Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 23:52:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

East Box Digital spustil své webové stránky

  Autor: Redakce , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 11.09.2003


Podle slibu, který jsme dostali před týdnem od vedení společnosti East Box Digital, byly dnes, v pravé poledne aktivovány webové stránky stránka na www.eastbox.sk. Jsou na ně uvedené i e-mailové adresy prokontakt a několik dalších informací.



Nejvyšší čas, protože do startu nové platformy česko-slovenské Pay-TV East Box Digital zbývají pouze necelé tři měsíce.




Web má zatím mutaci ve třech jazycích, slovenštině, češtině a angličtině, německá verze zatím chybí.

Po zvolení jazykové verze nás čeká úvod: EastBox je první digitální pay-TV na česko-slovenském území. Od prosince 2003 vás na 18 kanálech čeká žánrová pestrost, ve které si i ten nejnáročnější divák najde svůj oblíbený program. A všechno v češtině nebo slovenštině. EastBox - konečně máte na vybranou ...

V levé straně jsou pak čtyři klikací ikonky – domeček, písmeno „i“, kalendářík na poznámky, a telefonek. Podívejme se podrobněji, co se pod jednotlivými konkami skrývá:

Domeček, je vlastně úvodní stránka po kliknutí na vlaječku s jazykovou mutací.

“i“ po kliknutí na tuto ikonku se zobrazí základní technické informace:

Nejdůležitější součástí naší nabídky je set-top-box - kouzelná skříňka, z které se na vás vyřítí příval rozmanité svěží zábavy.

V listopadu začneme abonentům za symbolický poplatek poskytovat set-top-box pro individuální satelitní příjem a taky možnost ”společné” přijímací antény. Zákazníci budou vybaveni digitálním satelitním přijímačem a dekódovací kartou (smart-card). Kompletní zařízení bude k dostání taky v servisních centrech.

Set-top-box je způsobilý přijímat taky nekódované stanice vysílané na různých družicích. V průběhu roku plánujeme přidat další kanály a v dohledné době rozšíříme nabídku také o internetové služby.

Produkt je nabízen za paušální poplatek 350,- korun českých za měsíc. Při 3-měsíčním předplatném získáte slevu 10 procent, při půlročním předplatném dokonce 20 procent.


Kalendářík – pod ním nalezneme stručnou charakteristiku všech 18ti připravovaných kanálů nabídky East Box Digital. Programová nabídka - Konečně si každý přijde na své...

Konečně si každý přijde na své...

18 paralelních programů – informace, zábava, filmy, sport … vše co vás napadne. Vynikající kvalita obrazu a zážitek z kvalitního zvuku - získáte domácí kino.
Už vás nikdo nebude nutit sledovat programy, kterým nerozumíte - všechny programy budou v češtině nebo slovenštině.

Prosím, vyberte si...

ČSTV
Širokospektrální program zaměřený na využití kulturní, společenské a politické kooperace ČR a SR.

Comedybox
Veselý filmový kanál.

Venkov
Kanál zaměřený na specifickou problematiku regiónů a programovou nabídku vycházející vstříc jejich potřebám a vkusu (jeho vysílání končí v 21.55 hod.)

Redlinebox
Noční erotický program sestavený především na bázi filmů (jeho vysílání začíná po 22.00 hod. na stejné frekvenci jako kanál Venkov)

Čokoláda
Program pro děti, sestavený z magazínů, animovaných a hraných filmů. Filmy v původním znění slouží na jazykovou výchovu. V odpoledních a večerních hodinách je důraz kladený na programy rodinného charakteru. Noční program je určen rodičům s tematickým zaměřením na děti, výchovu a rodinu.

Actionbox
Akční filmový kanál, aplikující jednotlivé časové osy a s nimi související zájmy potenciálních diváků na tematizovaný výběr filmů a seriálů.

Shoppingbox
Obchodní kanál, jehož časový rozvrh vytváří přehlednou strukturu jednotlivých obchodních aktivit.

Stadión
Sportovní kanál, jehož dominantou je sportovní zpravodajství, přímé přenosy a záznamy sportovních událostí v SR, ČR a ve světě.

Romantik
Specifický filmový kanál, zaměřený na pohodu a snění.

Džus
Program pro mládež, sestavený z magazínů, kontaktních relací, hudby a filmů. Důraz je kladen na rozvoj zájmů mladé generace.

Newsbox
Kanál aktuálního zpravodajství z celého světa, doplněného o komentáře a tematizované přehledy obchodních, politických, společenských a kulturních souvislostí.

Let's music
Hudební kanál, orientovaný na populární hudbu.

Planeta
Kanál, nabízející dokumentární, vědecko-populární, přírodopisné a naučné cykly, rozdělené do pravidelných časových os.

Sci-fi
Tematizovaný filmový kanál, jehož programovou skladbu tvoří převážně hrané, ale i dokumentární filmy a seriály s vědecko-fantastickým obsahem.

Filmbox
Kanál, jehož 24-hodinový program tvoří nabídka filmů různého žánru.

Klasikbox
Programovou skladbu tohoto kanálu tvoří klasické hudební a hudebně-dramatické žánry, doplněné o jazz a divadelní představení.

Tourbox
Turistický kanál, který formou dokumentárních filmů, zpravodajství, magazínů a soutěžně-zábavných programů propaguje turisticky zajímavé lokality v SR, ČR a ve světe.

Revír
Specifický lovecký kanál, určený lovcům, rybářům a všem, kteří mají rádi přírodu. V programové skladbě jsou zařazeny především dokumentární filmy, ale i aktuální publicistika a magazín.

Tedy složení a charakteristika odpovídá tomu, co jsme vám na našem webu satCentrum již před více jak rokem poprvé přiblížili.


Telefonek je poslední ikonka na webu. Najdeme zde dvě mailové adresy:

pro všeobecné dotazy: info@eastbox.sk
a pro technické záležitosti: webmaster@eastbox.sk

Dále je zde umístěný formulář pro vaše dotazy: Ptejte se... Tohle je prostor pro vaše dotazy.
(Nezapomeňte, prosím, zadat na sebe kontakt, abychom měli kam posílat odpovědi.)

A další formulář: Objednávka - Již teď máte možnost zapsat se do pořadníku.
(Bližší informace o dalším průběhu najdete pod info.)


Tolik první podoba webu, společnost East Box Digital již přestává být „virtuální“ firmou a je možné ji i nyní kontaktovat e-mailem a od listopadu si už dokonce objednávat satelitní službu!

Informací máme mnohem více, ale pro tentokráte to myslím zatím stačí a k platformě EBD se určitě v brzké době opět vrátíme.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 18   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.09.2003 • HBO2 je ode dneška v UPC! [ 4 ]
08.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 7.část [ 3 ]
07.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 6.část
06.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 5.část
05.09.2003 • Bude říjnové volné HBO také v UPC? [ 5 ]
05.09.2003 • Satelitní obzory 2003 – 4.část

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  PRO VŠECHNY 

16.09.2003 16:06 • kuba
KDO CHCE VĚDĚT VÍC AŤ NAVŠTÍVÍ WWW.VHR.CZ SEKCE AKTUALITY



Pozn. redakce: Není tam nic jiného, než co jste si mohli přečíst v článku zde na webu. Psal to totiž jeden autor :-)
 
 
  Môj príspevok 

15.09.2003 20:53 • juzek
Souhlasím s vámi budovat nové je zbytečné.Proč vytvářet nový sportovní kanál cena od galaxie 10 kč nebo dětský,Foxkids stoji 5 Kč,kdo vytvoří levnější?Komu by se nehodili nové programy v češtině,ale chce to trochu reality.To co vidím v nabídce Eastbox je dle meho názoru sebevražda!
 
 
  Môj príspevok 

14.09.2003 18:49 • anonym
@divák Uz prvni program z nabidky CSTV ma v popisu nekolik jasnych indicii ze moderatori budou, dokonce budou kazdy den minimalne dva a kazdy ten v tydnu bude mit svou dvojici. Studio v centru Prahy (pokud nevyuziji studio CNTS) a Bratislavy uz by se muselo ted budovat, snad nikdo nepocita s tim ze budou v centru obou mest provizorni studia obsluhovana jen z prenosovych vozu, to by se nedoplatili za pronajem tras, nebo satelitni prenosovou kapacitu. Podle mne musi byt zminovany ”dialog” live.... Program Venkov muze byt slepenec dodany stavajici kapacitou pracujici pro Primu, Novu i Ct, ale i v tom pripade by byl tento program velice drahy... Program Cokolada ma byt opet i kontaktni, takze opet zivi lide... Stadion, jiste se da komentovat ze studia, ale bude co komentovat? Spis nez Galaxii bych videl jako dodavatele casti programu Kabel plus sport, ale opet je tu potreba spousta techniky kterou si mohou pronajmout, ale kapacita v Cechach je dost vytizena, ale opet je to hodne o penezich .... Pak tu jsou dalsi programy ktere maji mit i kontaktni a vlastni porady, proste do dvou mesicu tady nikdo novy Barandov, nebo Kavci hory nevybuduje... Tim ze program bude CS je mozne ze se bude cely delat na slovensku, kapacita STV je docela velka a nevyuzita, ale to by se uz na slovensku muselo makat a zpravy o tom ze STV pronajala kapacitu by se rozsirili velice rychle....
 
 
  @anonym 

14.09.2003 16:30 • Divák
A co když moderátory nebudou vůbec potřebovat. Filmy a dokumenty přeberou už hotové a doplní je jen upoutávkami, tak jak je to na Discovery či HBO, a i ten Sport mohou přebrat kompletní od různých společností a jen to ve studiu dodabovat. Anebo celý přenos koupit např. od Galaxie Sport, která peníze určitě ráda uvítá. Pokud se jedná o ”vlastní” přímé přenosy, může sedět v kabince nějaký komentátor co to umí naživo odkomentovat. Zpravodajský kanál mohou tvořit taky ”slepence” příspěvků z lokálních televizí, co dělají pro Primu a Novu, ale taky třeba ”společenské speciály”, podobného typu jako je Smotánka anebo Prásk, a to zase můžou nakoupit dodavatelsky. Všimněte si slovíček šisrokospektrální program a kooperace... Ale to jsou všechno spekulace, však počkejme do zimy, už to není tak dlouho!
 
 
  Môj príspevok 

14.09.2003 12:56 • anonym
Trochu se divim jedne veci, start je cca za 2 a pul mesice, ale jeste nikde jsem nevidel zpravy o tom ze by se konal nejaky konkurs na moderatory jejich programu. Pochybuji ze si vystaci s tim co nabizi lokalni radia tak jak to delala Galaxie pozdeji TV3, podle toho to moderovani take obcas vypadalo. Spolehat se na to ze pretahnou stare osvedcene ”hvezdy” myslim nelze. Severa je v teple na ministerstvu, Merunka se dal na teleshopping, z Nikol je odbornice prez epidemie :-) Moderatori z radii se musi ucit praci pred kamerou takze pokud se tu v dohledne dobe neobjevi clanek o tom ze program CSTV uz vysila do zdi tak se profesionalni start 1.12. neda stihnout.

A jeste me ted napadla dalsi vec, nabidka bude stat 350,- a pri sirce nabidky je tedy skoro jasne ze za ty prachy bude vysilani prerusovano reklamou, nebo bude zazena pred a po programu (to je asi vcelku jedno kde bude, ale bude)jeden teleshopingovy kanal tech 18 programu neuzivi. Je s podivem ze tv která startuje 1.12. tedy pro reklamu na vrcholu sezony jiz neprodava svuj cas....
 
 
  Môj príspevok 

14.09.2003 09:45 • popcorn
Pozrite si vypis z obchodneho rgistra : http://www.ariadna.cz/ariadna/or.asp?ID=90178


 
 
  to:Martin 

14.09.2003 08:18 • juzek
Jestli z tebe vytáhnou symbolicky poplatek za přijímač na ktrery je možno přijímat FTA i z jiných satelitu a 350 Kč za měsíc tak to tě asi hodně okradou :-)

Spíš věřím že je to recese.


 
 
  objednávka 

13.09.2003 23:52 • stočes
O EASTBOX mám zájem a kolegové taky, už mám EASTBOX objednán.
 
 
  Jirka N. 

13.09.2003 23:46 • stoces
Když objevím chyby na internetových stránkách, posílám jim upozornění na chybu. JIRKO N. poslal jsi jim upozornění přímo nebo jsi psal jen zde?
 
 
  Můj příspěvek 

12.09.2003 23:12 • Martin
Taky mám pocit, že je to recesistická akce typu ČESKÝ SEN! Je vůbec nějaká záruka, že z nás nevytáhnou peníze a nezmizí?
 
 
  PREKLAD 

12.09.2003 11:26 • Wolf
Dyt se jedná o československou platformu, tak proč neudělat českoslovenký stránky se sším všudy,ne :-)
 
 
  Můj příspěvek 

12.09.2003 10:07 • Jirka N
Ta česká verze www je teda super, opravdu profi překlad
 
 
  Můj příspěvek 

12.09.2003 09:09 • westbox
”Zákazníci budú vybavení digitálnym satelitným prijímačom a kódovacou kartou (smart-card).” A ja som si celý ten čas čo sa ako tak zaujímam o saty myslel, že pri Pay TV sa používa karta dekódovacia...
 
 
  Toto je teda naozaj super for 

11.09.2003 21:14 • exil
Text z www stranky

Už teraz máte možnosť zapísať sa do poradovníka.

Bližšie informácie o ďalšom priebehu nájdete pod info.



Uz som sa rychlo zapisal,lebo sa moze stat ze nebudu mat dostatok sat-boxov a nebodaj nedostanem kartu. Aj ked nepoznam cenu v SK nevadi ved nech to stoji cokolvek chcem to a basta. Aj na zigulaka sme potrebovali zapis do poradovnika...


 
 
  Můj příspěvek 

11.09.2003 15:52 • Ales
Chtelo by to mozna alespon castecne zverejnit program jednotlivych stanic...
 
 
  Do toho! 

11.09.2003 14:53 • Greg
Věřte - nevěřte. Do toho kluci a holky z EBD. Ať má UPC zlého bratříčka.
 
 
  Môj príspevok 

11.09.2003 13:44 • Lojza
Já tomu stále nemohu věřit, akorát by mě ještě zajímal obsah jednotlivých kanálů.Aby FILMBOX nedával nějaké vykopávky.No čas ukáže.
 
 
  CESKY SEN 

11.09.2003 13:07 • anonym
vyzera to na druhy CESKY SEN
 
 
Celkový počet komentářů: 18 / zobrazují se: 1 ... 18

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist