Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 12:44:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

SES AMERICOM a SES NEW SKIES se spojí

  Autor: PR Press SES ASTRA , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 15.07.2008



Společnost SES a. s. (kótovaná na burzách Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG) zveřejnila dne 10. 7. 2008 plány na spojení společností SES AMERICOM a SES NEW SKIES a vytvoření nového provozního úseku.


Pan Robert Bednarek, který je nyní prezidentem a generálním ředitelem společnosti SES NEW SKIES, se stane prezidentem a generálním ředitelem nového provozního úseku. Satelitní flotila SES AMERICOM a SES NEW SKIES zůstane v odděleném vlastnictví a i nadále bude provozována odděleně. Nový firemní úsek bude dále podporován ze stávajících míst a zařízení všude ve světě. Výrazné změny v provozu firmy a v aktivitách na jednotlivých trzích se v současnosti neočekávají.

„Tímto novým firemním úsekem sbližujeme zkušené řídící týmy SES AMERICOM a SES NEW SKIES. Skupina SES tak celkově může zlepšit svou operativní výkonnost a současně přitom posílit svou schopnost konkurence a firmu tak uvést do ideální polohy pro další růst”, řekl pan Romain Bausch, prezident a generální ředitel skupiny SES. „Nový provozní úsek se dále může přiblížit k očekávané synergii ještě cíleněji a flexibilněji na svých trzích. Výkonnost globální flotily SES bude přitom účinně využita ve prospěch současného a budoucího zákazníka. To je významný krok v historii společnosti SES, a já vím, že Rob přináší odborné zkušenosti, aby mohl úspěšně řídit tento nový obor činnosti firmy.“

Pan Bednarek v lednu roku 2002 přišel do skupiny SES jako uznávaný odborník v satelitním oboru. Zde působil ve vedení firmy a měl aktivní podíl na silném růstu společnosti. V oblasti svých kompetencí zahrnující regionální účast skupiny, zavádění nových konceptů služeb a jako výkonný viceprezident pro vývoj společnosti se rozhodující měrou podílel na dosažení vedoucí pozice na trhu pro skupinu SES. Byl také vedoucím týmu, který v roce 2006 realizoval nákup a integraci SES NEW SKIES. V roce 2007 se pak stal prezidentem a generálním ředitelem této společnosti.

„Tím, že spojujeme schopnosti, výkonnost a prostředky společností SES AMERICOM a SES NEW SKIES, vytváříme pro skupinu SES jedinečnou možnost, aby rozmanitou a všudypřítomnou flotilou, zdokonalenými procesy a podporou zákazníků ještě lépe mohla sloužit našim obchodním partnerům”, řekl pan Robert Bednarek. „Jako součást skupiny SES a v úzké spolupráci s našimi kolegy v SES ASTRA můžeme optimálně podpořit stále rostoucí a rozmanité potřeby našich obchodních partnerů v satelitní oblasti – dnes a v budoucnosti.”


Mark Roberts - Investor Relations
Yves Feltes - Media Relations


O skupině SES

Skupina SES (kótovaná na burzách cenných papíru Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG) je vlastníkem tří předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v Severní Americe a SES NEW SKIES, které zabezpečují nejen globální pokrytí, nýbrž i celosvětové spojení. Skupina SES také vlastní strategické podíly ve společnosti SES Sirius v Evropě ( 90%), Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. SES poskytuje úplné řešení v oblasti globální satelitní komunikace prostřednictvím flotily 38 satelitů na 25 orbitálních pozicích. Další informace o skupině SES je možné najít na internetu: www.ses.com.


O společnosti SES AMERICOM

SES AMERICOM poskytuje efektivní řešení komunikace a distribuce obsahu televizním a rozhlasovým stanicím, provozovatelům kabelových sítí, telekomunikačním leteckým a námořním subjektům, poskytovatelům internetových služeb, mobilním komunikačním sítím, vládním činitelům, vzdělávacím institucím a provozovatelům privátních globálních datových sítí. Společnost provozuje flotilu 15 družic na orbitálních pozicích. Své služby zajišťuje převážně na americkém kontinentu. AMERICOM Government Services (AGS) je navíc výlučně vlastněná dceřinná společnost , která je zaměřena na zajištění komunikačních řešení na satelitním základě pro civilní a obranné činitele vlády USA. Další informace je možné najít na internetu: www.ses-americom.com.


O společnosti SES NEW SKIES

Společnost SES NEW SKIES zajišťuje satelitní komunikační služby pro celou řadu obchodních partnerů, včetně poskytovatelů telekomunikačních služeb, televizních vysílatelů, akciových společností a vládních subjektů na celém světě. SES NEW SKIES vlastní a provozuje globální flotilu sedmi satelitů na oběžné dráze, další tři konstruované družice (NSS-9, NSS-12 a NSS-14) a pozemní příslušenství po celém světě. Sídlo společnosti je v Haagu, společnost má pobočky v Johannesburgu, Sao Paulu, Singapuru, Sydney a Washingtonu, D.C. Další informace o společnosti SES NEW SKIES je možné najít na internetové stránce www.ses-newskies.com.


Zdroj: SES Press, 10. 7. 2008, přeložil Petr Miklík


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.07.2008 • GlobeCast a SES NEW SKIES obnovují smlouvu na satelitní kapacitu pro Ameriku a Evropu
02.07.2008 • ESSEL GROUP INDIA uzavřela smlouvu na transpondérovou kapacitu SES NEW SKIES pro „HITS“
24.06.2008 • TVB Television i z družice Atlantic Bird 12,5° západně
17.06.2008 • Služby DTH A-Sky-Net společnosti CSTV ze satelitu NSS-6
31.05.2008 • Firma ND SatCom získala kontrakt US-NAVY SPAWAR na přenosné terminály SATCOM
27.05.2008 • SES NEW SKIES obnovuje satelitní podporu pro Nature Conservancy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist