Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 17.06.2024 - 16:26:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Firma IMPSAT uzavřela smlouvu na kapacitu satelitu NSS-10 společnosti SES NEW SKIES

  Autor: PR Press NEW SKIES , e-mail: info@globalcrossing.com Přidané: 16.07.2007


Společnost SES NEW SKIES, člen skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG), dne 12. 7. 2007 oznámila, že Impsat, výlučně vlastněná dceřinná společnost Global Crossing, uzavřela smlouvu na frekvenční šířku 90 MHz (ekvivalent cca 2,5 transpondéru s kmitočtovou šířkou 36 MHz) satelitu NSS-10 umístěného na orbitální pozici 322,5° východně. Nová satelitní kapacita podpoří rozšiřování vysílání SCPC (Single Channel Per Carrier) firmy Impsat a rozvoj sítě VSAT IP v Latinské Americe.

NSS-10 společnosti SES NEW SKIES je moderní, výkonný satelit, který byl vypuštěn do vesmíru v roce 2005. Vyspělá konstrukce satelitu a výkonný svazek pro pásmo C umožní zajistit služby s velkou datovou rychlostí pro menší paraboly, s vysokou úrovní spolehlivosti - i v regionech s větším množstvím srážek. Výkonová úroveň satelitu NSS-10 jej činí vhodnou platformou pro podporu VSAT a služeb zpětného přenosu GSM.

Impsat je telekomunikační provider, který nabízí služby v oblasti dat, internetu, datových center a telefonie v Argentině, Brazílii, Chile, Kolumbii, Ekvádoru, Peru, ve Venezuele a v USA. Služby VSAT zákazníkům v Latinské Americe a jižní Floridě firma poskytuje s vysokou flexibilitou a neomezeným národním a mezinárodním geografickým pokrytím. K tomu se připojuje vysoká kvalita služeb a zabezpečení. Firmu Impsat převzala společnost Global Crossing v květnu 2007 a působí jako Global Crossing Latinská Amerika.

„Tato smlouva reprezentuje naše nepřetržité úsilí ve hledání nejperspektivnější a cenově efektivní technologie, abychom našim zákazníkům nabídli nejvyšší kvalitu satelitních služeb,” řekl pan Héctor Alonso, vrchní ředitel společnosti Global Crossing Latinská Amerika.

Dolores Martos, viceprezidentka prodeje pro Latinskou Ameriku společnosti SES NEW SKIES, uvedla: „Společnost SES NEW SKIES si váží další podnikatelské činnosti firmy Impsat a věří, že vysoce výkonné pokrytí družice NSS-10 souvisle doplní nynější kapacitu firmy na našich satelitech NSS-7 a NSS-806. Těší nás, že můžeme podpořit další rozvoj firmy Impsat na jejím latinskoamerickém cílovém trhu spolehlivou, nejmodernější satelitní kapacitou.”


Yves Feltes, Media Relations, SES NEW SKIES


O společnosti SES NEW SKIES:

Společnost SES NEW SKIES je členem skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). Zajišťuje satelitní komunikační služby pro celou řadu obchodních partnerů, včetně poskytovatelů telekomunikačních služeb, vysílatelů, akciových společností a vládních subjektů na celém světě. SES NEW SKIES vlastní a provozuje globální flotilu sedmi satelitů na oběžné dráze, dvě další konstruované družice (NSS-9 a NSS-12) a pozemní příslušenství po celém světě. Sídlo společnosti je v Haagu, společnost má pobočky v Hong Kongu, Sao Paulu, Singapuru, Sydney a Washingtonu, D.C.

Kromě společnosti NEW SKIES je skupina SES výlučným vlastníkem tří předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v Severní Americe. Skupina SES také vlastní strategické podíly ve společnosti SES Sirius v Evropě, Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. SES poskytuje úplné řešení v oblasti globální satelitní komunikace prostřednictvím sdružené flotily 37 satelitů na 25 orbitálních pozicích. Další informace o společnosti je možné najít na internetové stránce www.globalcrossing.com a o skupině SES na internetové stránce www.ses.com.


O společnosti Global Crossing

Global Crossing (kótovaná na burze cenných papírů NASDAQ pod titulem GLBC) poskytuje telekomunikační řešení v první, světové, jednotné, globální síti na bázi IP. Základní síť spojuje více než 320 měst ve 31 zemích po celém světě, a poskytuje služby pro více než 600 měst v 60 zemích a na 6 kontinentech celé planety. Globální trh společnosti a podporující model sjednocuje charakteristiku sítě a jako síť na celém světě přináší odpovídající zkušenosti zákazníků.

Služby Global Crossing IP jsou poskytovány v globálním měřítku, spojují světové firmy, vlády a přepravní společnosti se zákazníky, zaměstnanci a partnery po celém světě v zabezpečeném systémovém prostředí, což je vhodné pro firemní aplikace na bázi IP. To umožňuje rozvoj internetové komerční činnosti, tzv. e-commerce. Společnost nabízí celou řadu datových, hlasových a zabezpečovacích produktů pro asi 40 % majetnějších vrstev (Fortune 500), 700 dopravců, pro mobilní operátory a mezinárodních veřejné služby. Nabídka profesionálních služeb firmy a úspěšná řešení zahrnují VoIP, zabezpečení, poradenství v oblasti sítí a provozní služby podporující služby Global Crossing IP VPN a Global Crossing VoIP.

Global Crossing je prvním -- a zůstává jediným -- globálním telekomunikačním poskytovatelem služby IPv6, kterou původně rozvinula ve své privátní a veřejné páteřní síti. Více informací o Global Crossing lze najít na internetu: www.globalcrossing.com nebo blogs.globalcrossing.com/.


SES NEW SKIES Press, 12. 7. 2007, přeložil Petr Miklík


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.07.2007 • PREMIERE přinese Bundesligu v HDTV
10.07.2007 • MLB a WNBA All-Star Game opět na Galaxii sport
09.07.2007 • Před 45 lety byl vypuštěn první ”televizní” satelit
04.07.2007 • Mimořádná valná hromada skupiny SES
25.06.2007 • Nový ukrajinský televizní kanál STAR TV je nyní dostupný FTA ze satelitu SIRIUS
22.06.2007 • Telekomunikační firmy využijí řešení IPTV společnosti SES AMERICOM [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist