Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 06:44:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Vyvolení - unikátní denní reality show na Prima TV

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 15.05.2005


Jak jsme již včera informovali, televize Prima připravuje do vysílání novou interaktivní reality show. Jde o naprosto výjimečný projekt, který změní lidské osudy a životy i televizní prostředí v České republice. Na vítěze čeká skvělá výhra, jaká doposud nemá v naší zemi obdoby a představuje splnění nejfantastičtějších snů. Reality show bude Prima TV vysílat denně pod názvem Vyvolení.

„Vyvolení jsou jednoznačně trendy moderní pořad, který má díky své struktuře a systému jasný předpoklad být úspěšný. V České republice dosud nebyla uvedena reality show takového rozsahu a s tak pohádkovou výhrou. Když jsme se rozhodovali o jejím nákupu, jedním z hlavních motivů – kromě toho, že jde o reality show úspěšnou – bylo i to, že je nová a moderní.

A že jsme si vybrali dobře, dokládá i fakt, že o tuto show měl zájem i náš největší konkurent. V jednáních jsme ale byli nakonec úspěšnější my, a proto naší konkurenci nezbylo než zakoupit jiný, starší formát, který je v tuto chvíli již poněkud za zenitem, protože televizní trendy jsou podle mne dnes jinde. Vyvolení jsou na rozdíl od konkurenčního pořadu skutečnou reality show pro 21. století,“
říká Martin Dvořák, generální ředitel Prima TV.

A jak vlastně bude celá reality show probíhat? Jde o perfektně propracovanou interaktivní show, kde vedle přímých aktérů hrají hlavní roli televizní diváci. Velmi unikátní je totiž způsob výběru těch, kteří se stanou účastníky pořadu. Po náročných castinzích budou o účastnících rozhodovat svým hlasováním právě televizní diváci. A budou to opět televizní diváci, kteří rozhodnou o absolutním vítězi, který získá pohádkovou výhru, jež mu zaručí bezstarostný a příjemný život.

Ale k vítězství ve hře povede dlouhá cesta. Diváky vybraná skupina lidí stráví několik týdnů v nádherné vile, kde jim bude poskytnuto maximální pohodlí. Kamery budou jejich život sledovat 24 hodin denně, sami obyvatelé vily však budou zcela izolováni od světa. Dny strávené ve vile budou naplněné zvláštními úkoly, každodenními činnostmi, radostmi, zábavami, obavami i starostmi. Televizní diváci budou mít díky kamerám a mikrofonům možnost sledovat jejich reálný každodenní život tak, jak plyne den po dni, hodinu po hodině – žádná emoce, žádný vztah, žádné přátelství, láska či antagonismy jim nezůstanou utajeny. A postupně budou vybírat ty, kteří ve vile zůstanou, a ty, kteří se s ní – i s vidinou výhry – rozloučí.

Na konci z této napínavé podívané, během které se v několika týdnech projeví všechny odstíny lidské povahy, vzejde jediný vítěz, jehož život se od základu změní. Výhrou bude jednak život v luxusu a jednak fakt, že se stane velmi známou osobností. Obdobný výsledek prokázala soutěž při svém uvedení v zahraničí.

České televizní diváky tedy čeká unikátní nový moderní pořad, který při svém uvedení v Maďarsku překonal všechny ostatní reality show, jež byly v době jeho vysílání nabízeny konkurenčními televizními stanicemi. Televize RTL Klub se díky uvedení této reality show stala jedničkou na maďarském televizním trhu. Jde o flexibilní, dynamickou, napínavou podívanou, která má všechny předpoklady pro to, aby se stala hitem i na českém televizním trhu.


V Praze 13. května 2005, Jana Malíková, tisková mluvčí Prima TV, FTV Prima, spol. s r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.05.2005 • Diváci fandili našim hokejistům u obrazovek ČT
13.05.2005 • Televize Prima uzavřela smlouvu se společností IKO týkající se realizace velmi úspěšné reality show
13.05.2005 • Big Brother vstupuje na obrazovky TV Nova [ 1 ]
11.05.2005 • Geewa.com: velká herní aréna pro mobilní, internetové a TV hry pro hráče z celého světa
09.05.2005 • Divácký zájem o stovku Největších Čechů
09.05.2005 • Polepšený divoch Johny vyhral po tretí krát

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist