Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 16:17:13   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Diváky České televize čeká velká Výzva

  Autor: Lukáš Polák , e-mail: lucky.boy@volny.cz Přidané: 29.03.2007


V sobotu 21. dubna od 20 hodin nabídne Česká televize svým divákům nový zábavný soutěžní pořad Výzva. ČT o něm drží podrobnosti pod pokličkou, ale nám se pro vás přesto to důležité podařilo zjistit. Moderátory budou dlouholetí přátelé Jaromír Bosák a Mahulena Bočanová a vy se rozhodně máte na co těšit, protože ani sami moderátoři zatím ještě nevědí, co je čeká.

Výzva bude soutěžním pořadem plným hudby, zábavy a napětí. Divákům nabídne hvězdy z oblasti sportu i hudby, které budou vždy bojovat pro dobrou věc. Peníze z této soutěže půjdou pokaždé na něco, co je důležité v regionu pořídit, např. na vybavení pro nemocnici apod. O vítězném městu budou rozhodovat diváci prostřednictvím SMS. Proti sobě se vždy utkají týmy. V prvním kole to bude Jablonec nad Nisou s Libercem, v dalším České Budějovice s Táborem atd. Cílem projektu, jehož šéfdramaturgem je úspěšný Aleš Ulm, bylo vymyslet soutěž, která se dostane za diváky do regionů.

Týmy budou složeny právě ze zmíněných hvězd sportovního a hudebního businessu. Do klání se zapojí např. Aleš Valenta, Nikola Sudová, hokejisté libereckého týmu Bílí tygři či Martin Koukal. Soutěžit se bude celkem v pěti disciplínách, které zatím nechává televize obestřena rouškou tajemství. Mezi vystupujícími nebudou chybět stálice jako Lucie Bílá, Bára Basiková nebo skupina Olympic. Projekt má hodně patronů a mezi nimi lze jmenovat Petra Jandu a Milana Hniličku.

Jak už jsme prozradili, moderátory soutěžních večerů budou sportovní komentátor Jaromír Bosák a herečka Mahulena Bočanová. Jejich výběr nebyl náhodný. Jaromíra s Mahulenou pojí velké přátelství a tráví spolu hodně času. To, že si spolu moderování užijí, potvrdil komentátor i na tiskové konferenci. „Mahulena je na mě hodná. Já se nebojím,“ prozradil mj. Bosák.

Na otázku Aleše Cibulky, který byl moderátorem konference, proč přichází ČT s takovouto soutěží, odpověděl Aleš Ulm, že po StarDance si na takovouto akci troufají. Přiznal však, že jen těžko by ji zvládli bez spolupráce s úřady z jednotlivých regionů. Jak tedy vše dopadne, uvidíme 21. dubna. Již teď však můžeme říci, že televizního diváka čeká atraktivní podívaná. V pátek bude zápasit Nova se svým novým esem, kterým je taneční soutěž Bailando, proti České televizi, která vysílá Četnické humoresky, o den později se karta otočí a trumf proti nováckým filmovým trhákům vytáhne ČT.


Foto: archiv satCentrum a ČT


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.03.2007 • Televizní tipy pro sobotní večer 31. března
30.03.2007 • Televizní tipy pro páteční večer 30. března
29.03.2007 • Kabelové televize sdružené v ČAKK jsou připraveny jednat s držiteli licencí DVB-T o zařazení jejich vysílání do své nabídky
29.03.2007 • Televizní tipy pro čtvrteční večer 29. března
28.03.2007 • STV predstavila programovú štruktúru na sezónu jar 2007 [ 1 ]
28.03.2007 • Uvolněte se, prosím na obrazovce ČT po sté

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist