na 500 evropských filmů. Projekt získal velký ohlas již před uvedením na televizní trh, s úspěchem byl odprezentovaný na letošních mezinárodních filmových festivalech v Cannes a Benátkach, rovněž i evropskými institucemi v Bruselu. Jde pouze o soukromou iniciativu bez státní podpory.


Děkujeme všem čtenářům satCentrum za dotazy a hlavně dnešnímu hostu - dr. Hroncovi za jeho podrobné a fundované odpovědi!


Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Jiří Kraval - freeSAT by UPC Direct

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Jaromír Glisník - Skylink

- NGC HD, Travel HD, Disney a další kanály distributora CHANNELS

- National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS

- Juraj Vodný a Michal Šuran - Towercom

- Janis Sidovský - TV Barrandov

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


Redakce satCentrum, 10. 11. 2011 v 15:30 hod.


  Sdílet:      

Verze pro tisk


  "on line chat"

• ® Czechlink - Dobrý den, mám dotaz budete mít do budoucna vaše kanaly KINO CS, DOKU CS a MUZIKA CS v High Definition - HD
Ano, velmi dobra a velmi perspektivna otazka, budem sa velmi snazit upscalovat aj existujuce SD CSTV channels do HD verzie. Je to plan pre rok 2012 - 2013. Zatial nepocitujem velky dovoid zacat okamzite, pretoze na Mpeg4 je kvalita aj archivnych dokumentov velmi dobra. Pozrite si napriklad Spartakiadu na DokuCS a pocitite ze kvalita je vynimocna, aj ked ide o archiv. S cim bude trosku problem je Muzika CS, pretoze niektore z klipov maju dost zlu, taku socialisticku, technicku kvalitu. Ale este raz, perspektivne budu vsetky Film Europe TV kanaly v HD.

• ® Igor Dudáš - na akej frekvencii bude Film Europe Channel v platformě Skylink na Astře 3B vysielať?
Ďakujem za odpoveď
moj mail:optidud.igor@gmail.com

nech sa paci, SD bude na satelite, a HD bude dostupne na optike.
Technical data
Satellite Delivery: Astra 1G/3A Orbital Position: 23,5° E Standard: DVB MPEG-4 IP Delivery: Telehouse Sitel Standard: Muticast TS

• ® Fenix - Bude vysielať Film Europe Channel aj UPC Slovensko? alebo iba cez Skylink alebo Cslink. vopred pekne ďakujem za odpoveď
Marek z Prešova

UPC je nas vazeny a perspektivky partner pre CZ aj SK a ako citite, je to aj partner narocny na zaradenie noveho TV kanalu. Rokujeme. UPC odpoved je: ukazte ako kanal vyzera, a potom sa rozhodneme. FilmBox som ponukal do UPC 3 roky, nakoniec sa mi to podarilo presadit. Takze toto je extremna moznost. Bude to urcite trvat mesiace a mozno roky. Ale - ak bude pozitivna reakcia od Vas - teda klientov UPC - urcite Vam budem za nu vdacny. Neziadam Vas vsak o drsny natlak. Zelam si, aby kazdy operator, vratane UPC urobil rozhodnutie vtedy, ked bude presvedceny ze nas super produkt:
1, chce
2, potrebuje
3, moze si ho dovolit
4, a dokaze ho vhodne pre svoj obchodny zamer pouzit

• ® chobot76 - Dobrý den,
budou Vaše kanály dostupné i v satelitní službě freeSat od UPC?
Děkuji Marhold

prosim pozrite si predchadzjucu odpoved - plati aj pre Free Sat - UPC sa mosi rozhodnut - ci je pre Vas tento TV kanal zaujimavy, ak bude mat rovnaky pocit ako UPC klienti, urcite sa rozhodne vo Vas prospech.

• ® kvasnak - Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, zda budete jednat o zařazení Filmu Europe do platformy Digi TV ? Díky za odpověď kvasnak

Digi TV je dalsim nasim vazenym a perspektivnym partnerom tak ako UPC. Ale na rozdiel od UPC - s Digi TV uz hovorime o finale - teda o konkretnej cene za predplatitela. Posledna sprava je, ze sa Top management DigiTV v Bukuresti rozhoduje a potvrdeni dealu. Ak sa tak stane - mali by sme byt na Digi TV mozno uz pred vianocami. Urcite ich v spravnom rozhodnuti utvrdi zaujem DigiTv klientov - za co Vam velmi pekne dakujem, ako aj za otazku.

• ® Alino - Dobry den. Film Strom zivota ma podla popisu oslovil, ten by som si rad pozrel.
Keby som mal moznost a prijimal vas kanal, tak by ma napr. dost zaujimal rebricek filmov z Cannes (aj za predosle roky) a v nom nejak zvyraznene filmy, ktore bude tento kanal vysielat, aj s datumom vysielania. To by bola pre mna celkom zaujimava sluzba. Lebo prehrabavat sa netriedenym http://www.filmeurope.sk/archive ma fakt nebavi. Proste rebricek kvality, bud zoradene podla hodnotenia odbornej kritiky, alebo podla laickych divakov. Napr. od divakov poctom hviezdiciek a od odbornej komisie poradie od najlepsieho ...
A v TV Film Europe byste mohli takuto slubu propagovat, aby ludia na tu stranku chodili a prispievali hodnoteniami.
Potom by som to mozno odoberal aj na facebooku a zaujimavy film by som neprepasol.

Otazkou ste trafili do cierneho. Prave sa vraciam s porady kde som riesil info pre WEB Film Europe, aj EPG. Hovorili sme o tom, ako zkvalitnit nase informacne sluzby. Odpoved bola presne taka, aku vo Vasej otazke navrhujete. Az sa mi zda ze ste na nasej porade sedeli! :) Mozem ju prekopirovat a odpovedat - ano toto chceme:


1) rebricek filmov z Cannes (aj za predosle roky) a v nom nejak zvyraznene filmy, ktore bude tento kanal vysielat, aj s datumom vysielania.

2) To by bola pre VSETKYCH celkom zaujimava sluzba. Lebo prehrabavat sa netriedenym http://www.filmeurope.sk/archive VAS fakt nebavi

3) Proste rebricek kvality, bud zoradene podla hodnotenia odbornej kritiky, alebo podla laickych divakov. Napr. od divakov poctom hviezdiciek a od odbornej komisie poradie od najlepsieho ...

4) A vo FILM EUROPE CHANNEL by SME mohli takuto slubu propagovat, aby ludia na tu stranku chodili a prispievali hodnoteniami.

Takze Vam velmi pekne dakujem, pisete tak - ako by ste nasu WEB poradu k Film Europe Channel viedli.

satCentrum - Dolňujeme ještě jednou odpověď na dotaz: na akej frekvencii bude Film Europe Channel v platformě Skylink na Astře 3B vysielať?
Satelitná pozícia 23,5 stupeň východne
Satelit; transponder Astra 3B,
Polarizácia downlinku horizontálna
Frekvencia downlinku 12 109,5 MHz
Modulácia DVB-S2 / 8PSK / Pilot ON
FEC (Forward Error Correction) 3/4
Symbolová rýchlosť 27,5 MSym/s

• ® Jupi - Dobrý den pán Hronec
plánujete volaký nový balíček ako je CSTV dočítal som sa že chystáte programy Doku Europe,Dance Europe,Music Europe k Film Europe
a či bude Film Europe v HD u skylinku?
Za odpoved vopred Dakujem.

Zdravim Vas a dakujem za otazku! Odpoved je ano - v buducnosti je viziou doplnit k Film Europe dalsie zanrove Tv kanaly tak ako hovorite. Sky Link dnes uvazuje o SD verzii - ale moj pocit je - ze do roka a do dna bude na Sky aj Film Europe HD - lebo je to trend a hlavne - lebo mame Film Europe Channel v HD k dispozicii v SITEL bratislava / praha. Takze ako vzdy - ide o investicie do kapacity na satelite - ja si plne platim satelitnu kapacitu pre SD. takze davam k dispozicii SD Mpeg4 Sky linku tak, ze so zaradenim SD verzie nemaju ziadne dalsie investicne naklady. Do HD by museli investovat dalsie Mgbt na Astre a to moze byt problem.....alebo mozno ani nie - pretoze TAH NA HD BRANU - je dnes SkyLink obcodnou strategiou - a ide iba o zdrzanie sposobene novym akcionarom a nastavovanim novej administrativy a kompetencii. Plati to - co vsade - ak sa nasa moznost a existujuca HD ponuka stretne u Vas - konecnych uzivatelov - s podporou - tak Sky Link ako platforma o HD musi nielen uvazovat, ale aj konat. Este raz, a este raz bez tlaku na Sky Link - moznost tu je, a je to moznost okamzita. Ak nam Vasou otazkou hovorite, ze chcete HD a nie SD - a je Vas dost na to aby STE/SME zavazili - tak bude na Sky Linku HD....alebo v najkrajsom pripade - aj SD aj HD :)

• ® Heres - PhDr. Ivan Hronec mam dotaz. Bude Film Europe Channel HD vysílat v den startu v UPC Kabelové tv ? Nebo to bude až za nějakou dobu jako je to kino cs atd. Proč když spouštíte tento kanál si nezajistíte smlouvy a pak to odstartujete, ne každý má satelit a k tomuto programu se ani nedostane. Jinak filmová nabídka bude mix filmových kanálu filmbox je s tím že budou s titulky nebo se objeví úplně nové filmové tituly ? Děkuji za odpověď.
Zdravim Vas. Ohladom HD a UPC - prosim pozrite si odpovede k predchadzajucim otazkam. UPC nie je nasim aktualnym obchodnym parnerom, takze ani HD nebude k dispozicii. Ale ak by ma dnes poziadali ze na zaklade Vasho zaujmu sa rozhodli pre variantu ANO - tak maju dnes testovaci HD signal a k prvemu dnu vysielania - upscale HD super europsky filmy.
Kablovy a satelitny TV program sa na rozdiel od terestrialnej TV nespusta naraz na vsetkych platformach - bolo by to super - ale obchodne to zrejme nie je mozne. Tesi ma ze by ste to - keby ste boli riaditel UPC urobili - mali by ste dobry obchodny instinkt - ale realita je - ze UPC je spickova a konzervativna americka spolocnost - ktora zrejme potrebuje vidiet najprv produkt a potom sa rozhodnut. Pre nieco je to super - pre nieco nie. UPC je stale market leader - a preto nepotrebuje zmenu. Zmenu potrebuju mlade, nove, dynamicke spolocnosti ktore sa snazia vytvorit diferenciator, oproti starsim, etablovanym spolocnostiam. Takze - to ze nie som v HD v UPC ma netesi - ale chapem, rozumiem - a pockam
K FilmBoxom by som chcem ale zdoraznit nasledovne. A budem rad ked to prosim zaregistrujete a budete to takto dalej sirit. FilmBoxChannels som vybudoval a potom predal - aj z filmami ktore sa na nich hraju. Citim ostrie Vasej otazky v tom, ze mi chcete povedat - ze na FilmEuropeChannel budu rovnake filmy ako vo FilmBoxe - odpoved je NIE ! 500 filmov ktore som pre Film Europe Channel kupil znamena uplne nova, jedinecna kniznica najlepsich europskych filmov. Z 90% ide o filmy ktore na FilmBoxe neboli....a tych 10% su a budu take - ze nezaradit ich do FilmEuropeChannel by znamenalo ochudobnit europsku kinematografiu o pekny film. Priklad: Francois Ozon - 8 zien. Film ktory som este za SPI International uspesne v Cz/SK/HU v kinach distribuoval, potom hral na FilmBoxe, a teraz nanovo kupil pre Film Europe Channel. Velmi Vas ale prosim - nespajajte FilmBoxy s FilmEuropeChannel inak, ako tym - ze som mal to cest a radost - so svojim super teamom - sp[olocne budovat a prevadzkovat. Film Europe Channel ma INE filmy ako Filmbox . A budu v originalnom jazyku s titulkami.

• ® jan - Dobrý den, zdravím Vás, pane Hronec a přeji pevné nervy a zdraví při překonávání všech úskalí startů nových kanálů. A že už jich bylo! Za to Vám i kolegům v SPI/Film Europe patří dík. V CS TV je dnes československý film, dokument a hudba, chybí mi tam ale dětský kanál, máme hodně kvalitních dětských snímků anebo večerníčků. Neuvažujete o nějakém takovém tematickém kanálu do trojice CS TV? Děkuji za odpověď. Honza
Aj ja Vas pekne pozdravujem a zelam podobne vsetko naj. Dakujem za podporu a ocenenie nasej prace. Uz len tym ze svoju otazku takto pekne otvarate - je pre nas velmi prijemne, Budeme sa snazit nesklamat Vas aj pri Film Europe Channels.
Detsky program k trojke: kino / doku / muzika je urcite dobry napad. Dakujem za napad. A uz to aj vidim v logach:
KinoCS
DokuCS
MuzikaCS
DetiCS ;)
Preco nie. Ale prosim - az po spusteni FilmEuropeChannels. Ceskoslovenska filmova tvorba bola jedna z najlepsich na svete - takze to urcite stoji za zvazenie. Poucte ma ale - ako to citite - bude to TV kanal pre rodicov ktory by chceli svojim detom ukazat na com vyrastali, alebo to bude naozaj pre dnesne deti? Ktorych uchvacuju efekty dnesnych Disney filmov, na ktore Vecernicky a Krtek - zial nemaju. Maju "dobre srdce", ale nemaju "dnesny moderny dizajn" - a tak mam pocit - ale mozem sa mylit - ze by to bol TV kanal pre nas, rodicov, ktori chcu detom ukazat - na com maju vyrastat. No a skoncilo by to tak, ze by nas nase deti - lebo nas maju radi - neurazili - a takych 5 minut by pri DetiCS vydrzali - a potom by sa vratili k internetu a playstation. Povedzte ze sa mylim - a zajtra ziadam na RRTV licenciu na DetiCS. ;)

• ® Czechlink - Dobrý den, budou vaše kanály KINO CS, DOKU CS a MUZIKA CS do budoucna v nabídce freeSAT by UPC Direct Děkuji
Zdravim Vas a dakujem za otazku. Velmi ma tesi, ze klienti UPC sa pytaju na nase kanaly a mozem Vas uistit ze za moju stranu robim vsetko preto aby sme v UPC boli. Ak dovolite odpoviem Vam tak ako som uz odpovedal predchadzajucemu ucastnikovi nasej konferencie:
UPC je nas vazeny a perspektivky partner pre CZ aj SK a ako citite, je to aj partner narocny na zaradenie noveho TV kanalu. Rokujeme. UPC odpoved je: ukazte ako kanal vyzera, a potom sa rozhodneme. FilmBox som ponukal do UPC 3 roky, nakoniec sa mi to podarilo presadit. Takze toto je extremna moznost. Bude to urcite trvat mesiace a mozno roky. Ale - ak bude pozitivna reakcia od Vas - teda klientov UPC - urcite Vam budem za nu vdacny. Neziadam Vas vsak o drsny natlak. Zelam si, aby kazdy operator, vratane UPC urobil rozhodnutie vtedy, ked bude presvedceny ze nas super produkt:
1, chce
2, potrebuje
3, moze si ho dovolit
4, a dokaze ho vhodne pre svoj obchodny zamer pouzit

• ® Czechlink - Dobrý den přeju, chtěl jsem se zeptat budou do budoucna dostupné vaše kanály KINO CS, DOKU CS a MUZIKA CS v nabydce FreeSAT by UPC Direct. Děkuji
zdravim vas a dakujem. FreeSat a UPC - je specialna kategoria. Som presvedceny ze zvazuju zaradenie nasich kanalov do ponuky. aj na zaklade tychto otazok bude zrejme dobre podporit cesky, slovensky a europsky film. ak chcu divaci to iste - tak sa tak rychlo stane. odpoviem vam tak ako vasmu kolegovi s predchadzajuceho miesta tejto konferencie:
UPC je nas vazeny a perspektivky partner pre CZ aj SK a ako citite, je to aj partner narocny na zaradenie noveho TV kanalu. Rokujeme. UPC odpoved je: ukazte ako kanal vyzera, a potom sa rozhodneme. FilmBox som ponukal do UPC 3 roky, nakoniec sa mi to podarilo presadit. Takze toto je extremna moznost. Bude to urcite trvat mesiace a mozno roky. Ale - ak bude pozitivna reakcia od Vas - teda klientov UPC - urcite Vam budem za nu vdacny. Neziadam Vas vsak o drsny natlak. Zelam si, aby kazdy operator, vratane UPC urobil rozhodnutie vtedy, ked bude presvedceny ze nas super produkt:
1, chce
2, potrebuje
3, moze si ho dovolit
4, a dokaze ho vhodne pre svoj obchodny zamer pouzit

• ® Miros55 - Dobrý den,
bude možné přijímat FilmEurope přes Skylink? V současné době je kódováno i zkušební vysílání. Na dotaz mě zákaznícky servis Skylink sdělil, že program FilmEurope momentálně v nabídce není. Zda bude zařazen do některého placeného balíčku zatím také neví.
Děkuji za odpověď.
Štrba Miroslav

Zdravim Vas, sme vo finalnej faze rokovania so SkyLinkom. Hovorime o poslednych detailoch. je spravne ze Vam ale zakaznicke centrum nehovori ANO - pretoze sa to nema, pred uzatvorenim pozicie kde bude film Europe Channel zaradeny. A je spravne - ze sa na to pytate. Vstupte do tejto diskusie a povedzte - kde by ste chceli FilmEuropeChannel vidiet? Ako sucast filmoveho baliku? Alebo ako "a la carte" ? Nehovorme o cene - lebo viem ze to vas prve napadne - hovorme o pozicii. Poraddte!

satCentrum - Vítáme Vás v "horkém křesle" chatu on line a přejem Vám samé zajímavé dotazy. Určitě nejen my v redakci satCentrum se těšíme na start nového kanálu FILM EUROPE! Můžete tento projekt trochu blíž představit? Děkujeme za odpověď.
Zdravim tvorcov "horkeho kdesla" a dakujem za moznost posadit sa don!
Film Europe Channel je unikatnych filmovych TV kanalom ktory bude programovat IBA filmy zo vsetkych krajin GEOGRAFICKEJ Europy. Mlohych neprekvapi - ze mame 27 krajin EU - ale to ze mame 50 krajin Geografickej Europy - moze byt maly sok. Takze - mame 50 krajin - odpocitame gigantov ako San Marino a Monaco - a dostaneme cca 45 krajin kde sa tocia filmy. A nie iba dnes, ale za poslednych X rokov - tato filmova kniznica je nasim ZDROJOM. Diferenciatorom, oproti inym kanalom je nasledovne:
- budeme mat iba europske filmy
- budeme hrat filmy zo vsetkych krajin - nielen z Francuzska / Nemecka - ale aj z Litvy a Portugalska
- budeme tak prezentovat skutocnu Europsku kinematografiu - nie iba jej cast
- budeme Vas lakat na filmy v originale - nasim mini sloganom je: FILM EUROPE CHANNEL - PICTURE AND SOUND of EUROPE. Film Vas titulkami neochudobnia o originalny zvuk a efekty filmu - ktore sa dubingom casto stracaju
- budeme nadvazovat na nasu kinodistribuciu a spolupracu s filmovymi festivalmi - mame vitazov cannes film festival / aj Venezia Film festival - vcera sme vyhrali divacku cenu za film Stockholm East na Bratislava International Film Festival - takze - tieto filmy uvidite coskoro vo Film Europe Channel v sekcii FESTIVAL EUROPE
- mame 500 filmov - kde najdete vsetky legendy europskej kinematografie - od Felliniho, cez Bergmana, Sauru, Tykvera....budeme upozornovat na to ze vsetko nove - ma svoje korene v starom...dobrom
- budeme sa snazit prinasat aspon zakladen pocitove informacie z europskych festvalov - Berlinale, karlovy vary, Cannes...etc
- nebojime sa Europskej avantgardy - ktoru najdete v slotoch po 12,00....ANO - zahrame aj lars Von trierovho ANTIKRISTA {Dansko]- pekne tak ako sa patri v NOCI, aby boli deti chranene - ale nebojime sa v ten den zahrat aj Bridget Jones Diary [Velka Britania] cez den tak - aby boli zeny, dievcata a chapajuci muzi - poteseni.
- nebojime sa zahrat SOKUROVHO - FAUSTA {Rusky reziser / Nemecka produkcia] v jednej programovej dennej linke s filmom ako Belehradsky Fantom [Srbsko] - o chlapikovi co ukradol Porshe 911 a Titova juhoslavska policia ho nevedela chytit - pretoze bol dobry sofer...
- nebojime sa zahrat Lurdy [Francuzsko, ale od rakuskej reziserky Jeffiky Hausner] o LURDOCH - co je Brand Europe, cez den - ku comu sa v noci pripradi film, ktory sa hodi do kategorie QUEER EUROPE
- nasou ambiciou je vytvorit European film Comunity Channel, alebo showcase of european cinematography
- nepojde o osobny / festivaly vyber typu - som programista, a ukazem vam co si JA myslim ze je dobre
- pojde o unikatny prehlad toho najlepsieho co sa v Europe nakrutilo: priklad Kabriine Noci Felliny - a toho co sa v Europe za posledne roky ocenilo - Melancholia - Lars Von Trier
- profil Film Europe Channel je v tomto zmysle Europskym a svetovym originalom - a dufam ze z mojich odpovedi citite ohramonu radost a zainteresovanost s akou Film Europe Channel pripravujeme.......BUDE SA VAM PACIT!!!! ;)

• ® Miros55 - Dobrý den,
z mého hlediska mně osobně více vyhovuje výběr samostatného kanálu, než aby byl součástí nějakého balíčku,z kterého mě některé kanály nebudou možná ani zajímat.
Štrba Miroslav

Miroslav, zdravim a dakujem.
Pravdu povediac, aj s mojho - je to cestne - aj obchodne, aj osobne. Zaroven vsak chapem obchodny model Sky, Telefonica aj UPC - ide ale o model pre DNES. Buducnost bude rovnaka - ako ked vojdete do Trafiky. Ak chcete casopis o autach - tak ho mate, a nemusite si k nemu kupit casopis o tortach. Ale ked si u mna kupite casopisy o autachm tortach, detoch, rybach, jachtach, zahradach....tak by som vam dal dobry objemovu zlavu - asi ako: Buy one get one Free . Ak operatori vyriesia problem s kapacitou - tak budu toto robit. No a prvy ktory to vyriesi - bude marketleader - a zaroven - aj milovany marketleader - co je dnes zriedkave. Takze vizia a rada: ak chce byt platforma silna a velka - ako UPC, SKY, Telefonika, T-Com - aj milovana - tak nech pracuje na kapacite - lebo sa potom rychlo dostane k modelu - ktory hore popisujeme. Pozrite sa kto to dnes robi a dostanete odpoved, kto bude zajtra uspesne milovani.

• ® Jupi - No pokial by bolo Film Europe HD len tak v balíkoch MultiHD,HD+,Kombi,Komplet :)
Vas zaujem / moj zaujem / sme na dobrej ceste! Vdaka za podporu,

• ® martin.resko - Ohľadne zaradenie programu FILM EUROPE vrámci platformy SKYLINK si myslím, že bolo vhodné jeho zaradenie do balíku CS TV+FILM EUROPE a zároveň aj ako samostantný filmový kanál.
Martin, nemozem prezradit co je slusne neprezradit. Ale triafate do stredu terca. Ked budu nase rokovania ukoncene, budete poteseny ako prezieravo vec vidite.Vdaka.

• ® jan - Ještě jednou dobrý den. Děkuji za odpověď k mému "návrhu" na dětský program v CS TV. No, bohužel, musím konstatovat, že máte úplnou pravdu. Kanál "Deti TV" by se mě a dalším rodičům moc líbil, ale jak správně uvádíte, asi by se méně líbil dětem. Bohužel. Vidím to na svém klukovi i na jeho kamarádech, jak sedí v podvečer u barrandovského Animáčku a dívají se na ty "japonské" animaxy a jiné podle mě blbosti, které děti nevychovávají, ale spíše jen blbnou. A navíc podložené agresivní reklamou na drahé hračky, takže večerní Tv končí často žadoněním - to mi musíš koupit, to chci... Zlatý krteček anebo Křemílek s Mochomůrkou :) Takže s Deti TV asi biznis neuděláte, škoda. Mrzí mě to, ale dnešní doba už spěchá někam jinam. Honza
Aj ja dakujem za odpoved. Na vec sa ale pozrime inak. Co keby sme si priznali pravdu a povedali - ze to deti dnes nechcu. Ale co keby sme si zaroven povedali - ze ked to neskusime aspon pre nas tak:
- nase deti nebudu mat moznost si to skusit
- a my zabudneme na nase dobre vecernicky
- a uplne si zahatame cestu - aby sa v buducnosti NOVE deti rozhodli
pretoze:
TRH je o tom co NIE JE. A ak je to tak, ze detske veci CZ/SK nebudu - tak ich mala skupina zacne vyhladavat. Nebude to ale MASOVY BUSINESS - bude to alternativa. Ja pracujem v segmente TV ktory sa zaobera alternativou. Takze odpoved na DetiCS je NIE - ale iba DNES. Nechajme si buducnost otvorenu.

• ® ksilt - Dobry den, kratky dotaz k titulkovani. Jak budeou titulky vysilany ? DVB, teletextove, volitelne ci napevno v obraze ? Dekuji za odpoved.
DVB DVB DVB !!!! Aby ste si mohli titulky, ak chcete pocut hudbu europskych jazykov - vypnut. V buducnosti - ked budeme expandovat do dalsich krajin EU a sveta - tak tam pridame dalsie titulky.

• ® martin.resko - Od kedy plánujete plne funkčnú web stránku venovanú samostatne filmovému kanálu FILM EUROPE vrátane vyššie spomínaných filmov, ktoré budete vysielať?
martin zdravim - letim na poradu kde to prave riesime - nasim cielom a odpovedou je: ku dnu spustenia plneho programingu. na stranke budeme ale pracovat cely buduci rok - pretoze sa stane nasich dolezitym komunikacnym a obchodnym nastrojom. nepoviem viac iba to - ze to co uvidite do konca roka - nie je finale s ktorym prideme asi tak v 2Q2012.

satCentrum - Tak to byl poslední dotaz v dnešním chatu online. Děkujeme všem čtenářům satCentrum za dotazy a hlavně dnešnímu hostu - dr. Hroncovi za jeho podrobné a fundované odpovědi!

Přejeme Vám a celému kolektivu úspěšný start nového zajímavého projektu Film Europe Channel, už se na něj všichni těšíme!

Velmi pekne dakujem za moznost a velmi pekne dakujem za otazky z ktorych si okamzite robim poznamky a premienam ich na INSPIRACIE A NAPADY.
Len tak sa veci podaria - ked sa o nich ludia PRIJEMNE BAVIA. Film Europe Channel vznika v Cesku a na Slovensku, ale uz teraz pripravujem dalsie teritoria. Pojde o mozno prvy originalny televizny koncept ktory u nas vznikol a predava sa aj vo zvysku sveta. Po dnesnom Chate si uvedomujem ze to bude aj Vasa zasluha. Korigujete moje uvazovania a testujete smery ktorym sa chcem uberat. Spolocne sa nam to podari a bude to aj Vasa zasluha. Prosim zachovajte nam priazen!


Další články z rubriky:
02.11.2011 • Chat s freeSAT - Jiří Kraval, ředitel UPC DTH pro ČR a SR
27.09.2011 • On line na satCentrum: Erika Luzsicza - IKO Cable
22.04.2011 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - Skylink
26.10.2010 • On line na satCentrum: NGC HD, Travel HD, Disney a další kanály distributora CHANNELS
03.04.2010 • On line na satCentrum: National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS
20.01.2010 • On line na satCentrum: Towercom - poskytovatel DVB-T a DVB-S na Slovensku


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist