Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 03:44:54   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

STV predstavila programovú štruktúru na sezónu jar 2007

  Autor: PR Press STV Přidané: 28.03.2007


Slovenská televízia predstavila na tlačovej konferencii nové projekty a zmeny vo vysielacej štruktúre od apríla 2007. Generálny riaditeľ STV Radim Hreha, výkonný riaditeľ STV Roman Lipták a intendanti Jednotky a Dvojky STV – Pavel Bob a Jaroslav Kerner hovorili najmä o programových novinkách Slovenskej televízie.


Jednotka STV mení od 1.apríla svoju grafiku. Upúšťa od matrixovských efektov a vizuálne chce podporiť rodinný charakter Jednotky ako nekonfliktnej, príjemnej a rodinnej televízie.

Novinkou vo vysielaní od 1.apríla bude aj nové Počasie, ktoré dostane okrem novej zvučky a grafiky aj moderátorov. Pri moderovaní sa budú striedať dvaja muži a jedna žena.

Výkonný riaditeľ pripomenul zmenu v podvečernom vysielacom čase, kedy Jednotka začína vysielať pôvodné československé seriály – už od 28.marca to bude legendárna Nemocnica na okraji mesta. STV rokuje s Českou televíziou o možnej koprodukcii pri výrobe najnovšej série tohoto kultového seriálu. Zároveň predstavil sviatočnú veľkonočnú štruktúru.

Informácie doplnil intendant Dvojky STV Jaroslav Kerner, ktorý prítomných novinárov informoval o najzaujímavejších tituloch z vysielania Dvojky.

Dva hlavné projekty, ktoré Slovenská televízia rozbieha od apríla, sú vedomostná šou Milionár a hudobno-zábavná retrošou Hit storočia. Milionára bude Jednotka vysielať od 12.apríla, vždy vo štvrtok večer. Martin Nikodým privíta v prvom špeciálnom vydaní známe moderátorské tváre STV.

Hit storočia štartuje 20.apríla a Jednotka STV odvysiela 11 priamych prenosov. Televízni diváci budú môcť prostredníctvom SMS hlasovania zvoliť najobľúbenejšiu pesničku storočia, na projekte sa zúčastnia desiatky známych spevákov a osobností televíznej obrazovky. Moderátorkou bude Jarmila Hargašová, meno jej moderátorského partnera televízia oznámi v najbližších dňoch. Hit storočia má ambíciu stať sa udalosťou jarnej televíznej sezóny.

Výkonný riaditeľ STV Roman Lipták doplnil informácie o špeciálne eventy, ktoré STV odvysiela v najbližšom období. Pôjde najmä o 100.vydanie S.O.S. (13.4.), odovzdávanie hudobných cien Aurel (18.4.), Krištáľové krídlo (8.5.), či veľký športový sviatok – MS v hokeji (od 27.4.).

Generálny riaditeľ doplnil informácie o spolupráci STV a SND, pričom Slovenská televízie odvysiela slávnostné otvorenie nového národného divadla v priamom prenose. Generálny riaditeľ zároveň potvrdil obnovenie činnosti Konta nádeje i festivalu detských televíznych programov Cena Dunaja.


Jozef Gogola, Poverený hovorca STV


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.03.2007 • Televizní tipy pro páteční večer 30. března
29.03.2007 • Kabelové televize sdružené v ČAKK jsou připraveny jednat s držiteli licencí DVB-T o zařazení jejich vysílání do své nabídky
29.03.2007 • Diváky České televize čeká velká Výzva
29.03.2007 • Televizní tipy pro čtvrteční večer 29. března
28.03.2007 • Uvolněte se, prosím na obrazovce ČT po sté
28.03.2007 • Televizní tipy pro středeční večer 28. března

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  zase nove logo... 

28.03.2007 15:09 • anonym
Preco sa to tak casto meni? Napr. markiza a ct1 maju stale to iste logo snad od zaciatku. Zase to zaplati obcan.
Prvé logo STV, ktoré sa používalo v rokoch 1993 až 1996 tvorili tri základné tvary: kruh, štvoruholník a trojuholník v symbióze s nápisom STV. V rokoch 1996 až 1999 to bolo logo v tvare štvorčekov zoradených pod sebou v troch národných farbách. Logo bol neustále variované. V roku 1999 prišla zásadná zmena a riaditeľ Milan Materák prezentoval na jar nové logo v zlatej a bronzovej farbe, ktoré oddeľoval biely pás, „jantárová cesta“. Pôvodne ho zhotovila firma Gratex International a autorom loga bol grafik Aleš Votava. Logo však v pôvodnej podobe nezostalo dlho, taktiež sa často variovalo spolu s open air grafikou. Od prvej, hranatej verzie sa postupne prešlo k „oblej“ verzii, ktorá bola súčasťou kampane „Váš šiesty zmysel“. Paradoxom je, že logá svetových verejnoprávnych televízií či národných sietí majú za sebou aj 50 ročnú históriu.
http://medialne.etrend.sk/televizia/cl anok.php?clanok=241
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist