Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 06:15:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Motorky, tuning, nejdražší auta a veteráni v nových magazínech SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 30.04.2009


S novou sezonou se na SPORT 5 – jedinou českou televizi věnující se výhradně motorsportu a všeobecnému motorismu, nevracejí jen přímé přenosy z atraktivních závodních disciplín, ale také se rozšiřuje schéma vysílaných magazínů. Jaká jsou tedy témata nových pořadů?


Od samého počátku vysílání SPORT 5 je součástí programu tohoto televizního kanálu magazín Motorvision, který se věnuje širokému spektru témat z oblasti motorismu. Od počátku května k magazínu Motorvision – nově s přídomkem Motor – přibývají tematicky rozrůzněné magazíny Motorvision Bike, Motorvision Top Cars, Motorvision Tuning a Motorvision Classic Cars.

Magazín věnovaný motocyklům – Motorvision Bike – bude mít na SPORT 5 premiéru v pátek 8. května od 18:20 hodin. Pořad přinese reportáž z testu zbrusu nového Suzuki Hayabusa, o který se postaral Elmar Geulen přezdívaný Mr. Hayabusa, a dále reportáž z Freestyle Motocrossu v Madridu. Společně s reportéry magazínu strávíte den s osminásobným mistrem světa silničních motocyklů Valentinem Rossim a na závěr se podíváte do Bolívie, kde v nejvýše položeném hlavním městě světa La Paz startuje závod motocyklových dobrodruhů, vedoucí po tratích v Andách.

Veteráni budou hrát hlavní roli v magazínu Motorvision Classic Cars, jehož premiéru SPORT 5 vysílá ve středu 6. května od 18:50 hodin. V pořadu bude detailně představen Aston Martin DB4 GT Zagato, ryze sportovní, zároveň však svrchovaně elegantní vůz, který je považován za mnohem exkluzivnější než jakékoli Ferrari GTO. V roce 1960 návrh vozu vypracovala italská designérská firma Zagato zakázku pro Aston Martin, jejímž mottem bylo to, že DB4 GT získá unikátní vzhled. Italové navrhli ultra-tenkou aluminiovou karosérii díky níž vůz váží jen 1250 kg. Model DB4 byl opatřen šestiválcovým motorem s výkonem 314 koní. V poměru výkonu a hmotnosti je tak DB4 srovnatelný s dnešním Porsche Turbo.

Magazín Motorvision Tuning, jehož premiéra bude na SPORT 5 uvedena v pondělí 11. května od 18:50 hodin, bude sledovat akce a novinky na tuningové scéně. V prvním dílu pořadu tak diváci navštíví kromě Německých závodních válek také největší tuningový sraz světa – SEMA v Las Vegas. Z USA se pak přesunou do Japonska, kde se uskutečnil dech beroucí šampionát v driftech D1. Magazín dále představí bestii Alutec Concept Car Boost One s 500koňovým přeplňovaným motorem, super-výkonným šestipístovým brzdicím systémem, obrovským spoilerem a karosérií navrženou experty z tuningového a designového studia Zumac.

Magazín Motorvision Top Cars, který se na SPORT 5 objeví poprvé ve středu 13. května od 18.50 hodin, bude věnován nádherným a drahým vozům, o kterých může většina lidí jen snít. V úvodním dílu pořadu představíme nejexkluzivnější ze všech Lamborghini – Reventon, které bývá charakterizováno jako drsné, nebezpečné a – drahé. Vůz za 1,2 milionu eur se v reportáži pokusí zvítězit v duelu na tisíc metrů s proudovým tryskáčem Tornado. Reportéři magazínu srovnají BMW M3 a. Mercedes-Benz C63 AMG a setkají se s 399 pyšnými majiteli Ferrari Enzo.

Z programového schématu magazínu samozřejmě nevypadne ani tradiční Motorvision Motor. V jeho reportážích se mimo jiné dozvíme, že nové hybridní a hydrogenové technologie pro BMW testují Jay Leno a Nick Heidfeld, ale také, jak dopadl velký test evropského a asijského SUV – švédského Volva XC 90 a korejského Ssang Yong Rexton. Přinese také reportáž z francouzského Jeep Campu a představí nový Mercedes S-Class. Motorvision Motor vysílá SPORT 5 v úterý 5. května od 18:20 hodin.


Jak SPORT 5 získat?

SPORT 5 je zařazen do nabídky Sport O2 TV. Je přístupný také klientům UPC ČR sítě – digitální TV a dále v kabelových sítích BKS Capital Partners Praha, HDD Praha, Kabel servis Praha, Planet A Praha, WMS s.r.o. Most, SELF servis Brno, Smart Comp Brno, STARNET České Budějovice, J.Ouda Klášterec nad Ohří, PODA Ostrava, MATTES AD Frýdek-Místek, Kabel Ostrov, s.r.o. Ostrov, Mame Moravské Budějovice, TRI R, a.s. Bratislava a SWAN, a.s. Bratislava.

Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na transponderu satelitu ASTRA 1G, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC 3/4 a přístup k němu umožňují karty Skylink/Trade and Technology a karty Media Vision/diGITALlink/CS Link.


Obr.: Aston Martin DB4 GT Zagato, foto: SeriousWheels.com

PR Press SPORT 5, Zuzana Havelková, BPA sport marketing


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.04.2009 • Nova bude v květnu vysílat dva velkofilmy v HD kvalitě [ 4 ]
30.04.2009 • Květnové filmové lahůdky na Cinemaxu
29.04.2009 • Programové tipy HBO na květen 2009 [ 1 ]
28.04.2009 • Fotbal na NOVA Sport v květnu 2009
27.04.2009 • Filmové tipy 18. týdne s hvězdnými hity
26.04.2009 • FIA GT s Adamem Lackem v přímém přenosu na SPORT 5

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Nejspíše ne. 

04.05.2009 19:54 • satCentrum
Nejspíše ne. :bad:
 
 
  PRIPOMIENKA 

04.05.2009 17:42 • ® wajdalajda
Dočkajú sa tohto programu niekedy aj abonenti DIGI?
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist