Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 11:07:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

UPC uvádza novú satelitnú televíznu službu „UPC Direct Plus“

  Autor: PR Press UPC Slovensko , e-mail: post@upc.sk Přidané: 16.04.2005


Spoločnosť UPC Slovensko uvádza novú satelitnú televíznu službu – UPC Direct Plus. Nová služba obsahuje sedem atraktívnych programov, ktoré v 12 európskych krajinách, kde spoločnosť UPC pôsobí, patria medzi najžiadanejšie. Sú to: akčný kanál AXN, historický Viasat History, detský kanál s kreslenými filmami Boomerang, dobrodružný dokumentárny Viasat Explorer, erotický kanál pre dospelých Privat Blue, filmový TCM a kreslený Cartoon Newtwork.

Nová satelitná televízna služba UPC Direct Plus je doplňujúcou službou pre abonentov služby UPC Direct. Po nedávnom zaradení dvoch slovenských programov (TV Markíza a TV Joj) predstavuje služba UPC Direct Plus ďalšie obohatenie ponuky programovej ponuky o nové televízne stanice. Cena balíka UPC Direct Plus je 199 korún mesačne a všetci zákazníci služby UPC Direct budú mať možnosť počas dvoch týždňov, začnúc 14. aprílom, sledovať túto službu bezplatne.

„V rámci poskytovania služieb televíznych programov, má čoraz vážnejšiu úlohu obsah. Preto sme sa rozhodli, že poskytneme možnosť sledovania tých najatraktívnejších európskych a amerických televíznych programov, ktoré z hľadiska obsahu predstavujú v súčasnosti tú najvyššiu svetovú kvalitu,“ povedal generálny riaditeľ spoločnosti UPC Slovensko Martin Maťašeje. „Som rád, že uvedením služby UPC Direct Plus umožníme naším zákazníkom sledovať v digitálnej kvalite tie najkvalitnejšie zábavné a vzdelávacie programy,“ dodal Martin Maťašeje.

„Sme radi, že môžeme prispieť k uvedeniu satelitnej televíznej služby UPC Direct Plus poskytnutím ďalšieho transponderu,“ povedal Alexander Oudendijk, senior viceprezident SES ASTRA, prevádzkovateľa satelitu Astra. Ako dodal, „ASTRA má záujem o ďalší rozvoj v tejto oblasti v krajinách Strednej a Východnej Európy, preto veľmi oceňuje dobrú spoluprácu s UPC Direct na tomto poli.“

UPC Direct je satelitná digitálna televízna služba, ktorú spoločnosť UPC poskytuje Maďarsku, Čechách a na Slovensku. UPC Direct umožňuje v digitálnej kvalite sledovať prostredníctvom družice vysielanie takmer 150 televíznych a približne 50 rozhlasových staníc rôznych žánrov. UPC Direct popri tom poskytuje možnosť zmeny vysielacieho jazyka, rodičovský zámok, ako aj služby elektronického programového sprievodcu. Ku koncu roka 2004 využívali služby UPC Direct v uvedených troch krajinách takmer 250 000 zákazníkov. Počet programov, ktoré sú v ponuke služby UPC Direct dostupné v slovenskom a/alebo českom jazyku, sa neustále rozširuje. Okrem slovenských televíznych staníc ako sú Markíza, Joj či spravodajská televízia TA3, služba UPC Direct poskytuje v českom a/alebo slovenskom jazyku aj športový kanál Galaxie Sport a Eurosport, filmový kanál Hallmark, dokumentárne stanice Spektrum, Discovery Channel, Club, Reality TV a Animal Planet, ďalej detské programy Jetix a Minimax či hudobnú televíznu stanicu Óčko.

Satelitná televízna služba UPC Direct Plus obsahuje 7 nasledovných programov:

AXN. Ponúka najlepšie hollywoodské, európske a medzinárodné programy, najmä akčné seriály, filmy, reality show so zameraním na milovníkov napätia. Je určený vekovej kategórii od 18 do 34 rokov a vysiela 24 hodín denne v českom jazyku.

Viasat History. Nápaditou cestou a kombináciou starodávneho a moderného, sociálneho a kultúrneho, populárneho a seriózneho spôsobu poskytuje množstvo zaujímavých informácií a faktov z histórie športu, hudby, predstaví vojnové obdobia, starovekú históriu, životné príbehy známych osobností, vynálezy, populárnu kultúru, mýty a legendy atď.

Boomerang. Ponúka nezabudnuteľné, najobľúbenejšie kreslené seriály ako napríklad Scooby Doo, Tom a Jerry, Looney Tunes, Snoopy a Flinstones, Adams Family, Bugs Bunny, Maska, Superman a iné. Boomerang je program animovanej zábavy pre celú rodinu, prináša najobľúbenejších kreslených hrdinov pre celú generáciu divákov. Vysiela 24 hodín denne.

Viasat Explorer. Prostredníctvom skvelých dokumentov predstaví zaujímavosti z celého sveta. Zameriava sa na dobrodružstvá z prírody, extrémne športy, kriminálne prípady a ich vyšetrovanie, zvieraciu ríšu, pánske hobby, prírodné katastrofy, kulinárstvo a iné.

Cartoon Network. So svojou najväčšou filmotékou kreslených seriálov na svete ponuka pre každého niečo. Na obrazovku prináša všetky klasické tituly, na ktoré si pamätajú a milujú ich aj starší, no samozrejme sú obľúbené aj u mladších divákov, ktorí ich vidia po prvýkrát. Sú to napríklad Scooby Doo, Tom a Jerry, Flintstonovci, Looney Tunes, The Jetsons, Top Cat, medveď Yogi a mnoho ďalších. Cartoon Newtwork vysiela denne od 6:00 do 21:00 hodín a na jednom, kanály je kombinovaný s programom TCM.

TCM. Turner Classic Movies vysiela po 21. hodine najlepšie klasické filmy hlavne americkej a britskej produkcie. Najčastejšie sú filmy z 50. až 80. rokov (napr. Casablanca). Diváci sa môžu znovu stretnúť s hviezdami strieborného plátna „zlatého veku“ Hollywoodu a vidieť tituly, ktoré zďaleka nepatria len do filmových archívov veľkých filmových štúdií. Viac ako 70 percent filmov vysielaných na TCM je farebných.

Private Blue. Jedna z najrenomovanejších svetových značiek pôsobiacich na trhu erotického priemyslu. Private Blue denne od 23:00 do 05:00 hodín vysiela filmy, seriály, scénky a reportáže s ľahkou erotickou tematikou.


Zdroj: PR Press UPC Slovensko, 15.5.2004


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 14   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.04.2005 • Květen na HBO
17.04.2005 • Nalaďte si: CCTV-9 [ 11 ]
17.04.2005 • „La Latina TV" zahájila vysílání
15.04.2005 • Za týden startuje Nautik TV [ 10 ]
14.04.2005 • TV JOJ dnes začne testovat kódování [ 46 ]
11.04.2005 • DTM a F3 živě na Galaxii sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Ja som z toho tiež sklamaný, n ... 

18.04.2005 17:52 • anonym
Ja som z toho tiež sklamaný, nečakal som, že tie programy nebudú v češtine. A čo bude s tými avizovanými filmovými programami Cinemax a Film+?

 
 
  UPC 

18.04.2005 17:50 • Ladislav
Objednám si až bude kom.dabing na všetky programi
do vtedy tento balík bude 300 sk
 
 
  A CartoonNetwork/TCM má rezona ... 

18.04.2005 13:06 • XC
A CartoonNetwork/TCM má rezonanciu vo zvuku ,nedá sa to počúvať niečo sa tam moduluje a hudba potom znie ako by išla falošne ,no otras!
 
 
  to by pro vas na Slovensku nem ... 

18.04.2005 07:29 • Lazslo
to by pro vas na Slovensku neměl být z historického hlediska problém - se naučit maďarsky ;-)))
horší to máme my češi, my to máme blíž spíš k němcům a maďarština nám vůbec nic neříká :-(
 
 
  Nove programy 

18.04.2005 05:54 • Pet
Tak neviem zo 7 len 1 po cesky za 199 SK!!! Vcera som trochu sledoval AXN a ono tiez nie je cele v cestine. To sme v Budapesti alebo sa budeme musiet ucit po madarsky aby sa tuto sluzbu oplatilo platit?
 
 
  Re 

16.04.2005 18:06 • Vladimir69
v uvodu clanku je uvedene, ze programy patri mezi nejzadanejsi. No nevim, dva dokumenty, mam pocit, ze dokumentu uz je v zakladu dost, dva kreslene, jsou v anglictine, deti budou radeji koukat na cesky Jetix, PrivatBlue - dost uboha erotika, kdyz porno tak uz neco poradneho, i Privat Gold je slabota a AXN - ctyri serialy, ktere se motaji cely den dokola. Co je na teto nabidce nejzadanejsi?????
 
 
  abonente 

16.04.2005 17:14 • ústředí
no šak kurva hoď, my na tebe zvysoka sereme! Svých věrných máme dost!
 
 
  Boomerang v madarstine 

16.04.2005 16:18 • abonent
Moje deti umi cesky a ve skole se uci anglicky,tak mile UPC bezte uz s tou zkurvenou madarstinou do PRDELE nabo vam to hodim na hlavu......
 
 
  No tak tie vaše super Philipsi ... 

16.04.2005 14:54 • paxo
No tak tie vaše super Philipsi si strčte niekam aj to prednastavenie nahrávania programu no tak keď si budem chcieť nahrať niečo napr. z Viasat History tak sa mi to pekne nahrá po maďarsky lebo tam chýba česká stopa (pre čechov ,na slovensku by ani to nepomohlo) a tá slovenčina v menu nastavení jazyka je úplne zbytočná! A viete čo mi povedali v UPC že to je tam pre markízu alebo jojku lebo tie sú v slovenčine ,no to sú ale debili!
Jediný program ktorý funguje správne (prvý predvolený zvuk je angličtina) je Travel a to aj preto lebo nie je z paketu UPC.
 
 
  Cena UPC Plus 

16.04.2005 11:39 • miro
Tych 199 je urcite bez DPH (ako sa stalo v tejto krajine zvykom uvadzat a to sa dozvie clovek vacsinou az pri plateni). Lepsie znie taka batovska cena 199 ako potom skutocna. Mame to moznost vidiet vsade a vo vsetkychreklamach (volania a SMS za 1 korunu a na fakture zrazu 1,20).
Bratislava: Ty sa stazujes? Mas predsa moznost zvolit si inu. Ja musim platit statu koncesionarsky poplatok v plnej vyske a to mam zrnitu markizu a joj s vypadavajucou farbou. Jednotka nic moc a na dvojke same blbosti. Nema kazdy moznost (a v mojom pripade ani chut) byvat niekde na rovine alebo niekde v betonovom sarkofagu s kablovkou.
Slovensko je krasna hornata krajina, bohuzial hlavne mesto je v uplnej prdeli na kraji statu a vyzera a tvari sa ako predmestie Viedne. A vykrik cloveka zo Stredneho Slovenska tam dopocut niekedy a z Vychodneho Slovenska este menej. Su vsak aj vynimocne situacie a tou su VOLBY. Vtedy je o ten vykrik zaujem. Bohuzial len vtedy. Druha vec je zastupenie krajov v parlamente a vo vlade. Vo vlade je viac ako polovica vychodniarov a co spravili pre Vychod? Za 8 rokov sa uz mohol Miki a Ivan nabalit a ak sa nenabalili, nech idu za Vladom a jeho suitou, ten im povie ako sa to robi. Ked sa nabalia, mozno sa nieco zmeni (och ako krasne naivna predstava).
K veci:
Keby UPC viacej rozmyslala, zaradila by do zakladneho balika aj STV a urobila novy balik zaklad s STV, Markizou a Joj + nejake dva detske a Spectrum pripadne Discovery pre detska, sportovy pre chlapov (Eurosport DE, ktory je aj tak volny) a urcila cenu tohto balika na uplne minimum.
Stara obchodnicka skusenost hovori - Radsej predam 100 veci za 5 korun ako jednu za 300.
Kto by chcel urcite by si prikupil aj iny konkretny program, ktory sa mu paci. Ostatne programy nech su mozne zakupit kazdy zvlast. A nech mi nikto nehovori, ze v tejto dobe to nie je mozne. Je to len zasktrnutie dalsej polozky. Takto to funguje v Skandinavii na satelitoch, v Holandsku, Belgicku a nemeckom Durinsku v kablovkach.
Alebo budeme cakat na prichod digitalneho terestrialneho vysielania. A budeme znovu sklamani.
Niekedy mi to pripada ako ked orange napise ake ma pokrytie signalom EDGE a potom zistite, ze napriklad v Ziline to funguje len na namesti v centre mesta. To ale vo svojich reklamach neuvadzaju. Keby kontrolne organy fungovali ako maju, taketo klamlive reklamy by neboli. Presiel som od nich k Eurotelu a voala signal aj na okraji mesta. Nehovoriac o tom, ze keby som nemal elektronicky vypis v Orange, v zivote by som neprisiel na to ze mi uctuju hovory ktore som nemohol nikdy prevolat. A nevysvetlite im ze ked ste pripojeni cez GPRS a vas hovor trva viac ako 30 sek spojenie na inet sa prerusi a modem polozi. Naco sa hrabu mobil. operatory do pokryvania mesta, ved kto tam byva si za tie prachy zaplati DSL a kasle im na ich pomale GPRS a EDGE. Ich najvacsi potencial je v pokryti uzemia kam Telekom nie je schopny prist (uz a este) niekolko rokov. (Tato cast bola od veci, ale na dokreslenie ako to funguje v reklamach a klamani).
--
Nechcem vyvolat ziadne plamenne diskusie o narodnostiach a tom kto kde byva, ale pravda je taka, ze niektory ludia maju mylny dojem o hraniciach a o tom kde Slovensko zacina a konci. A keby bola moznost prijimat na jednu dig. antenu TV program a internet (ako je tato moznost 12 km od Prahy) urcite by som to bol ochotny zaplatit a urcite by som nebol sam. A neobstoji argument - Nooo ale to je Praha - pretoze kto tam nebyva nevie ake su tam uzke a rozbite cesty a autobusy tam chodia raz za dve hodiny a do obchodu to je 2,5 kilometra. Nie je Praha ako praha.
 
 
  frfloši 

16.04.2005 10:00 • mracik
Všetci tu len frflete, keby ste boli v mojej situácii, nemali by ste na čo. Mám totiž káblovku UPC v Bratislave. A tak sa nemožem sťažovať na to, že AXN je zlé, alebo na maďarský dabing... Pretože nič také v káblovke nie je a vraj ani nebude... žiadne AXN, žiadny Cartoon Network a ani to ostatné... Tak kto je na tom horšie? Aspoň niečo zlé, ako nič.
 
 
  Taznym konom je madarsko 

16.04.2005 09:50 • anonym
Pravdou je, ze taznym konom pre UPC Direct je madarsko, no aj tak si myslim ze vhodnou strategiou by sk UPC mohlo mat ovela viac zakaznikov. Peknym krokom bolo zaradenie JOJ a Markizi.
 
 
  Cena balíka UPC Direct Plus j ... 

16.04.2005 09:44 • Juro
Cena balíka UPC Direct Plus je 199 korún mesačne a všetci zákazníci služby UPC Direct budú mať možnosť počas dvoch týždňov, začnúc 14. aprílom, sledovať túto službu bezplatne. treba podotknúť,že v mongolčine okrem AXN 199 sk je kapánek veľa za jeden program nie?

 
 
  vypadky, vypadky a znovu vypadky 

16.04.2005 09:12 • miro
Chapem, ze zatial idete testovacej prevadzke, ale ako chcete aby si ludia predplatiti tento balik, ked za jasneho slnecneho pocasia mate v jednej polhodine serialu (7.45 - 8.17) na AXN 18 rozpadnuti obrazu + 2 vypadky zvuku a jeden 15 sekundovy vypadok kompletne vsetkeho.
Preco je vo vsetkych kanaloch okrem AXN prednastavena mongolcina, neda sa tam pre nas vsetkych prednastavit anglictina? Pretoze ked si ju tam prepnem ja, zmenim sa mi na kanaloch kde je prednastavena cestina, prednastaveny jazyk na mongolcinu (spektrum, discovery, ...). Myslim si, ze ked sa firma poskytujuca tuto PLATENU sluzbu na Slovensku, mala by sa podla toho chovat. Slovensko sa nekonci pri Novych Zamkoch a jeho hlavne mesto nie je Komarno. Ked niekto chce, ma moznost si predplatit tuto sluzbu v Madarsku. A pravdu povediac, cudujem sa ludom, ktory madarsky vedia, ze tak neurobia. Ponuka UPC v Madarsku je ovela sirsia a za mensie peniaze.
Ja osobne tiez zvazujem po takmer 3 rokoch dat UPC SK papa a kupit si tuto sluzbu v Polsku. Polsky rozumiem colkom dobre a ponuka podstatne sirsia. Vypadky mensie. Kvalita obrazu vyssia. Vyskusane a preverene stvormesacnym pouzivanim sluzby u suseda.
Nemam nic proti nikomu. Len mam dojem ze za 1150,- SK respektive 1150 + 237,- SK by som mal dostat aj slubovanu kvalitu.
MIRO
 
 
Celkový počet komentářů: 14 / zobrazují se: 1 ... 14

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist