Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 09:40:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

UPC odpovídá – 1.část

  Autor: Redakce , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 21.03.2002


Včera, dne 20.3.2002 proběhlo v Praze jednání o další spolupráci mezi webem satCentrum a týdeníkem Satelit-Parabola, zastoupeným jeho novým šéfredaktorem, PhDr.Milanem Soškou. V pozdních odpoledních hodinách pak bylo realizováno již delší dobu domlouvané setkání s ředitelem UPC, JUDR.Robertem Kacovským v centrále UPC ČR. Hlavním cílem obou střetnutí byla aktuálnější informovanost o novinkách a změnách v největší české kabelové společnosti a jediného poskytovatele satelitní placené televize DTH v naší zemi na stránkách webu satCentrum.

Každé dva týdny budeme přinášet pro vás a pro čtenáře zmiňovaného programového týdeníku odpovědi na otázky, které budeme předávat tiskovému mluvčímu UPC ČR, a.s., panu Františku Malinovi. Dnes máme připravenou první část odpovědí UPC na dvě otázky, které se týkají aktuálních březnových témat – možností přidání Galaxie Sport do nabídky UPC a prodej samotných karet k příjmu UPC Direct.

Otázka: Kdy se ve vaší nabídce objeví sportovní televizní kanál Galaxie Sport?

Odpověď: Tento nový domácí sportovní kanál zatím nezískal příslušnou licenci od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Podle sdělení jednatele společnosti Galaxie Sport pana J. Hojgra by Rada měla rozhodnout už v březnu. Pak se povede nějakou.dobu jednáni o ceně, o marketingové podpoře, o zárukách na dlouhodobou kontinuitu vysílání apod. Teprve výsledek tohoto jednání rozhodne, zda se Galaxie Sport objeví v naší nabídce, či ne. Ovšem, bude-li výsledek pozitivní, k zařazení dojde rychle, z týdne na týden.

Pozn. satCentrum: Tiskový mluvčí UPC odpovídal na otázku ještě před jednáním RRTV, které, jak už jsme vás informovali, rozhodlo o schválení licence ke kabelovému a satelitnímu vysílání pro Galaxii Sport. První krok k zařazení tohoto sportovního kanálu do nabídky UPC tedy byl úspěšně vykonán.

Otázka: Co je pravdy na tom, že chci-li odebírat UPC Direct, nemusím už povinně využívat přijímací zařízení vaší společnosti, ale mohu si koupit jen kartu? Za jakých podmínek? V jakých přijímacích zařízeních funguje?

Odpověď: Ano. je to pravda. Počínaje 1. březnem umožňuje naše společnost zápůjčku samostatných přístupových karet na odběr digitální satelitní služby UPC Direct. Zájemci o kabelovku bez kabelu tak mohou využít vlastni přijímací zařízení. Naše společnost vyšla touto cestou vstříc stále rostoucímu počtu majitelů satelitních přijímacích zařízení, kteří mají zájem o jinak nedostupné kabelové programy a zároveň se nechtějí vzdát možnosti využívat své, dříve pořízené a často velmi drahé technické vybaveni. Zákazník bude mít kartu zapůjčenu po celou dobu, kdy bude předplatitelem služby UPC Direct. Po skončení smluvního vztahu formou výpovědi bude muset kartu vrátit. Přístupové karty na UPC Direct jsou zatím k dostání ve 107 autorizovaných prodejnách. Zákazník musí prokázat nejméně dvěma doklady svou totožnost, zaplatit vratnou zálohu 2000 Kč a aktivační poplatek 500 Kč. Dále platí pravidelné poplatky, které se pohybují od 512 Kč měsíčně podle objednané nabídky. Ušetří ovšem poplatek za montáž, která se platí v případě odběru kompletu nabízeného UPC. Při ztrátě karty bude zákazníkovi stejné jako dřív účtován poplatek 5500 Kč. Karty UPC Direct fungují spolehlivě ve všech digitálních přijímačích s vestavěným dekodérem Cryptoworks a ve všech značkových dovážených přijímačích s CI sloty a vloženým modulem Cryptoworks. Menší problémy s příjmem byly v minulosti zjištěny pouze u některých přijímačů F1 CI starší výroby.

Tolik dnešní odpovědi tiskového mluvčího UPC ČR, a.s., Františka Maliny.


Další odpovědi přineseme opět za dva týdny. Pokud i vy máte nějaké dotazy, napište nám do redakce, otázky předáme k zodpovězení a odpověď si můžete přečíst na našem webu opět v dalším pokračování UPC odpovídá.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 8   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.03.2002 • Galaxii Sport bude možné individuálně abonovat! [ 3 ]
18.03.2002 • Galaxie Sport získala licenci, Kindernay ji opouští
- aktualizováno
[ 1 ]
06.03.2002 • Když vám to jde perfektně
část 3.
05.03.2002 • Když vám to jde perfektně
část 2.
04.03.2002 • Když vám to jde perfektně
část 1.
01.03.2002 • Jak naladit Galaxii Sport [ 7 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  V čem že je ta změna ...???? 

27.03.2002 19:11 • sat technik
Pán nám v článku říká, že se platí za všechno stejně jen se neplatí instalační poplatek.! Ovšem za instalaci SAT zařízení se neplatí UPC, ale inst. firmě jak sami uvádějí na svým webu. Takže pán ředitel z nás dělá hlupáky, protože ve skutečnosti nic nového nenabízí.. Dobře jim tak!
 
 
  Môj príspevok 

25.03.2002 08:53 • mjamriska
myslim si, ze take prispevky ako je od anonyma tu nemaju co robit. suhlasim so spravcom aby ich mazal.
 
 
  neslusne prispevky 

23.03.2002 22:30 • spravca
To mam taketo o nicom prispevky, ako je od anonyma ponechavat, alebo vymazavat? Mam pocit, ze zbytocne tu zabera miesto. Vyjadrite sa. Nerad by som bol nařčen z cenzury.


 
 
  Môj príspevok 

22.03.2002 23:46 • anonym
at jdou do p... s takouvou cenou, p..... m....
 
 
  Môj príspevok 

22.03.2002 07:41 • japrvy
To je typicke pre UPC. Hovorit o tom co uz davno bolo a nie o tom co bude. Na druhej strane budte radi, radsej nech hovoria o tom co bolo ako o tom co bude lebo to dopadne ako so stanicami CT.
 
 
  nic nového 

22.03.2002 06:35 • jimmy
O čem se zde píše, není nic nového.O kartách se psalo již dříve.Myslel jsem, že se zde třeba potvrdí vysílání TA3 v directu.
 
 
  tyka sa to iba CR 

22.03.2002 00:22 • m2k
Na Slovensku takato moznost neexistuje. V CR ano :(
 
 
  Samostatne karty na Slovensku? 

22.03.2002 00:18 • brdo
Uz sa predavaju samostatne karty UPC aj na Slovensku? Ak ano, za aku cenu?
 
 
Celkový počet komentářů: 8 / zobrazují se: 1 ... 8

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist