Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 15:21:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Kanály IKO - Dvanáctero důvodů pro veselé Vánoce

  Autor: PR Press IKO TV Central Europe , e-mail: press@filmplus.cz Přidané: 22.12.2011


Dvanáct televizních kanálů z portfolia společnosti IKO TV Central Europe si na dvanáctý a zároveň nejkrásnější měsíc v roce, připravilo pestrou nadílku pořadů. Tucet televizních programů doprovodí své diváky vánočními svátky na vlně smíchu, romantiky, napětí, hudby všech žánrů a dobré zábavy v té nejvyšší kvalitě až do roku 2012.


Astronomie rozeznává dvanáct souhvězdí zvěrokruhu, stejně jako divák snadno rozezná souhvězdí dvanácti televizních kanálů, které přináší zábavu v té nejvyšší obrazové a zvukové kvalitě. Portfolio mediální společnosti IKO TV Central Europe, se letošní rok rozrostlo o devět kanálů z nabídky mezinárodní společnosti MTV NI, které spolu se třemi již tradičními kanály, připravily pro diváky na období vánočních svátků opravdu bohatou vánoční nadílku.

Na Štědrý den začne programová nadílka Film+ českou komedií, Doktor od Jezera hrochů režiséra Zdeňka Trošky. Odpoledne pak diváky roztančí i rozezpívá, premiéra hvězdně obsazeného muzikálu Nine. Večerní program provoní domovy atmosférou let čtyřicátých a naplní šarmem Pierce Brosnana, který v kriminálním filmu Manželská klec exceluje po boku charismatického Chrise Coopera.

Na první svátek vánoční mohou diváci na svých obrazovkách zhlédnout například brilantní komedi Baxter nebo se potěšit herectvím Bruce Willise a Mathew Perryho ve strhující krimi komedii, Můj soused zabiják.
Na druhý svátek vánoční se diváci sejdou nejen s Brucem Willisem ve volném pokračování úspěšné komedie, Můj soused zabiják 2, ale také s hrdiny kinohitu, 2Bobule. V premiéře na Film+, uvedeme film, 2dny v Paříži, jehož zápletka jistě potěší všechny milovníky romantických komedií.

Program přelomu roku se na Film+ opět ponese na vlně smíchu. Uvedeme komedii s kriminální zápletkou a s Jeanem Renem v hlavní roli, Korsický případ. Balkánskou komedii Závěť, režie Emir Kusturica a kontroverzní komedii Ulovit miliardáře.


Fishing and Hunting připravil milovníkům rybaření a lovu pořady Amur nebo kapr? Jak to kdo má rád nebo fantastický dokument, Lov medvědů ve Švédsku a to v exkluzivních premiérách na FaH. Na druhý svátek je pro příznivce rybolovu připravena premiéra dokumentu, Lov dravců s přívlačí nebo pokračování série dokumentů, která povede za poznáním nejznámějšího loveckého psího plemene nazvaná, Maďarský ohař.
Na poslední den v tomto roce jsou připraveny ve vysílání FaH premiéry dokumentů, Troubení jelenů u obce Boszénfa a Škola rybaření – dělený prut díl 3.


Vánoce patří především těm nejmenším divákům a právě jim jsou zasvěceny jedinečné kanály, NickelodeonHD, Nick Jr. a Nickelodeon. Nickelodeon si připravil nejedno překvapení a tak se děti mohou na Štědrý den těšit na všechny své oblíbené hrdiny. Na obrazovkách nebude chybět Spongebob v kalhotách, Dora průzkumnice ani, v současnosti velmi populární, Winx Club.

Na první svátek vánoční je připraven maraton tučňáků, který odstartuje v devět hodin a do cíle doběhnou oblíbení tučňáci z Madagaskaru, pět minut po dvanácté.

Druhý svátek vánoční se na obrazovkách objeví například oblíbená iCarly nebo animovaná série Jdi Diego, jdi, které nejmenším divákům, vždy odhalí něco nového ze světa zvířat.


Pro milovníky hudby všech žánrů a napříč generacemi, jsou určeny hudební kanály: VH1, VH1Classic, MTV Rocks, Hits, Dance a druhý kanál z našeho portfolia, vysílaný v té nejvyšší kvalitě, MTVLiveHD. Užijte si hudební Vánoce se svými idoly.


IKO TV Central Europe je středoevropská mediální společnost, která přináší televizním divákům portfolio tematických kanálů přenášených kabelovými, satelitními a IPTV operátory. V České republice je portfolio společnosti zastoupeno třemi kanály vlastní produkce a devíti kanály z nabídky MTV NI distribuovanými do České a Slovenské republiky. Vlastní produkce je v portfoliu společnosti zastoupena filmovým kanálem Film+, tematickým kanálem o lovu a rybolovu Fishing and Hunting a dokumentárním programem DOQ. Všechny tři programy jsou vysílány nepřetržitě 24 hodin denně a v Českém jazyce.

Devět distribuovaných televizních kanálů z portfolia MTVNI, tvoří hudební kanály pro všechny věkové skupiny milovníků rockové, taneční a populární hudby, MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance, VH1,videoklipový program s nesmrtelnými hity světové hudební scény VH1 Classic a v HD kvalitě vysílaný hudební program MTVLiveHD. Celosvětově nejsledovanější kanál zaměřený na dospívající děti Nickelodeon a předškolním dětem vyhrazený kanál Nick Jr. a druhý kanál v portfoliu vysílaný v HD kvalitě, kanál Nickelodeon HD, prozatím uzavírají celkový počet dvanácti programů, v unikátním portfoliu společnosti IKO TV Central Europe, které svou programovou skladbou oslovují diváky všech věkových kategorií a utváří tak prostor pro kvalitní a širokospektrální zábavu pro celou rodinu.

Film+ vysílá v České republice od roku 2005. Všechny programy jsou v češtině a můžete je sledovat 24 hodin denně. Film+ je součástí základního balíku programů analogové i digitální nabídky největšího českého kabelového operátora UPC Česká republika a na satelitní platformě UPC Direct. Rovněž je součástí základního balíku programů na satelitních platformách CS Link a Digi TV. Film+ je dostupný rovněž u většiny lokálních kabelových a IPTV operátorů. www.filmplus.cz

Fishing&Hunting je unikátní televizní kanál pro nadšence lovu a rybolovu. Televizní kanál vysílá česky, 24 hodin denně. Fishing&Hunting je součástí digitální nabídky největšího českého kabelového operátora UPC Česká republika i nabídky satelitní platformy UPC Direct. Dále je součástí nabídky programů na satelitní platformě CS Link a Skylink. Fishing&Hunting je dostupný rovněž u většiny lokálních kabelových a IPTV operátorů. www.fishingandhunting.cz

DoQ je určen pro vzdělávání všech věkových skupin. Televizní kanál vysílá česky, 24 hodin denně. DoQ je součástí nabídky programů na satelitní platformě CS Link i nabídky satelitní platformy UPC Direct. Je dostupný rovněž u řady lokálních kabelových a IPTV operátorů.
www.doq.cz

MTV Dance – Hudební kanál specializovaný především na taneční hudbu. Vysílání zahrnuje exkluzivní přímé přenosy z hudebních klubů a ten nejlepší mix od předních DJ´s v žánrech klasické taneční a populární hudby.

MTV Hits - Hudební kanál, který jde napříč všemi žánry. Přináší čerstvou směs současných i budoucích hitů včetně novinek v celosvětových hitparádách.

MTV Rocks - hudební kanál pro mladé se skutečnou vášní pro rockovou hudbu, která bije rychleji než jejich srdce.

VH1 – Hudební kanál pro široké divácké spektrum. Přináší to nejlepší z dnešní hudby, zvuků a nejlepší hity z 60. let, 70, 80 až do 90 let. Je čas se znovu připojit k hudbě.

VH1 Classic – Hudební kanál, který je vším. Hraje hity, které odolaly času a přináší nezapomenutelné hudební pohledy do sedmdesátých, osmdesátých a začátků let devadesátých. Videoklipy, které nestárnou.

MTVLiveHD - Hudební kanál, který vysílá inovativní programový obsah. Přenáší živé koncerty hudebních velikánů a přenosy z věhlasných hudebních festivalů. V program jsou obsaženy hudební dokumenty a pořady z originální produkce MTV. MTVNHD vysílá v HD rozlišení.

Nickelodeon – je jedním z nejvíce celosvětově uznávaných a široce distribuovaných multimediálních televizních kanálů s orientací na děti a rodinu. Děti jsou na prvním místě a je jim také podřízeno vše. Nickelodeon zahrnuje programy z produkce celého světa, speciální akce, nabídky spotřebního zboží, digitální nabídky, rekreaci, knihy, hrané filmy a pro-sociální iniciativy. Nickelodeon je bohatý a rozmanitý. Vysílá globální hity v animaci, jako jsou SpongeBob SquarePants a Tučňáci z Madagaskaru nebo inovativní pořady postavené na životopisné lince předškolních dětí, Dora průzkumnice a pro starší děti iCarly, Big Time Rush nebo populární Victorious. Kanál vysílá 24 hodin a v českém jazyce. www.nickelodeon.cz

Nick Jr. – Vysílá nepřetržitě 24 hodin denně a je zaměřen na předškolní děti. Nick Jr. je jako školka v televizi. NickelodeonHD - Děti to chtějí také v HD….. Děti jsou zdravě nenasytné, neustále touží po nových zážitcích a ve všech moderních technologiích se cítí a orientují jako doma. Jsou to takoví digitální domorodci.

Kanál Nickelodeon HD, poskytuje dětem a celým rodinám ten nejlepší možný požitek při chvílích strávených před televizní obrazovkou, neboť celý programový obsah je vytvořen na základě zkušeností získaných a podložených úspěchem televizního kanálu Nickelodeon. Kanál Nickelodeon HD aktivně komunikuje s dětmi, posiluje jejich sebedůvěru a umožňuje jim reagovat na různé podněty z jejich okolí, správně je posoudit a utřídit. Nickelodeon HD pomyslně rozdělil svět kolem dětí do čtyř oblastí – ekologie, zdravý styl života, vzdělání a společnost. Každá z těchto čtyř oblastí je reprezentována oblíbenou postavou z programu Nickelodeon HD. Kupříkladu jednou takovou oblastí je otázka udržení životního prostředí pro budoucí generace, kterou reprezentuje postava Victorie Justice. Další oblastí je zdraví a wellness, která inspiruje děti k hodnotám zdravého způsobu života a aktivitě a tato oblast je reprezentována postavou, Big Time Rush. Zbývající dvě oblasti, vzdělání a společenství, reprezentují postavy Miranda Cosgrove a Keke Palmer.


Jakub Zíka, PR IKO TV Central Europe, 22. 12. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.12.2011 • Ptačí paparazzi v unikátním dokumentu na Spektru
21.12.2011 • Žijte se zájmem v lednu na National Geographic Channel
19.12.2011 • Sportovec roku 2011 – prestižní anketa 21. prosince
19.12.2011 • Nenechte si ujít v lednu na Travel Channel
16.12.2011 • Nový vánoční speciál Jamieho Olivera o víkendu na TV Paprika
16.12.2011 • Morgan Freeman v pořadu Zvědavost z dílny Discovery Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist