Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 18:32:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Skutečný mentalista na Discovery Channel

  Autor: PR Press PRAM , e-mail: info@pram.cz Přidané: 26.08.2011



Zatímco v jedné komerční televizi běží kriminální seriál s mentalistou v hlavní roli, existuje živý a skutečný muž, který se tímto uměním proslavil po celém světě. Keith Barry rád prohlašuje, že se dokáže vloupat do vašeho podvědomí.


Mentalismus je druh kouzelnického umění, které využívá psychologických principů, hypnózy nebo sugesce k dosažení výsledků, jako je čtení myšlenek, předpověď volby diváka, jasnovidectví nebo ovládání mysli.

Keith Barry v této prozatím čtyřdílné sérii odhaluje, jak mohou obyčejní lidé lépe využít své schopnosti. A tentokrát nikoli na svém obvyklém jevišti v Las Vegas, ale ve skutečném světě, kde své kousky dosud předváděl jen ojediněle.


Jak se ponořit do vlastního já (Deception with Keith Barry) - premiéra v sobotu 3. září ve 21:00 na Discovery Channel


V prvním dílu se Barry nechal inspirovat studenou válkou a programy CIA zaměřené na ovládnutí mysli sovětských špionů. Sám se pokusí o davovou hypnózu, o naprogramování dovedností špióna u obyčejného člověka a dokonce o vychování spícího agenta. Jindy navštíví prodejce aut, který dokáže zákazníky donutit, aby zaplatili nejvyšší možnou cenu. Keith Barry naopak použije své techniky k tomu, aby u něj lidé ušetřili.

A vyzkouší i své schopnosti i na skutečné detektivní práci přímo na místech činu – jak se asi bude shodovat realita s hraným televizním seriálem? Nakonec pomůže dokonce s randěním – poradí, jak z pohybů těla přečíst myšlenky druhého člověka a díky tomu dopředu odhadnout své šance.

Keith Patrick Barry se narodil v říjnu 1976 v Irsku a s kouzelnickými triky začal ve svých 14 letech. Na televizních obrazovkách se poprvé objevil v roce 2003 v evropských pořadech, posléze měl svoji show na MTV, objevil se i v programu australské a novozélandské televize. A dokonce jsme ho mohli vidět jako herce v jednom dílu seriálu Kriminálka Miami.

První díl bude odvysílán 3. září ve 21:00 a premiéry dalších dílů můžete zhlédnout vždy v sobotu v tomto čase. Reprízy jsou na programu v den vysílání premiér v 1:40 hodin.


O Discovery Channel:

Discovery Channel přináší vysoce kvalitní dokumentární tvorbu, která informuje a baví diváky rozmanitostí a bohatstvím našeho světa. Program, který je šířen do 210 zemí světa, nabízí atraktivní kombinaci špičkové produkce a živé kinematografie napříč žánry, včetně vědy a techniky, dobrodružství, historie či pohledů za oponu na lidi, místa a organizace, které formují náš svět. Pro více informací navštivte www.discovery.com


O společnosti Discovery Networks CEEMEA:

Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East & Africa (CEEMEA) je součástí společnosti Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), světové jedničky v produkci dokumentárně zábavných pořadů. Discovery Networks CEEMEA umožňuje lidem objevovat svět a uspokojit svoji zvídavost na 9 kanálech, mezi které patří Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science a Discovery HD Showcase, tak i prostřednictvím předních vzdělávacích produktů a služeb. Vysílá v 18 místních jazycích do 99 zemí třech kontinentů.


Marek Němec, Key Account Manager, PRAM Consulting s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.08.2011 • Zářijové filmové lahůdky na Cinemaxu [ 1 ]
26.08.2011 • Discovery Channel změní od 1. 9. 2011 grafiku
26.08.2011 • Posledních 24 hodin – Marvin Gaye 29. 8. na ČT1 a ČT HD
26.08.2011 • Výherce exkluzivní soutěže NGC pozoroval Velké migrace na vlastní oči
26.08.2011 • HBO uvádí premiéru seriálu Mildred Pierce
24.08.2011 • Megazemětřesení: Hodina, která otřásla Japonskem

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist