Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 09:18:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

AXN v únoru 2011

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 26.01.2011


Tematický kanál akčních filmů a seriálů uvede v únoru závěrečné epizody třetí řady krimi seriálu Námořní vyšetřovací služba a finále druhé řady populárního seriálu True Blood - Pravá krev, jehož třetí řada je právě uváděna na kanálu HBO. Dále uvede známé filmy: Italské námluvy, Kdopak to mluví, Kdopak to mluví 2 a Hitch: Lék pro moderního muže.


Seriály

Námořní vyšetřovací služba III.

Závěrečné epizody třetí řady jednoho z nejslavnějších kriminálních seriálů, nominovaného na dvě Ceny Emmy, líčí další dobrodružství agenta Gibbse (Mark Harmon) a jeho spolupracovníků. V jednom z posledních příběhů Gibbs utrpí dočasnou ztrátu paměti, zatímco jeho tým pracuje na nebezpečném případu. Záhy se však ukáže, že hrdina má jako jediný důležité informace o plánech teroristů. Proto se musí uzdravit dřív, než dojde k jejich útoku.

Uvedení: pátek, 4. a 11. února ve 21:00 hod.


True Blood - Pravá krev II.

Finále druhé řady populárního seriálu, jehož třetí řada právě vrcholí na kanálu HBO, souvisí se záhadnou mecenáškou Maryann. Tato zlovolná bytost manipuluje s obyvateli městečka Bon Temps, kteří pod jejím vlivem propadají erotickému třeštění i násilnickým choutkám. Do ohrožené enklávy dorazí servírka Sookie (Anna Paquinová) a charismatický upír Bill (Stephen Moyer). Pokoušejí se zabránit rozkladu místního společenství a odhalit nepříčetného vraha několika lidí.

Uvedení: od soboty, 5. února, každou sobotu ve 23:00 hod.


Filmy

Italské námluvy

V prologu úsměvné romance si jedenáctiletá hrdinka a její bratr hrají na vyvolávání duchů. Po čtrnácti letech má Faith (Marisa Tomeiová) těsně před svatbou. Právě tehdy jí zatelefonuje muž, který se představí jako Damon Bradley. V domnění, že jde o jejího dávného vyvoleného, Faith nasedne do letadla a zamíří do Itálie... Americkou komedii z roku 1994, jež připomíná legendární Wylerův snímek Prázdniny v Římě, natočil Norman Jewison. Hlavní mužský part zosobnil Robert Downey mladší.

Uvedení: pondělí, 7. února ve 21:00 hod.


Kdopak to mluví

Emancipovaná revizorka (Kirstie Alleyová) po rozchodu s ženatým milencem porodí dítě a hledá pro něj vhodného otce. Ideálním kandidátem se ukáže sympatický taxikář (John Travolta), který ji přivezl do porodnice. Po groteskních peripetiích se právě on stane hrdinčiným novým partnerem... Triková veselohra, kterou v roce 1989 realizovala Amy Heckerlingová, těží z vděčného nápadu. Kojenec Mikey v ní dospělým hlasem komentuje dění kolem sebe.

Uvedení: neděle, 13. února ve 22:00 hod.


Hitch: Lék pro moderního muže

Pětatřicetiletý Alex zvaný Hitch (Will Smith) se živí tím, že radí zamilovaným mužům, jak získat ženy jejich snů. Jedním z jeho klientů se stane obtloustlý účetní, který touží po bohaté krásce z bulvárních magazínů... Hitch ve vlastním životě zachovává zdrženlivost. Pak se ale náhodou setká s půvabnou novinářkou (Eva Mendesová) a jeho zásady se začnou hroutit... Americkou romantickou komedii, uváděnou u příležitosti Dne svatého Valentýna, natočil Andy Tennant.

Uvedení: pondělí, 14. února ve 21:00 hod.


Kdopak to mluví 2

Pokračování rodinné komedie, sarkasticky komentované hlasem všímavého batolete, znovu režírovala Amy Heckerlingová. Pár, který se v prvním příběhu seznámil (John Travolta a Kirstie Alleyová), čeká vlastní dítě a malého Mikeyho připravuje na příchod sourozence. Po narození malé Julie se dospělí točí pouze okolo ní, což její bratříček nese značně nelibě. Neurotickou atmosféru zkomplikuje i otec, který se začne cítit odstrčený a zneuznaný...

Uvedení: neděle, 20. února ve 22:00 hod.


Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách CS Link, UPC Direct, DIGI TV a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor/Intelsat 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Sci-Fi a také AXN Crime včetně popisů (synopsí) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Podle podkladů Pavly Brožkové, PR HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 26. 1. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.02.2011 • Jaro bude na kanálech Nova Group nabito exkluzivními novinkami
28.01.2011 • Únorové filmové lahůdky na Cinemaxu
24.01.2011 • Únorové programové tipy HBO a HBO HD
20.01.2011 • Premiéra unikátního dokumentu Restrepo na NGC
18.01.2011 • Tip týdne: 3x Stanley Kubrick na filmovém kanálu MGM [ 1 ]
18.01.2011 • Prima COOL rozjede magazín o hrách Re–Play!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist