Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 16:07:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

SES ASTRA nabízí službu ASTRA2Connect prostřednictvím YATO

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 21.12.2007


Společnost SES ASTRA, člen skupiny (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a Lucembursku pod titulem SESG) podepsala třetí velkou rámcovou smlouvu, aby poskytla svůj přístup k širokopásmovému internetu ASTRA2Connect finálním uživatelům v Německu. Nový distribuční partner Yato využívá ASTRA2Connect, aby svým zákazníkům nabídl služby „tripleplay” ze satelitu.

Obě další rámcové smlouvy za účelem uvedení na trh služby ASTRA2Connect byly uzavřeny s telekomunikačními operátory Filiago (www.filiago.de) a STARDSL (www.stardsl.de). Služba ASTRA2Connect bude komerčně využívána i v Rakousku, ve Švýcarsku a v Irsku.

Yato je poskytovatelem služeb „tripleplay” a sídlo firmy je v Zugu ve Švýcarsku. Společnost je distributorem služeb DSL, telekomunikačních a digitálních mediálních služeb ze satelitu po celé Evropě. Generálním ředitelem společnosti Yato je pan Elmar Hülsmann, který byl dříve zastupujícím předsedou představenstva německého telekomunikačního providera Arcor.

ASTRA2Connect je širokopásmová nabídka s plnou satelitní podporou, která finálnímu uživateli poskytuje služby „dualplay” a „tripleplay” bez terestrické infrastruktury. Pro regiony bez terestrického přístupu k širokopásmové síti je tato inovační služba jedinou možností pro získání přístupu k internetu DSL. Sedm německých odborných magazínů, které testovaly službu ASTRA2Connect, hodnotí novou službu jako „rychlý a inteligentní přístup k internetu”, který “ je srovnatelný s DSL” a „nabízí atraktivní širokopásmové řešení se satelitní podporou pro každého, kdo žije na místech vzdálených od širokopásmové sítě v Německu nebo v Evropě.“

„Tato smlouva s firmou Yato ukazuje, že zavádění služby ASTRA2Connect je velmi úspěšné a počet předplatitelů dále vzrůstá,” řekl pan Alexander Oudendijk, obchodní ředitel společnosti SES ASTRA. „Služba ASTRA2Connect nabízí spotřebitelům velmi atraktivní řešení pro přístup k širokopásmovému internetu, i v regionech, ve kterých není k dispozici terestrická infrastruktura. V různých zemích dále jednáme s marketingovými partnery, aby maximalizovali dosah této služby a dále urychlili úspěšné zavedení na trhu.”


Markus Payer, SES ASTRA


O společnosti SES ASTRA, www.ses-astra.com

Satelitní systém ASTRA představuje přední DTH satelitní systém v Evropě. Poskytuje své služby asi 109 milionům domácnostem, které využívají příjem DTH nebo kabelové vysílání. V současné době má ASTRA 13 satelitů, které přenášejí 1864 analogových a digitálních televizních a rozhlasových kanálů. SES ASTRA také poskytuje multimediální, internetové a telekomunikační služby na satelitní bázi pro firmy, vlády a jejich činnost. Na svých satelitech má dnes k dispozici 29 programů HDTV. ASTRA je tak nejvýznamnější vysílací platformou HDTV v Evropě. Hlavní orbitální pozice ASTRA jsou 19,2° východně, 28,2° východně, a 23,5° východně.

Společnost SES ASTRA je členem skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). SES je vlastníkem tří předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v Severní Americe a SES New Skies, které zabezpečují globální spojení i pokrytí. Skupina také vlastní strategické podíly ve společnosti SES Sirius v Evropě, Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. SES poskytuje špičková řešení v oblasti globální satelitní komunikace prostřednictvím své flotily 37 satelitů na 25 orbitálních pozicích. Další informace o skupině SES je možné najít na stránce: www.ses.com.


O společnosti Yato, www.yato-tripleplay.com:

Yato a. s. je poskytovatelem širokopásmových telekomunikačních a mediálních služeb. Sídlo firmy je v Zugu ve Švýcarsku. Společnost byla založena v červenci 2007 a specializuje se na distribuci služeb DSL, telekomunikačních a digitálních mediálních služeb ze satelitu po celé Evropě. Na základně inovační technologie nabídka „tripleplay” firmy Yato garantuje přístup k širokopásmovému internetu všude, i v regionech, ve kterých není k dispozici žádná terestrická kabelová přípojka k širokopásmové síti. Dceřinná společnost Yato Německo s. s r. o., Köln, je první německou pobočkou, která byla založena v říjnu 2007.


S využitím zdroje: SES ASTRA Press, 19. 12. 2007, přeložil Petr Miklík, volně upraveno a zkráceno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.12.2007 • EuroNews od roku 2008 v arabském jazyce [ 2 ]
08.12.2007 • EuroNews a CCTV se dohodli na spolupráci
21.11.2007 • Tisková zpráva SES Astra: SATELIT SIRIUS 4 úspěšně odstartoval
15.11.2007 • Nový satelit SIRIUS je připraven ke startu
03.11.2007 • Stanice EuroNews získala ve Švýcarsku status Must-Carry
02.11.2007 • Skupina SES oznámila finační výsledky za třetí čtvrtletí roku 2007

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Parametry ? 

24.12.2007 18:57 • neregistrovaný
Škoda, že se v článku nemluví o parametrech této služby, alespoň rychlosti. Byli bychom aspoň v obraze o co přicházíme.
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist