Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 10:40:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

SM2 Sports Media Solutions uzavřela smlouvu na využívání satelitů SES NEW SKIES pro vysílání amerických sportovních událostí do Evropy v HDTV

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 09.08.2008


Společnost SES NEW SKIES, člen skupiny SES (kótovaná na burzách Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG), oznámila, že firma SM2 Sports Media Solutions uzavřela smlouvu na šířku pásma 18 MHz na satelitu NSS-7 na orbitální pozici 22° západně (338° východně). Podle smlouvy společnost SM2 bude využívat satelit po dobu platnosti pěti let pro vysílání amerických sportovních přenosů v módu HD.

Hlavním oborem podnikání firmy SM2 je komerční využití sportovních vysílacích práv a satelitních přenosů sportovních událostí pro stanice na celém světě. Společnost SM2 byla založena v roce 2004 v Greenwichi (americký spolkový stát Connecticut) a svým obchodním partnerům v Evropě a Asii (včetně BSkyB, NTV Plus, Bravo, Premiere, RAI, Sky Italia, Sogecable, Sports TV Portugal, CCTV, YES, PCCWC) již poskytuje více než 3 tisíce hodin programu. K dalších obchodním partnerům společnosti patří NFL International, TNA Wrestling, ESPN International, USGA, Fox Sports International, Augusta a U. S. Figure Skating. Firma SM2 přináší technické inovace: v únoru 2007 společnost SM2 ve spolupráci TV2GO z Kanady se rozhodující měrou podílela na prvním přenosu ve formátu HD z NFL-Super Bowls pro evropského vysílacího partnera.

Paní Susanna Mandel-Mantello, prezidentka společnosti SM2 Sports Media Solutions, řekla: „Od našeho založení trvale spolupracujeme s lídry v oboru, abychom mohli vyhovět rostoucí poptávce našich klientů po vysílání v módu HD. Že jsme si vybrali společnost SES NEW SKIES jako obchodního partnera, bylo jen dalším logický krokem, abychom mohli nabídnout všem našim zákazníkům - nejen při pokrytí signálem, nýbrž i při užitné hodnotě - nejlepší možné řešení. Těšíme se na spolupráci a na to, co přinese pro naše současné a budoucí klienty.“

Pan Andrew Ruszkowski, viceprezident společnosti SES NEW SKIES pro prodej v Severní Americe, zdůraznil: „Jako světově vůdčí satelit pro distribuci televizního signálu je NSS-7 na orbitální pozici 22° západně (338° východně) první volbou pro společnost SM2. Satelit s velkým výkonem je ideálně umístěn, aby bylo možné vysílat program z USA do mediálních středisek v Evropě, na Blízkém východě, v Africe nebo Latinské Americe. Těší nás, že společnost SM2 ‚dělá’ (vysílá) sport ze satelitu NSS-7 a oblíbené americké sportovní události přenáší do Evropy v kvalitě HD.“

NSS-7 je vysoce moderní, hybridní satelit pro pásmo Ku a C, který je umístěn nad Atlantským oceánem na orbitální pozici 22° západně (338° východně). Pokrývá signálem Evropu, Afriku, Blízký východ a americký kontinent. NSS-7 je předním satelitem na světě pro distribuci programů na významné orbitální pozice pro transatlantické přenosy a k zajištění spojení pro internetové páteřní sítě ze Severní Ameriky do Evropy, na Blízký východ a do Afriky. Výkonný, vysoce moderní satelit disponuje 49 transpondéry v pásmu C a 48 transpondéry v pásmu Ku.


Yves Feltes, Media Relations, SES NEW SKIES
Susanna Mandel-Mantello, SM2 Sports Media Solutions



O společnosti SES NEW SKIES:

Společnost SES NEW SKIES je členem skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). Zajišťuje satelitní komunikační služby pro celou řadu obchodních partnerů, včetně poskytovatelů telekomunikačních služeb, televizních vysílatelů, akciových společností a vládních organizací na celém světě. SES NEW SKIES vlastní a provozuje globální flotilu sedmi satelitů na oběžné dráze, další tři konstruované družice (NSS-9, NSS-12 a NSS-14) a pozemní příslušenství po celém světě. Sídlo společnosti je v Haagu, společnost má pobočky v Johannesburgu, Sao Paulu, Singapuru, Sydney a Washingtonu, D.C.

Kromě společnosti SES NEW SKIES je skupina SES výlučným vlastníkem předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v USA. Skupina SES také vlastní strategické podíly ve společnosti SES Sirius (90 %), Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. SES poskytuje úplné řešení v oblasti globální satelitní komunikace prostřednictvím sdružené flotily 38 satelitů na 25 orbitálních pozicích. Další informace o společnosti SES NEW SKIES je možné najít na internetové stránce www.ses-newskies.com a o skupině SES na internetové stránce www.ses.com.


SES Press, přeložil Petr Miklík


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.08.2008 • SES oznámila 13,5 procent nárůst čistého zisku v prvním pololetí 2008
16.07.2008 • SES ASTRA uzavřela první smlouvu s provozovatelem kabelové sítě pro novou orbitální pozici
15.07.2008 • SES AMERICOM a SES NEW SKIES se spojí
08.07.2008 • GlobeCast a SES NEW SKIES obnovují smlouvu na satelitní kapacitu pro Ameriku a Evropu
02.07.2008 • ESSEL GROUP INDIA uzavřela smlouvu na transpondérovou kapacitu SES NEW SKIES pro „HITS“
24.06.2008 • TVB Television i z družice Atlantic Bird 12,5° západně

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist