Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 15:50:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Rekordní sledovanost úvodního zápasu Sparty proti FC Vaslui na Sport1

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 23.08.2011


První utkání Sparty v předkole Evropské fotbalové ligy proti rumunskému FC Vaslui ve čtvrtek 18. srpna bylo nejsledovanějším pořadem televize Sport1 v České republice v letošním roce. V cílové skupině muži ve věku 15 až 54 let dosáhl podílu na sledovanosti 4,09 procent, čímž se Sport1 stal v tu chvíli nejsledovanějším sportovním kanálem měřeným TV metry a zároveň nejsledovanější neterestricky šířenou televizní stanicí mezi měřenými.


Placenou kabelovou a satelitní televizi Sport1 provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.

Utkání se zařadilo na první místo tabulky sledovanosti televize Sport1 a překonalo výsledky takových prestižních fotbalových klání, jako byl dvojzápas španělského Superpoháru mezi FC Barcelona a Real Madrid vysílaný na Sport1 v předchozích dnech.*

Lze předpokládat, že celková sledovanost duelu mezi Spartou Praha a FC Vaslui byla ještě vyšší, neboť mnoho fanoušků boj Sparty sledovalo v restauracích a sportovních barech.

„Mimořádný zájem českých diváků o toto utkání je pro nás silnou motivací pokračovat v nákupu práv na exkluzivní vysílání podobných sportovních událostí,” uvedl za provozovatele stanice Sport1 Václav Mozer, Senior Marketing & PR Manager ze společnosti Chello Central Europe.

Přímý přenos boje mezi AC Sparta Praha a domácím FC Vaslui mohly ve čtvrtek 18. srpna od 18 hodin sledovat všechny domácnosti, které měly v programové nabídce stanici Sport1. Tento sportovní kanál je dostupný v sítích Skylink, UPC, UPC Direct, DigiTV, CS Link, O2TV a dalších.

* Zdroj: ATO – Mediaresearch, 18. 8. 2011


Více o stanici SPORT1

SPORT1 je program určený všem sportovním fanouškům. Exkluzivně přináší ty největší světové sportovní události, primárně fotbal a hokej coby divácky nejatraktivnější sporty. Co konkrétně lze na programu SPORT1 sledovat? První španělskou ligu (La Liga), druhou španělskou ligu (Liga Adelante), první holandskou ligu (Eredivisie), první skotskou ligu (Scottish Premier League), portugalskou ligu, Pohár anglické ligy (Carling Cup), Anglický superpohár (English Super Cup), Německý pohár (DFB-Pokal), severoamerickou NHL (utkání základních kol, playoff, finále Stanley Cupu), americký fotbal NFL, házenou NBA atd. Na své si přijdou i milovníci ostatních atraktivních sportů, jako jsou tenis, ragby, golf, poker, box a další. Vysílá ve formátu 16:9.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy).

Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu AtMedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring! TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, Senior PR Executive, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.08.2011 • HBO uvádí premiéru seriálu Mildred Pierce
24.08.2011 • Megazemětřesení: Hodina, která otřásla Japonskem
24.08.2011 • Zářijové programové tipy HBO a HBO HD
23.08.2011 • Futbalový týždeň Slovenskej televízie: Priame prenosy na Dvojke i na Jednotke
23.08.2011 • Žijte se zájmem v září na National Geographic Channel
22.08.2011 • Nova Cinema přinese slavný Rodriguezův thriller Planeta Teror!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist