Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 12:42:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Technika | Články
 

O2 TV Sport nasadí dron v hokejové extralize. Diváky čeká unikátní přenos pod můstkem v Klingenthalu

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 15.02.2024


V sobotu 17. února chystá stanice O2 TV Sport speciální přímý přenos hokejové Tipsport extraligy z prostředí skokanského můstku v německém Klingenthalu. Odehraje se zde západočeské derby mezi plzeňskými Indiány a karlovarskou Energií. Fanoušci se dočkají řady zajímavých záběrů, do kamerového výběru bude například zařazen pohled z dronu. Přímý přenos startuje na O2 TV Sport od 16.15 hodin.


Západočeský souboj mezi týmy HC Energie Karlovy Vary a HC Škoda Plzeň se uskuteční v sobotu 17. února, stane se tak součástí desátého výročí Německé hokejové ligy DEL 2. Hrát se bude pod širým nebem na úpatí skokanského můstku v německém Klingenthalu.

„Diváci se mohou těšit na opravdu mimořádnou podívanou, která v hokejové extralize ještě nikdy nebyla. Přímo na místě připravujeme rozsáhlé studio, kde nebudou chybět experti Jakub Koreis a Roman Málek. Aktuální informace a ohlasy bude z ledové plochy přinášet mimořádně reportérské duo ve složení Tereza Kubíčková a Jan Hrabal. Jako bonus zařadíme do živého přenosu dron, ten nabídne zcela unikátní pohled na stadion pod skokanským můstkem,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Výrobu přenosu má na starost společnost O2 TV Production, která nasadí celkem 20 kamer. Chybět nebude populární O2 TV Helmet Cam, jež ukazuje záběry z kamery umístěné na helmách rozhodčích, nebo O2 TV Inside Cam, ta přináší emoce fanoušků i atmosféru na stadionu. „Vedle těchto kamer plánujeme i tady ve venkovním prostředí využívat záběry přímo z ledové plochy, které nám doručuje speciální kameraman na bruslích. Samozřejmě čekají nás specifické podmínky, to především z hlediska počasí,“ doplnil Marek Kindernay.

Společnost O2 TV Production, která kromě sportovních přenosů v nejvyšší kvalitě přináší i produkce z oblasti konferencí nebo televizní zábavy, zapojí do výroby nejmodernější přenosový vůz. „Musíme připravit kompletní kamerové zázemí, jak pro výrobu přenosu, tak například pro videorozhodčí. Oproti běžným zápasům z hokejové extraligy budeme na místě realizovat také studio, s tím souvisí zapojení jeřábů. Mimo sobotního duelu vyrábíme zápasy také v pátek a v neděli, tudíž náš signál poputuje i k divákům německé stanice MDR,” prozradil šéf O2 TV Production Rostislav Suslo.

Začátek studia: 16.15 hodin. Moderátor: Jan Homolka. Experti: Jakub Koreis a Roman Málek. Komentátoři: Jan Velart a Tomáš Zetek. Reportéři: Tereza Kubíčková a Jan Hrabal.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskový mluvčí, O2 TV Sport, 15. 2. 2024





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.07.2023 • Vysielanie Televíznych novín sa od soboty vracia do vynoveného a ešte modernejšieho štúdia
02.01.2022 • Ak ste na Vianoce dostali smart elektroniku, dajte si pozor na hackerov
08.12.2021 • Philips TV představuje nové Mini LED televizory
29.10.2021 • Éra teletextu sa končí, nahrádza ho HbbTV, EPG či internet
05.08.2021 • Televizory Philips Performance nabízí vyvážený poměr cena/výkon
22.04.2021 • CRA hlásí první certifikovaný přijímač pro digitální rozhlasové vysílání DAB+

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist