Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 11:06:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Jaro na kanálech Nova Group přinese exkluzivní soutěž Hlas ČeskoSlovenska, původní sitcom a nový seriál

  Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 17.01.2012


Nejnovější světová pěvecká soutěžní show Hlas ČeskoSlovenska, sitcom Helena, taneční seriál První krok, třetí řada Kriminálky Anděl, nová série Výměny manželek, další premiérové epizody původních seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice. To je jen výběr z bohatého jarního programového schématu kanálu Nova. S pestrou nabídkou novinek nezůstanou pozadu ani kanály Nova Cinema, MTV, Nova Sport či internetové portfolio Nova Group.


Jarní vysílací schéma pro rok 2012 přinese v únoru divákům téměř každý týden jednu výraznou novinku. Pozadu nezůstanou ani Nova Cinema, MTV a Nova Sport s nabídkou přímých přenosů, exkluzivních premiér, ale i osvědčených pořadů, které mají v programové nabídce díky diváckému zájmu stabilní místo.


TV NOVA

Hlas ČeskoSlovenska – od 12. února 2012

Nový formát s původním názvem The Voice of… spojí národy České a Slovenské republiky. Už v únoru začnou TV Nova a TV Markíza vysílat pěveckou megashow. Tentokrát budou nejlepší hlas hledat čtyři koučové z řad respektovaných osobností českého a slovenského hudebního nebe ve složení Michal David, Josef Vojtek, Dara Rolins a Rytmus. Soutěží bude diváky provázet osvědčená moderátorská dvojice Leoš Mareš a Tina.


Helena

Nejnovější sitcom z dílny TV Nova líčí rodinný život početné rodiny Musilů. Helena je cílevědomá žena, která se ale na úkor své rodiny vzdala svých snů a čelí všem strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. V hlavních rolích se objeví Sandra Pogodová, Leoš Noha a Martha Issová.


První krok

Na jaře se na TV Nova objeví také seriál z prostředí taneční akademie. Ten líčí vzlety a pády mladých nadějných tanečníků pod vedením bývalé profesionální tanečnice a ředitelky taneční akademie Kláry Jakubské. Seriál První krok, který režíroval Jiří Vejdělek, je o tanci, talentech a velkých ambicích. V hlavní roli Kláry Jakubské se můžeme těšit na Veroniku Žilkovou.


Kriminálka Anděl 3 – od 6. února 2012

Na počátku února se na Nově objeví nová série kriminálních příběhů v už třetí řadě Kriminálky Anděl. Policejní tým se pouští do vyšetřování nových případů, které jsou inspirovány skutečnými kriminálními činy. Diváci se mohou těšit na nové a netradiční prostředí, zkušený tým vyšetřovatelů, řadu zajímavých případů a také novou postavu, kterou ztvární Ivana Chýlková.


Výměna manželek V

Každý díl reality show Výměna manželek představí dvě na první pohled odlišné domácnosti po dobu deseti dnů. V nové řadě diváky čekají ještě dramatičtější osudy a ještě vyhrocenější situace. Zvládne 36 letá Martina deset dnů v početné romské rodině? Jak vypadá domácnost dvou lesbických partnerek s pěti dětmi? To všechno uvidí diváci v už páté řadě reality show Výměna manželek.


Seriálové stálice

Na další premiérové díly se můžeme těšit u tradičních stálic programové skladby televize Nova – původních seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 (startuje 31. ledna 2012) a Ulice. V obou oblíbených seriálových projektech nás čekají nové tváře, neobvyklé dějové zápletky, osudové zvraty, dramata a radostné události. V Ordinaci v růžové zahradě 2 se objeví Vladimír Kratina v roli otce MUDr. Eriky Jánské (Anna Kulovaná). Uliční tým posílí herci Jitka Sedláčková a Jiří Bábek jako rodiče Vojty Kalicha (Petr Buchta), Lenka Termerová a Jan Vlasák, kteří ztvární role rodičů Marty Seidlové (Petra Jungmanová) a Vanda Chaloupková s Michaelou Doubravovou.


Filmové premiéry

Z české filmové produkce bude TV Nova vysílat mimo jiné premiéru pohádky Čertova nevěsta, příběh založený na skutečných událostech s názvem Habermannův mlýn, komedii Román pro muže, která vypráví příběh tří sourozenců na tradičním výletě do hor. Ze zahraniční produkce čeká diváky romantická komedie Bejvalek se nezbavíš, dojemná, romantická a zároveň hravá love-story Dopisy pro Julii, americko-britská romantická komedie Jak ukrást nevěstu nebo film o cynickém superhrdinovi s názvem Hancock.


Nova Cinema

Filmový kanál Nova Cinema, který v rámci jarního schématu od 16. ledna uvedl novou soutěžní reality show Amazing Race, uvede také přehlídku premiérových filmů. Diváci se mohou těšit na strhující velkofilm Marie Antoinetta, který nabízí pohled na život mladé dámy na francouzském trůně, jeden z nejúspěšnějších velkofilmů Pán prstenů, romantické drama Nouzový východ, snímek Fontána, vyprávějící o dlouhé životní cestě muže, který se rozhodl postavit osudu a svést s ním věčný boj o záchranu milované ženy nebo film Rudý baron, zaměřený na život slavného německého stíhacího letce za 1. světové války.


MTV

Hudební kanál MTV i na jaře přinese další premiérové díly pořadu Backstage, který bude exkluzivně nahlížet do zákulisí nejvýznamnějších hudebních událostí. Nejvtipnější amatérská videa z internetu pak diváci mohou najít v pořadu Kruťárny. Na obrazovkách se také objeví pátá řada seriálu Pařba v Jersey Shore, legendární kreslený seriál Beavis a Butt-Head, hororová komedie Údolí smrti a seriál Friendzone.


Nova Sport

Do jubilejního desátého roku vysílání vstupuje Nova Sport atraktivní programovou nabídkou. V jarním období tradičně vrcholí paletou nejkvalitnějších světových a domácích soutěží (NHL, KHL, NBA, Champions League, Gambrinus Liga, Tipsport Extraliga nebo Ligue 1). Sportovní fanoušci se mohou těšit na jarní nabídku hokejových přenosů, zajímavé fotbalové přímé přenosy, v březnu diváci uvidí zahájení nové sezóny nejsledovanějších motoristických závodů Mistrovství světa Formule 1, v dubnu se na obrazovky vrací seriál přenosů z Mistrovství světa silničních motocyklů. Jaro přinese také zahájení golfové sezóny, přímé přenosy rugby nebo přímé přenosy z nejprestižnější basketbalové soutěže světa, NBA.


Internet

Internetové portály si na jaro nachystaly pro své návštěvníky mnoho novinek. Nejdůležitějším počinem však je rámcové partnerství CET 21 s komunikátorem ICQ. Partnerství CET 21 a ICQ přinese uživatelům nejen audiovizuální chat, ale i možnost využití funkce ICQ Video Zone, díky které bude zprostředkován přístup k nejaktuálnějším videím pořadů TV Nova. Dalšího rozšiřování knihovny filmů v rámci předplatného se dočká také inovovaný videoarchiv Voyo.cz.


Marie Fianová, TV Nova, 17. 1. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.01.2012 • Plácido Domingo, Joyce DiDonato, Danielle de Niese a David Daniels v satelitním přenosu barokního pasticcia Kouzelný ostrov z Metropolitní opery
17.01.2012 • "ÉPICERIE FINE" - "kultulinární" pořad TV5MONDE
12.01.2012 • Film Europe Channel odvysiela v januári viaceré ocenenené európske filmové novinky
10.01.2012 • Prima COOL posiluje nabídku novinek
06.01.2012 • Wild Card Weekend NFL živě na SportTV
06.01.2012 • Žijte zdravěji s lednovými pořady Fine Living Network

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist